تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر كس ماه رمضان يك آيه از كتاب خدا را قرائت كند مثل اينست كه درماههاى ديگر تمام قرآن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

«مهاجرت به آلمان»

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835903223




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضرورت ایجاد دفتر آسیب های اجتماعی در ساختار معاونت برنامه ریزی ونظارت راهبردی رییس جمهور.


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


ضرورت ایجاد دفتر آسیب های اجتماعی در ساختار معاونت برنامه ریزی ونظارت راهبردی رییس جمهور. وبلاگ > موسوی چلک، سید حسن - غفلت از حوزه آسیب های اجتماعی در ساختار تشکیلاتی ایران در برگترین نهاد تصمیم ساز و تصمیم گیر کاملا مشهود است.


تاملی بر وضعیت اجتماعی کشور گویای این است که هر ساله آمار آسیب های اجتماعی در حال افزایش است.آخرین آماری هم که توسط رییس سازمان ثبت واسناد کشور ارائه شده نشان ازافزایش مجدد طلاق در کشور در سال 92 بود.بگونه ای که طبق این آمارطلاق بیش از 4 درصد رشد داشت و ازدواج هم بیش از 4 درصد کاهش داشت.در واقع طبق این آمار هر ساعت در سال 92 حدود 18 طلاق ثبت شده که این آماردر سال 91به ازای هر ساعت 16 ازدواج ثبت شده بود.
در حوزه های دیگرآسیب های اجتماعی هم وضعیت مطلوبی نداریم.ضمن این که تاملی بر سایر حوزه های اجتماعی نیز موید این مسئله است.حدود 851 منطقه به عنوان سکونتگاه غیر رسمی در کشور تاکنون شناسایی شده است.آمار پرونده های قضایی نیزکاهش پیدا نکرده است.جرایم سایبری نیزدر حال افزایش است.مسایل اخلاقی نیز نگران کننده بوده و هست.مواد مخدر خطرناک ترشده و سن افراد درگیر آسبب های اجتماعی هم کاهش یافته است.زنان ودخترانما هم از این آسیب های اجتماعی در امان نیستند.اما باید اعتراف کرد که در برنامه ریزی ها به این موضوع توجه مناسبی نشده است.یکی ازدلایل ان ایناستکه در ساختار سیاستگذاری کشور جایگاهی برای آسیب های اجتماعی و سلامت اجتماعی تعریف و مشخص نشده است.همیشه حاشیه بوده و هنوز هم هست.
شاید برای همه ما جای تعجب داشت که رییس جمهور در مراسم تفیذ حکم ریاست جمهوری در بیان دغدغه های اصلی خود درکنار معیشت مردم، به پیشگیری از آسیب های اجتماعی به عنوان دغدغه دوم خود یاد کند.بدون شک رییس جمهور محترم به خوبی از وضعیت آمار آسیب های اجتماعی و پیامد های ناگوار آن در تخریب نیروی انسانی و مرگ تدریجی افراد باخبر است که این چنین ، نه فقط در مراسم تنفیذ که در مراسم تحلیف و دفاع از وزرای پیشنهادی در مجلس شورای اسلامی و نشست های دیگر از این موضوع یاد می کند و افزایش نشاط اجتماعی و سرمایه اجتماعی را هم مدنظر دارد چرا که معتقد است با افزایش نشاط و سرمایه اجتماعی می توان آسیب های اجتماعی را که بصورت روزافزون در حال افزایش است کنترل کرد.امادراین راستا چالش های زیادی وجود دارد که از جمله آنها می توان به : نداشتن سیاست اجتماعی مشخص در حوزه آسیب های اجتماعی، نداشتن متولی مشخص در حوزه آسیب های اجتماعی، رویکرد صرف سیاسی - امنیتی، و قضایی - انتظامی به حوزه آسیب های اجتماعی، جدی گرفته نشدن امور اجتماعی (بویژه آسیب های اجتماعی)، عدم توجه کافی به مسایل اجتماعی در کنار مسایل اقتصادی و سیاسی، عدم ارزیابی مستمر طرح ها و برنامه های اجتماعی، عدم ایجاد هماهنگی کامل بین سازمان های ارایه کننده خدمات در زمینه آسیب های اجتماعی، کم توجهی به آثار اجتماعی سیاست های و برنامه در حوزه های دیگر بالاخص در حوزه اقتصادی، توجه ناکافی به مشارکت سازمان های غیر دولتی در زمینه کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی و کاهش اعتماد به آنها، بی توجهی به تهیه پیوست های اجتماعی و فرهنگی در طرح ها و لوایح و برنامه های ملی و... اشاره کرد.
لذا ضروری است تا در ساختار برنامه ریزی و سیاستگذاری کلان کشور که همان معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی است جایگاه مشخصی برای این موضوع تعریف کرد.باتوجه به گسترش وتنوع و تعدد آسیب های اجتماعی و تاثیرات مخرب آن بر نیروی انسانی کارآمد وتهدید هایی که در حوزه امنیت اجتماعی و روانی ایجاد خواهد کرد غفلت از این حوزه نابخشودنی است.    



جمعه 12 اردیبهشت 1393 - 13:20:34





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن