تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زباله را شب در خانه هاى خود نگه نداريد و آن را در روز به بيرون از خانه منتقل كنيد،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871419238




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز: نگاه امنیتی به مسایل کارگری، ظلم به کارگران است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز: نگاه امنیتی به مسایل کارگری، ظلم به کارگران است تبریز- ایرنا - دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز گفت: نگاه امنیتی به مسایل کارگری و منعکس نکردن مشکلات آنان، ظلم به این قشر زحمت کش است.


کریم صادق زاده روز چهارشنبه در آستانه روز جهانی کار و کارگر درگفت و گو با خبرنگار ایرنا بااشاره به حضور جامعه کارگری در صحنه های مختلف انقلاب و همراهی این قشر با نظام، از کم لطفی شبکه استانی سهند به برنامه های کارگری انتقاد کرد و از مدیران رسانه ملی خواست سیاست های خود را بر اساس سیاست های دولت تطبیق دهند.
وی به رویکرد دولت گذشته در خصوص کمرنگ کردن تشکل های کارگری اشاره و یادآوری کرد: تاکید امام راحل در خصوص توجه به خواسته های کارگران و بوسه پیامبر گرامی اسلام بر دست کارگر نشان دهنده ارج و شان کارگر در جامعه اسلامی است.
صادق زاده بر ضرورت خودداری از برخوردهای سلیقه ای با قشر کارگر تاکید کرد و از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست گامی در جهت رفع محدودیت های رسانه ملی و همراهی این رسانه تاثیرگذار در انعکاس مشکلات اجتماعی و رفاهی کارگران بردارند.
وی تعیین دستمزد و حقوق بر اساس تورم واقعی را از مهمترین خواسته های جامعه کارگری عنوان کرد و در عین حال گفت: با افزایش 25 درصدی حقوق کارگران بخشی از وعده های انتخاباتی دکتر روحانی در خصوص بهبود وضعیت رفاهی کارگران عملی شده است.
صادق زاده با قدردانی از اختصاص سبد کالا به کارگران خواستار تداوم این سیاست حمایتی شد.
عضو هیات مدیره کانون عالی کارگران بازنشسته کشور با اشاره به مصوبه همسان سازی حقوق بازنشسته ها در دولت گذشته خواستار عمل به این تعهدات شد.
وی در راستای حمایت از تولید داخلی بر توانمندسازی واحدهای تولیدی تاکید کرد و گفت: به جای ازدیاد شهرک های صنعتی باید به فکر فعال سازی واحدهای راکد بود.
دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز با اشاره به اینکه 17 درصد کارخانه های آذربایجان شرقی نیمه فعال بوده و 23 درصد غیرفعال هستند، اظهارکرد: برای حل معضل بیکاری زمینه فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی باید فراهم شود.
وی بابیان اینکه در شرایط کنونی مدیریت واحدهای صنعتی نیازمند سرمایه گذارانی توانمند است که از عهده مشکلات مالی برآیند، افزود: کارشناسان کارگروه های اشتغال باید این موضوع را مورد توجه قرار دهند.
صادق زاده با انتقاد از کارفرمایانی که از کارگران برگ سفید امضا شده می گیرند، از قراردادهای موقت کار در مشاغل غیرفصلی انتقاد و خواستار اقدام مناسب دولت در این خصوص شد.
وی اجرای ماده 10 قانون نوسازی صنایع در خصوص بازنشستگی پیش از موعد را یکی دیگر از خواسته های جامعه کارگری عنوان کرد و افزود: یکی از مهم ترین دغدغه های جامعه کارگری، توقف اجرای این ماده قانونی است.
صادق زاده با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی متعلق به کارگران است، گفت: به ازای واریز حق سرانه درمان کارگران به صندوق این سازمان، حوزه معاونت درمان آن باید نسبت به ارایه خدمات درمانی در شان کارگران اقدام کند.
وی بر ضرورت افزایش ارزش دفترچه های بیمه خدمات درمانی این سازمان تاکید کرد و گفت: بیمه مکمل باید جمع آوری شود.

دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز با اعلام اینکه خانه کارگر تبریز با 150 هزار نفر عضو بزرگترین اتحادیه کارگری شمال غرب کشور است، گفت: این تشکل کارگری درصدد توسعه روابط خود با تشکل های کارگری کشورهای همسایه است.
صادق زاده به دعوت خانه کارگر تبریز از تشکل های کارگری کشورهای ترکیه و عراق اشاره کرد و از حضور سران اتحادیه کارگران مسلمان در آینده ای نزدیک در شهر تبریز خبر داد.
7232/587/245
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




10/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن