واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استفاده از صندوق توسعه ملی تنها راه نجات استان کرمان است کرمان - ایرنا - عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: تنها راه نجات استان در زمینه توسعه، استفاده از منابع صندوق توسعه ملی است که باید از سوی دستگاه های ذیربط به طور جدی پیگیری شود.
به گزارش ایرنا، شهباز حسن پور روز چهارشنبه در نشست مشترک مجمع نمایندگان کرمان با مدیران سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان افزود: درخواست اصلی ما از این سازمان پیگیری برای استفاده از منابع صندوق توسعه ملی است.
وی تعیین برش استانی برای بهره مندی از صندوق توسعه ملی را خواستار شد و گفت: جلسه ای هفته آینده با حضور نمایندگان استان، معاون برنامه ریزی رییس جمهوری و مدیران عامل چند بانک در تهران برای رفع معضل جذب منابع برای استان و همکاری بانک ها برگزار می شود.
وی ادامه داد: سازمان صنعت، معدن و تجارت در حوزه بازرگانی باید محور فعالیت را صادرات قرار دهد ضمن آن که سهم استان از واردات کشور از جمله گندم و شکر باید مشخص شود.
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی گفت: 40 توده معدنی در بخش مس وجود دارد که دولت نمی تواند همه آنها را فعال کند لذا باید از طریق مزایده به بخض خصوصی واگذار و فعال شوند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: بهره برداری کامل از ظرفیت ها و فرصت های سرمایه گذاری در بخش صنعت و معدن می تواند بخش عمده ای از مشکل اشتغال را برطرف کند.
حسین فتاحی اضافه کرد: پروانه های زیادی در بخش صنعت و معدن صادر شده، افراد زمین هم دارند اما سراغی از آنها گرفته نشده است که آیا کار می کنند یا خیر.
وی گفت: مردم برای گرفتن مجوزهای لازم باید رفت و آمدهای زیاد داشته باشند و پروسه کار طولانی است که باید روند اعطای مجوزها و صدور پروانه ها کوتاه و آسان شود تا سرمایه گذاران تشویق به سرمایه گذاری شوند.
نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: برای هر شهرستان در حوزه صنعت و معدن باید راهبرد مشخص باشد و اکنون کارهای پراکنده انجام می شود.
نماینده مردم بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی هم گفت: صنعت به تنهایی نمی تواند کارش را انحام دهد و باید با شهرک های صنعتی، دستگاه های دیگر و صندوق توسعه ملی هماهنگی داشته باشد.
علیرضا منظری توکلی با قدردانی از مدیران و کارشناسان سازمان صنعت، معدن و تجارت برای رسیدگی مناسب به درخواست متقاضیان، افزود: مشکل اصلی در ارتباط با چند طرح اقتصادی خوب در شهرستان بافت دریافت وام است که روند طولانی شده و از افراد وثیقه های سنگین می خواهند.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی هم گفت: رشد و شکوفایی اقتصادی در کشور که شعار دولت تدبیر و امید نیز می باشد، براساس تولید محوری است.
حسین آذین اظهار کرد: زمانی به اعداد و ارقام پیش بینی شده برای رشد اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری می رسیم که موانع سرمایه گذاری برطرف شود و تولید را در استان سامان دهیم زیرا مشکلاتی در استان وجود دارد که مانع سرمایه گذاری می شود.
وی تاکید کرد: باید تفکر توسعه متوازن داشته باشیم و تعیین مزیت های هر شهرستان به نام نقشه راه، سند یا برنامه راهبری هرچه باشد لازم است که تاکنون وجود نداشته است.
نماینده مردم شرق استان کرمان در مجلس شورای اسلامی هم گفت: تعدادی کارخانه خودرو سازی در شهرستان بم وجود دارد اما سه شهرستان دیگر شرق استان با مشکلات جدی مواجه هستند.
حجت الاسلام موسی غضنفرآبادی ادامه داد: نواحی صنعتی هنوز راه اندازی نشده است و مردم بم سرمایه های خود را بی جهت هدر می دهند.
وی گفت: آب مناسب و با کیفیت سد نساء بم که باید به طور مطلوب و مفید استفاده شود به شکل غرقابی پای نخل ها می رود و هیچ استفاده مفیدی از آن صورت نمی گیرد.
نماینده مردم بم، ریگان، فهرج و نرماشیر، اظهار کرد: 168 میلیون مترمکعب ظرفیت سد نساء بم است که در حاضر با بارندگی های که بوده 120 میلیون مترمکعب آب پشت سد جمع شده و یک ظرفیت بزرگ است.
وی گفت: 47 میلیون مترمکعب آب سد نساء برای بخش کشاورزی اختصاص یافته که فاجعه است و این میزان آب اگر برای تولید آب معدنی به کار رود بسیار بیشتر از نخیلات درآمد دارد.
وی بیان کرد: سهم صنعت از آب سد نساء باید افزایش یابد و نحوه کنونی استفاده از آب ظلم به مردم بم و فاجعه است.
حجت الاسلام غضنفرآبادی افزود: ما در این منطقه باد، خاک، گرما و آب را داریم، 360 روز آفتابی و بیش از 300 روز باد داریم، تحرک، تلاش و پیگیری لازم است تا این فرصت ها و ظرفیت ها فعال شود و از دست نرود.
وی گفت: مباحثی که مربوط به ناامنی در شرق استان مطرح می شود نادرست است و ضریب امنیت در شرق استان مطلوب می باشد.ک/2
8154/2624
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
10/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]