واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۶:۱ق.ظ)
تفکر بسيجي بسترساز تحقق مديريت جهادي است مديرکل کميته امداد کردستان گفت: تفکر بسيجي موجب عزم ملي و همبستگي اجتماعي ميشود و بستر تحقق مديريت جهادي در دو حوزه اقتصاد و فرهنگ را فراهم ميسازد.
به گزارش خبرگزاري موج، قنبر موسينژاد در جلسه همانديشي بسيج که با حضور رئيس بسيج کارمندان استان که در کميته امداد در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: امسال سال فرهنگ و اقتصاد به تعبير رهبري است و تحقق اقتصاد و فرهنگ بايد با عزم ملي و مديريت جهادي صورت بگيرد.
به گفته وي، تحقق شعار امسال نيازمند ترويج تفکر بسيجي است و بايد در اين راستا برنامهريزيهاي ويژهاي انجام گيرد.
وي خاطرنشان کرد: اگر تفکر بسيجي بر خانواده، سازمان و جامعهاي حاکم شود، بسياري از آسيبهاي موجود کاملا از بين خواهد رفت.
مديرکل کميته امداد کردستان افزود: در سالجاري بايد با بهرهگيري از تفکر بسيجي و به صحنه آوردن ظرفيت و استعدادهاي درون جامعه در راستاي تحقق فرمان رهبري گام برداريم و زمينه عملياتي کردن شعار را فراهم کنيم.
موسينژاد تصريح کرد: تفکر بسيجي موجب عزم ملي و همبستگي اجتماعي ميشود و همين همبستگي بستر را براي تحقق مديريت جهادي در دو حوزه اقتصاد و فرهنگ فراهم ميسازد.
وي افزود: تفکر بسيجي از آغاز پيروزي انقلاب به ويژه در طول هشت سال جنگ تحميلي با وجود تلاشهاي همه جانبه دشمنان براي ضربه زدن به پيکره انقلاب نوپاي ايران ملت را به پيروزي رساند.
به گفته مديرکل کميته امداد کردستان، تفکر بسيجي بعد از پيروزي ملت ايران در جنگ نابرابر دفاع مقدس در عرصه سازندگي نيز نمود پيدا کرد و بستر عمران و آباداني کشور را فراهم نمود.
موسينژاد خاطرنشان کرد: در سالي که از سوي مقام معظم رهبري با عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي نامگذاري شده به تبع رسالت دستگاهي همچون کميته امداد بسيار سنگينتر از ساير دستگاهها خواهد بود.
وي گفت: جامعه هدف کميته امداد را ولي نعمتان انقلاب تشکيل ميدهند که بايد در راستاي رفع مشکلات آنها با برنامهريزي و کار مضاعف قدم برداشت.
مديرکل کميته امداد امام خميني کردستان رفع محروميت و ايجاد بسترهاي عدالت اجتماعي را مهمترين هدف امام از تشکيل نظام جمهوري اسلامي عنوان کرد و تصريح کرد: کميته امداد امام خميني نيز با همين نگاه 22 روز بعد از پيروزي انقلاب اسلامي تشکيل و فعاليت خود را آغاز کرد.
به گفته موسينژاد، با گذشت سه دهه از عمر با برکت کميته امداد اين نهاد در چهاريمن دهه فعاليتهاي خود به دنبال تعالي فکري، فرهنگي و اقتصادي خانوادههاي مددجو است.
وي استحکام اقتصاد خانواده را از ديگر نيازهاي مهم در اين دوره از فعاليتهاي کميته امداد در استان دانست و بيان داشت: بهرهگيري از ظرفيت دروني خانوادهها به منظور توانمندسازي آنها در قابل طرحها و برنامههاي مختلف دنبال ميشود.
به گفته مديرکل کميته امداد کردستان، استحکامبخشي اقتصاد خانوادههاي نيازمند با توجه به اينکه در شرايط اقتصادي امروز بيشترين آسيبپذيري را دارند، امري ضروري و نيازمند برنامهريزي است.
موسينژاد خاطرنشان کرد: به همين منظور گسترش شبکههاي نيکوکاري با محوريت مساجد در دستور کار کميته امداد قرار گرفته و به صورت ويژه دنبال ميشود.
به گفته وي، شبکههاي نيکوکاري امداد بستر را براي رفع مشکلات نيازمندان و محرومين به وسيله خيرين محلات فراهم ميکند.
مديرکل کميته امداد کردستان خاطرنشان کرد: شيوه و مديريت جهادي از ديگر اولويتهاي اين نهاد است و اين نهاد با حساسيت خاصي براي تحقق اين هدف گام برميدارد.
موسينژاد با بيان اينکه مديريت جهادي يعني يک مديريت يکپارچه، افزود: در مديريت جهادي همه بايد با حساسيت ويژه تلاش کنند و از کمترين امکانات بيشترين بهرهوري را داشته باشند.
وي در ادامه با قدرداني از حمايتهاي سپاه بيتالمقدس از برخي برنامههاي حمايتي اين نهاد، بيان کرد: تعامل و همکاري اين دو نهاد در دو حوزه فرهنگي و اقتصاد مقاومتي نتايج بسيار مطلوبي را به دنبال خواهد داشت.
مديرکل کميته امداد کردستان در پايان از گستردگي بيش از پيش برنامههاي پايگاههاي بسيج وليعصر کميته امداد در سالجاري خبر داد و افزود: تعميم برنامههاي اين پايگاهها به سمت خانوادهها از مهمترين اولويتهاي ما در سالجاري است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]