تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 23 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه ويژگى است كه در هر كس يافت شود، ويژگى هاى ايمان كامل مى گردد: آن كه وقتى خشنود گر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806427986




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قوه قضاييه از سرمايه گذاري قانونمند حمايت مي کند/کارگران رکن رکين اقتصاد مقاومتي هستند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۶:۵۹ب.ظ)
آيت الله لاريجاني: قوه قضاييه از سرمايه گذاري قانونمند حمايت مي کند/کارگران رکن رکين اقتصاد مقاومتي هستند رئيس قوه قضاييه بر حمايت همزمان و به دور از «افراط و تفريط» از کارگران و کارآفرينان تأکيد کرد و گفت: قوه قضاييه از سرمايه گذاري حقيقي که در چارچوب قوانين باشد حمايت مي­کند.
به گزارش خبرگزاري موج، آيت الله صادق آملي لاريجاني در جلسه امروز مسئولان عالي قضايي با گراميداشت روز کارگر خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتي با واردات بي رويه و رها کردن توليد محقق نمي شود و «کارگران» رکن رکين اقتصاد مقاومتي هستند.
رئيس دستگاه قضا از کارگران کشور به عنوان «گروه عظيم زحمتکشان که بار توليد را برعهده دارند» ياد کرد و افزود: اميدواريم دولت و بخش خصوصي براي اجرايي شدن اقتصاد مقاومتي دست به دست هم بدهند تا وضع توليد و اشتغال، بهتر و انتظارات مردم برآورده شود.
آيت الله آملي لاريجاني با تأکيد بر اهميت برنامه­ريزي و تلاش دولت در تحقق اقتصاد مقاومتي اظهار کرد: فراموش نکنيم که همه کارها را نبايد به دولت سپرد، بلکه بخش خصوصي نيز نقشي اساسي در اقتصاد مقاومتي دارد؛ زيرا تجربه نشان داده است که در امور اقتصادي مديريت بخش خصوصي معمولاً بهتر از مديريت دولتي عمل مي­کند.
رئيس قوه قضاييه با بيان اينکه استيفاي حقوق کارگران بايد مورد توجه قرار گيرد، برقراري تعادل در حوزه کار را ضروري برشمرد و تصريح کرد: نبايد به گونه­اي در حمايت از حقوق کارگران عمل شود که سرمايه­گذار را از فعاليت اقتصادي منصرف کند و از سوي ديگر دلالان و واسطه­ها هم بدون آنکه در فعاليت مولد اقتصادي شرکت کنند، از توليد کنندگان که با انواع مشکلات روبه رو هستند بهره بيشتري ببرند.
آيت الله آملي لاريجاني در بخش ديگري از سخنانش با گراميداشت روز معلم، «شهيد مطهري» را معلم بزرگي که راه جديدي را در باب تبليغ دين به منصه ظهور رساند توصيف کرد و گفت: «شهيد مطهري» ويژگي­هاي برجسته فراواني داشت اما مهمترين ويژگي ايشان شناخت نيازهاي جامعه و پاسخگويي به آنها با زبان روز بود.
رئيس دستگاه قضا اظهار کرد: در زمان حيات شهيد مطهري علماي بزرگي در حوزه حضور داشتند که در برخي از علوم ديني از شهيد مطهري جلوتر بودند، اما شهيد مطهري زبان جامعه و بويژه نسل جوان و دانشگاهي را بهتر مي دانست.
آيت الله آملي لاريجاني با بيان اينکه «برخورداري از معلومات ديني و توانايي عرضه و تبليغ دين» دو مقوله جدا از هم بشمار مي روند اضافه کرد: گاهي نسل جوان زبان برخي از علماي ما را درک نمي­کند البته منظور از زبان الفاظ و کلمات نيست بلکه کيفيت القاي معارف مد نظر است و شهيد مطهري براي همه ما در تبيين معارف ديني يک الگو است.
برگزاري انتخابات در سه کشور منطقه موضوعي ديگري بود که مورد توجه رئيس دستگاه قضا قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومي قوه قضاييه،آيت الله آملي لاريجاني برگزاري انتخابات در عراق، افغانستان و سوريه را به دليل وجود جريانهاي اسلامي و انقلابي در اين کشورها بسيار با اهميت دانست و افزود: موقعيت خاص اين کشورها نيز از اهميت خاصي برخوردار است؛ زيرا عراق و افغانستان همسايگان کشور ما به شمار مي­آيند و از اين منظر رويدادهاي اين دو کشور با اهميت تلقي مي شود و سوريه نيز با توجه به اينکه در خط مقدم جبهه مقاومت قرار دارد براي جمهوري اسلامي حائز اهميت است.
رئيس قوه قضاييه با بيان اينکه «پيش بيني مي شود به دنبال برگزاري انتخابات در اين کشورها حکومتهاي مردمي و اسلامي برخلاف ميل کشورهاي غربي روي کار بيايند» گفت: اکنون غربيها در منطقه دچار پارادوکس و تناقض عجيبي شده اند زيرا از يک سو مدعي دفاع از دموکراسي، ليبراليزم و حقوق بشر هستند و از سوي ديگر مي بينند در اين کشورها پايبندي به دموکراسي و برگزاري انتخابات به نفعشان نيست در نتيجه به حمايت از تروريسم روي آورده­اند.
آيت الله آملي لاريجاني افزود: آمريکا و اروپا همه جا از حقوق بشر دم مي­زنند اما گويا يادشان رفته است که در افغانستان، عراق، سوريه و بحرين نيز حقوق بشري وجود دارد و يا از انتخابات و دموکراسي با صداي بلند
سخن مي­گويند ولي از ياد برده­اند که در بحرين به مردم آزادي براي حق دادن حتي يک رأي به هر شهروند داده نمي­شود.
رئيس دستگاه قضا با بيان اينکه غربيها در عراق و سوريه نيز موافق جرياني که به نظر مي­رسد رأي اکثريت را داشته باشد، نيستند گفت: به همين دليل در آشکار و پنهان از جريانهاي مخالف حمايت مي کنند، همچنين با واسطه و يا بي­واسطه گروههاي افراطي و تروريستي را تسليح مي کنند. در افغانستان هم شاهديم که غربيها با گروه طالبان و ديگر شبه نظاميان مخالف دولت ملاقات کرده و قول و قرارهايي ميانشان رد و بدل مي­شود.
آيت الله آملي لاريجاني در بخش ديگري از سخنانش با تبريک فرا رسيدن حلول ماه رجب و ميلاد امام محمد باقر (ع) اظهار اميدواري کرد زمينه برخورداري از فيوضات اين ماه براي همگان فراهم شود.
رئيس دستگاه قضا با بيان اينکه بر اساس برخي از نقل ها حتي در دوره جاهليت نيز به ماه رجب احترام گذاشته مي شد و حاجتمندان به انتظار فرا رسيدن اين ماه مي نشستند تصريح کرد: در روايات ما براي سه ماه رجب، شعبان و رمضان آثار بسياري ذکر شده است و در اين ميان ماه رجب مدخل و زمينه ساز کسب آمادگي براي دو ماه ديگر به شمار مي رود.
آيت الله آملي لاريجاني در ادامه به روايتي از پيامبر اکرم (ص) اشاره کرد و گفت: در اين روايت آمده است که خداوند تبارک و تعالي در آسمان هفتم ملکي به نام «داعي» نصب مي­کند که وقتي ماه رجب وارد مي­شود ندا
مي­دهد؛ حال اينکه آسمان هفتم به معنايي که در نصوص قرآني آمده است، چيست؟ بحث معرفتي بزرگي لازم دارد.
رئيس دستگاه قضا سپس با قرائت روايت «فَإِذَا دَخَلَ شَهْرُ رَجَبٍ يُنَادِي ذَلِکَ الْمَلَکُ کُلَّ لَيْلَةٍ مِنْهُ إِلَى الصَّبَاحِ طُوبَى لِلذَّاکِرِينَ طُوبَى لِلطَّائِعِينَ وَ يَقُولُ اللَّهُ تَعَالَى أَنَا جَلِيسُ مَنْ جَالَسَنِي وَ مُطِيعُ مَنْ أَطَاعَنِي وَ غَافِرُ مَنِ تَغْفَرَنِي الشَّهْرُ شَهْرِي وَ الْعَبْدُ عَبْدِي وَ الرَّحْمَةُ رَحْمَتِي فَمَنْ دَعَانِي فِي هَذَا الشَّهْرِ أَجَبْتُهُ وَ مَنْ سَأَلَنِي أَعْطَيْتُهُ وَ مَنِ اسْتَهْدَانِي هَدَيْتُهُ وَ جَعَلْتُ هَذَا الشَّهْرَ حَبْلًا بَيْنِي وَ بَيْنَ عِبَادِي فَمَنِ اعْتَصَمَ بِهِ وَصَلَ إِلَيَّ.» تعابير اين روايت را بسيار عجيب و تكان‌دهنده دانست.
آيت‌الله آملي لاريجاني تاكيد كرد: گرچه شايد برخي از فقرات اين روايت در ديگر روايات نيز به‌چشم بخورد، اما تعابير « أَنَا جَلِيسُ مَنْ جَالَسَنِي: من همنشين كسي هستم كه با من همنشين باشد »، همچنين « و مُطِيعُ مَنْ أَطَاعَنِي: پيروي مي‌كنم از كسي كه از من پيروي كند»، «فَمَنْ دَعَانِي فِي هَذَا الشَّهْرِ أَجَبْتُهُ: هر كسي در اين ماه مرا بخواند، پاسخش را مي‌دهم»، « وَ مَنْ سَأَلَنِي أَعْطَيْتُهُ: و هركس درخواستي از من بكند به او عطا مي‌كنم» تعابير بسيار ارزشمند و مهمي است.
رئيس قوه قضاييه با تأکيد و توجه به عبارت « فَمَنِ اعْتَصَمَ بِهِ وَصَلَ إِلَيَّ: هر كس به آن (ماه رجب) تمسك جويد به من (خدا) مي‌رسد»، گفت: درباره تعبير وصول الي الحق بايد گفت كه حق تعالي در همه جا حاضر و ناظر است؛ بنابراين غفلتي بزرگتر از اين براي انسان نيست كه از اين حقيقت عظيم حاضر و ناظر غفلت كند، سپس به نداي دعوت حق تعالي در چنين ماه‌هايي نيز بي‌توجه باشد.
آيت‌الله آملي لاريجاني با يادآوري مطالبي كه مرحوم «ميرزا جوادآقا ملكي تبريزي» در ذيل اين روايت که در كتاب «المراقبات»‌ نگاشته‌ و «آه»‌‌هايي كه اين عالم رباني در حسرت فيوضات ماه رجب كشيده است، افزود: حق تعالي كه همه چيز قائم به اوست، اين سفره عظيم نعمت را پهن كرده‌ است اما ما در طول روز، ماه و سال در غفلت هستيم. بايد از خود بپرسيم كه چه مقدار آن حقيقتي را كه در همه جا حاضر است،ياد مي کنيم؟
رئيس دستگاه قضا با قرائت بخشي از مناجات شعبانيه «إِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَ الانْقِطَاعِ إِلَيْكَ وَ أَنِرْ أَبْصَارَ قُلُوبِنَا بِضِيَاءِ نَظَرِهَا إِلَيْكَ حَتَّي تَخْرِقَ أَبْصَارُ الْقُلُوبِ حُجُبَ النُّورِ فَتَصِلَ إِلَي مَعْدِنِ الْعَظَمَةِ» افزود: در اين مناجات از خداوند مي‌خواهيم تا چشم‌هاي ما را به سوي او باز كند كه معدن عظمت است. و در ادامه مناجات آمده است « إِلَهِي وَ اجْعَلْنِي مِمَّنْ نَادَيْتَهُ فَأَجَابَكَ وَ لاحَظْتَهُ فَصَعِقَ لِجَلالِكَ فَنَاجَيْتَهُ سِرّا: يعني خدايا! مرا از آنان قرار ده كه ندايشان كردي، پاسخت گفتند و نگاهشان كردي، مدهوش جلال تو شدند، با آنان، راز گفتي و نجوا كردي» نظر خداوند متعال انسان را از خود بي‌خود مي‌كند، آن وقت همه چيز و همه كس در مقابل او رنگ مي‌بازد.
بر اساس اين گزارش با دستور رئيس قوه قضاييه از اين پس غلامحسين اسماعيلي رئيس کل دادگستري استان تهران و عباس جعفري دولت آبادي دادستان عمومي و انقلاب تهران در جلسه مسئولان عالي قضايي شرکت خواهند کرد و عضو رسمي جلسه مسئولان عالي قضايي شدند.
در جلسه امروز مسئولان عالي قضايي بحث و بررسي درباره اصلاح و الحاق موادي از آيين نامه «تعيين گروههاي شغلي و ضوابط مربوط به ارتقاء گروه و تغيير مقام قضات» ادامه يافت.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن