تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند! زبان را عذابى دهد كه هيچ يك از اعضاى ديگر را چنان عذابى ندهد. زبان گويد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830697974




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صادرات چراغ خاموش پتروشیمی به اروپا کلید خورد/ دلایل کاهش صادرات به ترکیه


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
صادرات چراغ خاموش پتروشیمی به اروپا کلید خورد/ دلایل کاهش صادرات به ترکیه

صادرات چراغ خاموش پتروشیمی به اروپا کلید خورد/ دلایل کاهش صادرات به ترکیه
همزمان با افزایش دو برابری تعرفه صادرات محصولات پتروشیمی به ترکیه، ایران کشورهای اروپایی و جنوب شرق آسیا را جایگزین بازار پتروشیمی و پلیمری ترکیه کرد به طوری‌که پس از ایتالیا، آلمان هم به جمع مشتریان پتروشیمی ایران در اروپا پیوست.

به گزارش نامه نیوز به نقل از مهر، پس از بالا گرفتن اختلافات گازی ایران – ترکیه و شکایت رسمی ترکها از گران فروشی گاز ایران، دامنه این اختلافات به بازار محصولات پتروشیمی و فرآورده‌های پلیمری هم توسعه یافته است.

بر این اساس اسفند ماه سال گذشته ترکیه که در طول چند سال گذشته همواره یکی از مشتریان پای ثابت محصولات پتروشیمیایی و پلیمری ایران بود تعرفه واردات فرآورده‌های پلیمری از ایران را با افزایشی دو برابری از سه به 6.5 درصد افزایش داد.

پلی پروپیلن، پلی اتیلن، پی.وی.سی و پلی‌اتیلن تریفتالات از مهمترین محصولات صادراتی پتروشیمی ایران به ترکیه بوده اند که تعیین تعرفه جدید حجم صادرات پتروشیمی به این کشور همسایه با کاهش روبرو شده است.

همزمان با این اختلافات پلیمری، با تعلیق تحریم صادرات پتروشیمی ایران به کشورهای عضو اتحادیه اروپا، حجم صادرات پتروشیمی به اروپا در حال افزایش است.

از این رو پس از صادرات یک محموله متانول ایران به ایتالیا، صادرات محصولات پلیمری ایران هم به آلمان از سر گرفته شده است.


آغاز چراغ خاموش صادرات پتروشیمی به اروپا

احمد مهدوی دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی پتروشیمی ایران در گفتگو با مهر با انتقاد از تعیین تعرفه های جدید پیش روی محموله های صادراتی پتروشیمی ایران در ترکیه، گفت: ترکیه به دلیل افزایش واردات از محصولات پتروشیمی جمهوری آذربایجان، تعرفه محصولات پتروشیمی ایران را افزایش داده است.

این مقام مسئول با اعلام اینکه صنعت پتروشیمی ایران هیچ گونه نگرانی بابت سیاست‌های جدید تعرفه‌ای ترکیه ندارد، تصریح کرد: هم اکنون تقاضا آن قدر برای محصولات پتروشیمی ایران بالا است که نگرانی بابت کاهش صادرات به ترکیه نداریم.

وی با یادآوری اینکه در حال حاضر بخش عمده ای از محصولات پتروشیمی ایران به کشورهای آسیایی صادر می شود، بیان کرد: علاوه بر این مشکلات و تحریم های پیش روی صادرات محصولات پتروشیمی و فرآورده های پلیمری ایران به کشورهای منطقه آمریکای شمالی، آفریقا و اروپا به طور کامل رفع شده است.

مهدوی با یادآوری اینکه پیش بینی می شود با توجه به روند مذاکرات صادرات پتروشیمی ایران به کشورهای عضو اتحادیه اروپا به تدریج افزایش یابد، تبیین کرد: هم اکنون هیچ گونه محدودیتی در تامین کشتی، بیمه و یا انتقال ارز حاصل از صادرات محصولات پتروشیمی وجود ندارد.


دلایل کاهش صادرات پتروشیمی به ترکیه

علیرضا صدری مدیرعامل پتروشیمی تبریز و یکی از بزرگترین تولیدکنندگان محصولات پلیمری ایران با بیان اینکه سال گذشته بیش از 620 هزار تن محصول پلیمری در این مجتمع پتروشیمی تولید شده است، از کشورهای ترکیه، پاکستان، افغانستان، عراق، آذربایجان و آلمان به عنوان مشتریان محصولات پتروشیمی تبریز نام برد.

این مقام مسئول با اشاره به تعیین تعرفه 6.5 درصدی برای صادرات محصولات پتروشیمی و پلیمری ایران به ترکیه، گفت: سایر کشورها چنین محدودیتی ندارند و این مساله سبب شده است رقابت ما در ترکیه پایین تر باشد.

صدری از کیفیت بالا و مسافت کم حمل و نقل محصولات پتروشیمی و پلیمری به عنوان دو مزیت صادرات محصولات پتروشیمی تبریز به ترکیه یاد کرد و افزود: این مزیت ها استقبال تجار و مصرف کنندگان ترکیه ای برای خرید محصولات پلیمری را افزایش خواهد داد.

با این وجود تعیین تعرفه جدید صادرات محصولات پلیمری ایران به ترکیه را در طول یک ماه گذشته تاکنون به شدت تحت تاثیر قرار داده است.

به گزارش مهر، آمارهای گمرک سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نشان می‌دهد که فروردین امسال کشورهایی همچون چین، ژاپن، امارات، هند، ترکیه، عراق، ‌تایوان، ‌تایلند، ‌مالزی، ‌ویتنام، افغانستان، پاکستان، ارمنستان، روسیه، موزابیک، مصر، سوریه، ترکمنستان، تاجیکستان، اکراین، تانزانیا، فیلیپین، غنا، کنیا، آذربایجان، گرجستان، کره جنوبی و مکزیک از مهمترین مشتریان محصولات گازی و پتروشیمیایی ایران بوده‌اند.






1393/2/10





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن