تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هيچ شفيعى براى زن نزد پروردگارش نجات بخش تر از رضايت شوهرش نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803935698




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پژوهش های کنترل کیفیت، تولید محصولات کشاورزی سالم را افزایش می دهد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

پژوهش های کنترل کیفیت، تولید محصولات کشاورزی سالم را افزایش می دهد مشهد - ایرنا - مدیر گروه شیمی مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهد گفت: پژوهش های کاربردی در زمینه کنترل کیفیت صنایع غذایی می تواند راهگشای مناسبی برای تولید و پایش محصولات کشاورزی و گلخانه ای سالم باشد.


به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، دکتر عادل بیگ بابایی با بیان اینکه هم اکنون بیش از حد از آفت کش ها در محصولات گلخانه ای استفاده می شود افزود: در برخی شرایط آب و هوایی و یا اقلیمی متفاوت استفاده از چند نوع آفت کش برای انواع و اقسام آفات بسیار متداول است.
وی اظهار داشت: برخی از این حشره کش ها در pH عادی مانند ˈدیازینونˈ پایداری بسیار دارند و یا پروپانژیت کنه کشی است که اثر دراز مدت در محیط زیست دارد و می توانند برای سلامتی انسان خطرساز باشد.
مدیر گروه شیمی مواد غذایی پژوهشکده صنایع غذایی ادامه داد: این سموم و یا حتی آفت کش های دیگر باقیمانده هایی در مواد غذایی به جای می گذارند که حذف آنها با روش های معمول تقریبا غیرممکن است و باید از روش های پیشگیرانه استفاده شود.
بیگ بابایی افزود: گرچه شستن و یا پوست کندن مواد غذایی می تواند سبب کاهش آلودگی محصول شود ولی برخی از این بقایا در میوه ها باقی مانده و می تواند مشکلاتی از نظر سلامت در محصولات غذایی ایجاد کند.
وی گفت: تاکنون مطالعات بسیار در زمینه انواع آفت کش ها در سراسر دنیا انجام شده است ولی در مورد آثاری که ممکن است در پی ترکیب این سموم با یکدیگر ایجاد شود، پژوهش های زیاد انجام نشده است.
مدیر گروه شیمی مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با اشاره به تحقیقات متنوعی که در این پژوهشکده انجام می شود اظهار داشت: طرح ملی مدیریت و سیاستگذاری و ارزیابی خطر آلاینده های مواد غذایی و محیط زیست در شورای عتف تصویب شده و این پژوهشکده به عنوان مجری مسئول بخش مواد غذایی خام کشاورزی، دام، طیور و شیلات برنامه ریزی لازم برای اجرای طرح با همکاری سایر دستگاه های ذیربط انجام می دهد.
وی اظهارداشت: یکی از این تحقیقات انجام شده در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در مورد بررسی اثر تلفیقی سموم بر میزان باقیمانده آنها در خیار و گوجه فرنگی با استفاده از یکی از مدرن ترین روش ها یعنی روش کروماتوگرافی گازی - طیف سنجی جرمی است.
بیگ بابایی افزود: این تحقیق آثار تلفیقی استفاده از آفت کش ها بر روی مواد غذایی را مورد برررسی قرار می دهد و می توان از نتایج حاصل از آن در تدوین آیین نامه ها و دستورالعمل های اجرایی استفاده از آفت کش ها در سازمان جهاد کشاورزی و سازمان حفظ نباتات استفاده کرد.
وی گفت: همچنین نتایج آن می تواند راهگشای مناسبی در تولید محصولات سالم گلخانه ای در کشور با ارائه مشاوره های فنی به کارشناسان جهاد کشاورزی باشد.
وی با بیان اینکه سلامت و امنیت غذایی جامعه و پژوهش در این زمینه از خط مشی های مهم پژوهشکده علوم و صنایع غذایی است اظهار داشت: اجرای این دسته از طرح های پژوهشی با افزایش میزان سلامت غذاها سبب افزایش سلامت عمومی جامعه و کاهش هزینه های درمانی می شود.
وی گفت: همچنین کاهش استفاده از مصرف انواع آفت کش ها سبب صرفه جویی در مصرف سموم در تولیدات کشاورزی می گردد.
وی با اشاره به اهمیت انجام چنین تحقیقاتی گفت: استفاده از آفت کش ها برای پیشگیری از کاهش محصول امری اجتناب ناپذیر است ولی از آنجایی که کمتر از یک درصد آفت کش ها به هدف رسیده و بیش از 99 درصد آنها وارد محیط می شوند ضروری است که محققان به این جنبه از استفاده از آفت کش ها نیز بپردازند./1
7496 /664
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




10/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن