تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پرهيزكارى منافق جز در زبانش ظاهر نمى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820871216




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون استاندار خواستار جلوگیری از نابودی صنایع دستی مازندران شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

معاون استاندار خواستار جلوگیری از نابودی صنایع دستی مازندران شد ساری – ایرنا – معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران خواستار حمایت بیشتر مسوولان و برنامه ریزی مطلوب تر برای جلوگیری از نابودی صنایع دستی و فعالان این بخش در استان شد.


به گزارش خبرنگار ایرنا ، ˈ علیرضا یونسی ˈ روز پنجشنبه در جلسه بررسی مشکلات صنعت گردشگری بهشهر گفت : برخی مناطق و روستاهای مازندران دارای زمینه و تاریخچه طولانی در تولید صنایع دستی هستند که لازم است این ظرفیت ها شناسایی و برای برون رفت از شرایط نامناسب فعلی تلاش کرد.
وی به ظرفیت گردشگری شرق مازندران اشاره کرد و افزود : بر اساس بررسی های انجام شده بیش از 50 درصد آثار تاریخی و ظرفیت های گردشگری مازندران در شهرستان بهشهر واقع است که تاکنون از این توانمندی ها بدرستی استفاده نشده است.
معاون استاندار مازندران گفت : باید چارچوب و نحوه بهره برداری از این قابلیت ها با تدوین شیوه نامه دقیق مشخص شود و پس از آن در صورت وجود متقاضی ، از سرمایه گذاران بخش خصوصی برای فراهم کردن زیرساخت مناسب استفاده کرد.
وی افزود : بخشی از آثار تاریخی در محدوده فعالیت سازمان منابع طبیعی و جنگلداری قرار دارد که برای استفاده از آن ابتدا باید موانع موجود برطرف شود.
یونسی گفت : قابلیت های طبیعی همه شهرهای مازندران یکسان است اما در برخی شهرها مانند شهرهای غرب مازندران از این توانمندی برای جذب بیشتر سرمایه و گردشگر استفاده شد.
وی افزود : یکی از مشکلات شهرهای شرق مازندران در جذب مسافر ، کمبود فضای مناسب برای اسکان است که موجب کم شدن مدت زمان اقامت مسافران و گردشگران در این شهرها می شود.
او ادامه داد : احداث اماکن اقامتی ارزان قیمت در این شهرها موجب افرایش درآمدهای حاصل از حضور بیشتر گردشگران شده و فرصت های شغلی پایدار برای جوانان ایجاد خواهد کرد.
قالی بافی، گلیم بافی، جاجیمچه بافی، بافت گلیچه، چوقا، شمد ، هنرهای مرتبط با چوب، حصیر بافی، طراحی سنتی و نگارگری، از جمله صنایع دستی شناخته شده مازندران است.ک/3
7331/1654
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




11/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن