تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سجده شكر برهرمسلمانى واجب است،با آن نمازت را كامل و پروردگارت را خشنود مى سازى و فرش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845438146




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خبرنگار فارس در بیروت گزارش می‌دهد نگاهی به مهمترین کاندیداهای ریاست جمهوری در لبنان


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: خبرنگار فارس در بیروت گزارش می‌دهد
نگاهی به مهمترین کاندیداهای ریاست جمهوری در لبنان
انتخابات ریاست جمهوری در لبنان درحالی مرحله مقدماتی خود را سپری می‌کند که هنوز افق روشنی پیشروی هیچ‌ یک از گزینه‌های مطرح شده برای تصدی این پست وجود ندارد و موجب شده تا قضیه انتخاب رئیس‌جمهور به امری پیچیده در این کشور مبدل شود.

خبرگزاری فارس: نگاهی به مهمترین کاندیداهای ریاست جمهوری در لبنان


به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بیروت، تاکنون هیچ توافق بین المللی – منطقه‌ای - داخلی درباره انتخاب رئیس جمهوری برای لبنان که جانشین «میشل سلیمان» ‌که دوره ریاست جمهوریش در 25 ماه آینده به پایان می‌رسد، وجود ندارد و اولین نشست پارلمان لبنان که روز چهارشنبه گذشته برگزار شد، بی‌نتیجه پایان یافت تا قضیه انتخاب رئیس جمهوری جدید لبنان به جلسه بعدی یعنی چهارشنبه این هفته موکول شود. در اولین نشست پارلمان لبنان گروه 14 مارس که «سمیر جعجع»، رئیس حزب «القوات» را به عنوان نامزد خود معرفی کرده بود، 48 رای مثبت و 52 رای ممتنع به دست آورد، در حالی‌که رئیس حزب «کتائب» لبنان تنها یک رای به دست آورد. اولین نشتست پارلمان لبنان را باید در واقع آغاز نبرد انتخاباتی در لبنان به شمار آورد و در این رهگذر نام افراد به چشم می‌خورد که خود را نامزد این رقابت بسیار سخت در کشور کرده‌اند. این درحالی است که باید توجه داشت، انتخابات ریاست جمهوری در لبنان صرف نظر از توافقات و ائتلاف‌های داخلی وابسته به توافقات و ائتلاف‌های خارجی نیز می‌باشد. مطلب زیر تلاش دارد، به مهمترین نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در لبنان بپردازد.  

  «میشل عون»: نامزد گروه 8 مارس ژنرال میشل عون را باید در راس رهبران مسیحی سنتی در لبنان به شمار آورد که دارای پایگاه و جایگاه مردمی بسیار قدرتمند در میان مسیحیان لبنان است. در حال حاضر وی تنها و مهمترین نامزد جریان 8 مارس و به طور مشخص دو گروه «حزب‌الله» و جنبش «امل» است که بر انتخابات رئیس جمهوری جدید تاکید دارند و گزینه تمدید دوره ریاست جمهوری سلیمان را کاملا رد می‌کنند. ژنرال میشل عون تاکید دارد که نامزدی وی به شکل توافقی صورت گیرد تا بتواند نقشی توافقی را نیز در مرحله بعد بازی کند. وی نمی‌پذیرد که رقابت وی در انتخابات ریاست جمهوری تنها رقابت با سمیر جعجع است. براین اساس حزب الله لبنان با قدرت از نامزدی ژنرال میشل عون حمایت می‌کند، با اینکه نام وی در میان نامزدهای اولین نشست پارلمان لبنان برای انتخاب رئیس جمهوری این کشور مشاهده نمی‌شد. این درحالی است عون از حمایت مسیحی‌های لبنان نیز بهره مند است و آنها تا پایان راه همراه وی خواهند بود. در عرصه بین المللی و منطقه‌ای به نظر نمی‌رسد که وی با مخالفت‌های چندانی در این دو عرصه مواجه باشد و این موضوع به شکلی ویژه درباره عربستان سعودی صدق می‌کند، به گونه‌ای که روزنامه عربستانی «ریاض» درباره ژنرال میشل عون نوشت که عربستان به عون به عنوان بخشی از راه حل بحران لبنان نگاه می‌کند. همچنین نامزدی عون با موافقت آمریکا و فرانسه نیز همراه شده، اگرچه اعتراض‌هایی به ائتلاف وی با حزب الله نیز صورت گرفته، با این حال بسیاری از طرف‌ها عون را به عنوان رئیس تمام لبنانی‌ها قبول دارند.  

  «سمیر جعجع»: نامزد گروه 14 مارس سمیر جعجع، رئیس هیأت اجرایی حزب «القوات» لبنان به شمار می‌آید که خود را برای انتخابات ریاست جمهوری این کشور نامزد کرده است. سمیر جعجع که به موجب یک توافق سیاسی پس از متهم شدنش به دست داشتن در جنایات بی‌شمار طی جنگ داخلی لبنان، اعلام کرد که نبرد بازی را برای تصدی پست ریاست جمهوری آغاز می‌کند. سمیر جعجع درحالی هوادران و طرفداران خود را پشت سر خود به صف کرد که اغلب آنها از نامزدی وی خرسند نبودند، به ویژه «سعد الحریری»،‌ نخست وزیر اسبق لبنان که تا آخرین ساعات هنوز موضع خود در قبال نامزدی جعجع را اعلام نکرده و در آخرین ساعات ضمن اعلام موافقت با این نامزدی در انتظار نتایج امر شد. سمیر جعجع را باید جدی‌ترین رقیب میشل عون به شمار آورد، اما باد آنگونه که جعجع می‌خواهد، به میل وی وزیدن نگرفته است، چون در اولین نشست پارلمان لبنان تنها موفق شد، 48 رای به دست آورد که نمی‌تواند وی را به کرسی ریاست نزدیک کند. سمیر جعجع درحالی به حضور خود در انتخابات ریاست جمهوری ادامه می‌دهد که نشانه‌ای دال بر موفقیت وی به چشم نمی‌خورد.  

  «امین جمیل»: نامزدی خارج از دایره رقبا از میان نامزدهای گروه 14 مارس نام امین جمیل، رئیس حزب «کتائب» لبنان نیز به چشم می‌خورد که از میان نام‌های مطرح در لبنان است، اما تاکنون به صورت رسمی نام خود را برای نامزدی اعلام نکرده است که یکی از دلایل آن نامزدی جعجع از سوی همین گروه است. جمیل تلاش می‌کند، فاصله سیاسی خود را با همه طرف‌ها حفظ کند و در عین حال به «نبیه بری»، رئیس پارلمان لبنان و مسیحیان این کشور نزدیک شود. انا به طور حتم نمی‌تواند رئیسی باشد که مسیحیان را زیر یک پرچم گرد آورد، به همین دلیل نمی‌توان در میان نامزدها وی را رقیبی جدی به شمار آورد.  

  «سلیمان فرنجیه»: نامزد تسویه‌ها سلیمان فرنجیه، رئیس جریان «المرده» و از جمله مهمترین و بارزترین قطب‌های گروه 8 مارس است که به نظر می‌رسد، بیش از هر نامزد دیگری با واقعیت‌ها و حقایق جاری منطبق است. با این حال گفته می‌شود که بدون دستیابی به سازش و تسویه سیاسی نمی‌تواند به پست تکیه کند و اوضاع و احوال جاری در لبنان به گونه‌ای است که هم اکنون شرایط لازم برای رسیدن وی پست ریاست جمهوری وجود ندارد، به ویژه آنکه نامزدی میشل عون از سوی گروه 8 مارس نیز مطرح است.  

  «پترس حرب» و «رابر غانم» پترس حرب و رابر غانم دو نامزد گروه 14 مارس به شمار می‌آیند که نمی‌توان آنها را رقیب جدی برای دیگر نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری لبنان به شمار آورد و در صورتی می‌توان آنها را در کورس رقابت‌ها ملاحظه کرد که سمیر جعجع بخواهد به طور کامل از نامزدی کنار بکشد.  

  «هنری الحلو» نامزد فراکسیون «ولید جنبلاط» است و به عنوان یکی از رقبای سمیر جعجع از سوی این جناح مطرح شده است و در اولین نشست پارلمان لبنان موفق شد، 16 رای را به دست آورد و نام وی به عنوان رقیبی برای جعجع در این دور از انتخابات مطرح است و به نظر می‌رسد که با گام‌هایی محکم پای در این دور از انتخابات ریاست جمهوری لبنان گذاشته است.  

  سرلشکر «جان قهوجی» نام وی جزو نامزدهایی مطرح خواهد شد که پای تسویه‌های منطقه‌ای و بین المللی آن هم در مراحل آینده و در صورت به بن رسیدن نامزدهای دیگر پیش کشیده شود و در واقع باید قهوجی را جایگزینی برای پر کردن شکاف ریاست جمهوری در لبنان به شمار آورد.  

  «ریاض سلامه»: رئیس بانک مرکزی لبنان نام ریاض سلامه نیز به عنوان نامزد توافقی مطرح است. اگرچه نامزدی وی در انتخابات با منع قانونی نیز مطرح است، چراکه ماده 49 قانون اساسی لبنان بر عدم نامزدی قضات و کارمندان ارشد در انتخابات تاکید دارد، مگر پس از استعفا از سمت‌های خود و گذشت 2 ماه از استعفا و این بدین معنی است که قهوجی در عمل با مشکل نامزدی در انتخابات مواجه است. دیگر نامزدها غیر از نام‌های فوق الذکر، نام نامزدهای دیگری مانند «زیاد بارود»، وزیر سابق کشور لبنان و «جان عبید»، وزیر سابق خارجه این کشور نیز مطرح است. از آنچه گذشت، می‌توان نتیجه گرفت که هنوز تصویر روشنی از نامزد نهایی انتخابات ریاست جمهوری لبنان و اینکه کدامیک از نام‌های فوق الذکر توان کنار زدن رقبا و دستیابی به منصب فوق را دارند، به چشم نمی‌خورد. انتهای پیام/

93/02/09 - 02:11





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن