واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس: شایسته نیست دولتی که کارش را در سخت ترین شرایط آغاز کرده آماج حملات قرار دهیم تهران-ایرنا-کاظم جلالی اعتقاد دارد شایسته نیست دولتی که کارش را در سخت ترین شرایط آغاز کرده آماج تخریب ها و فشارها قرار بدهیم و مرتب برای آن حاشیه سازی کنیم.
خبرنگار سیاسی ایرنا روز چهارشنبه نظر کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهشهای مجلس را درباره سخنان اخیر رئیس جمهور درباره اقدام برخی جریان ها در ˈتخریب دولت با استفاده از عنوان مردم و پول مردم و با نام انتقادˈ، جویا شده است.
کاظم جلالی معتقد است در مواجهه با دولتی که تازه کارش را شروع کرده حداقل انصاف و دینداری این است که فرصت کار در شرایط آرام را به آن بدهیم چرا که مشکلاتی که این دولت با آن مواجه است آنقدر زیاد است که سنگ اندازی در مقابل آن خیانت به کشور است.
به گفته رئیس فراکسیون رهروان ولایت، شایسته نیست دولتی که کارش را در سخت ترین شرایط آغاز کرده آماج تخریب ها و فشارها قرار بگیرد و مرتب برای آن حاشیه سازی شود.
به اعتقاد این نماینده مجلس ما امروز مسائل بسیار بزرگی پیش رو داریم که باید دست در دست هم برای برون رفت از آنها دولت را یاری کنیم و کشور را به سمت توسعه پیش ببریم.
وی از رشد منفی اقتصادی و تورم بالا و بیکاری و مشکلات معیشتی مردم که بخش زیادی از آنها میراث دولت گذشته است یادکرد و افزود: این معضلات باید به دست این دولت رفع شود و روندهای غلط گذشته اصلاح شود؛ لذا باید به دولت فرصت داد و مسیر توسعه کشور را فراهم کرد.
جلالی خاطرنشان کرد: راه انداختن دعواهای بی حاصل تاکنون نتیجه ای برای مردم نداشته است و حاصل آن همین چیزی است که در حال مشاهده آن هستیم.
رئیس دفتر پژوهشهای مجلس تاکید کرد: ما کشوری هستیم با سرمایه های بسیار بیکران و آنها را باید تبدیل به فعل کنیم و در این راستا نیازمند فکر و ایده ایم. نیازمند آرامش و آسایش هستیم و بر همین مبنا ما باید آرامش فکری در کشور ایجاد کنیم.
به اعتقاد رئیس فراکسیون رهروان ولایت، اینکه بخش زیادی از فکرعده ای برای تخریب و عده ای دیگر برای پیشگیری از کارهای تخریبی بگذرد اصلا به نفع کشور نیست و بخش زیادی از انرژی کشور را هدر می دهد.
جلالی تاکید کرد: این رفتارها دلسوزی برای کشور نیست. ما معتقدیم باید این حاشیه سازیها را کنار گذاشت و به متن پرداخت. معنای این حرف البته این نیست که دولتها باید مصون از نقد باشند اما نقد باید سازنده و دلسوزانه باشد. هر دولتی قابل نقد است ولی باید مسیر آن را با انصاف و کلان نگری و دور اندیشی، ریل گذاری کرد.
این نماینده مجلس در پاسخ به این سوال که چرا رئیس جمهور در کنار اقتصاد مقاومتی از لزوم رفتن به سمت فرهنگ مقاومتی هم یاد کردند و یکی از نتایج آن را وحدت ملی دانستند گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب هم فرمودند امسال سال اقتصاد و فرهنگ است. زیربنای اقتصاد مقاومتی و رهایی از مشکلات در فرهنگ است. اگر فرهنگی به سمت تفرقه، شایعه پراکنی و به سمت دروغ پردازی یا به سمت توجیه وسیله به بهانه رسیدن به هدف برود اقتصاد آن هم علاج نخواهد شد و حماسه اقتصادی هم تحقق نخواهد یافت.
جلالی تصریح کرد: اگر فرهنگ را به سمتی ببریم که با استفاده از زیرساختهای معنوی و دینی و انسانی همدیگر را تحمل کنیم و منافع ملی را بر منافع شخصی رجحان دهیم این فرهنگ می تواند زیرساختهای اقتصاد را محقق کند.
ˈاگر فرهنگ مبتنی بر انصاف، مدارا، ارزشهای انسانی و وجدان کاری را تقویت کنیم حتما می توانیم سمت و سوی اقتصادی مناسبی هم به آن بدهیم.ˈ
سیام(3)**ج.م**1449
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
10/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]