واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
70 درصد غذای زائران عتبات عالیات در یک آشپزخانه صنعتی تامین می شود
مدیرمجتمع ابوتراب گفت:هم اکنون 70 درصد غذای زائران عتبات عالیات در آشپزخانه صنعتی ابوتراب تامین می شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران محمد کاظمیان افزود: آشپزخانه صنعتی ابوتراب که از چهارم فروردین ماه 93 به بهره برداری رسیده و کار خود را در روز نخست با یک هزار و 170 پرس غذا آغاز کرده، هم اکنون قادر است غذای تمام زائران ایرانی در کربلا را تامین کند.
وی اظهار داشت: آشپزخانه صنعتی ابوتراب که توسط متخصصان کشورمان در شهر کربلا ساخته و تجهیز شده است، در حال حاضر عملیات پخت 70 درصد غذای زائران اباعبدالله الحسین (ع) را به عهده دارد.
کاظمیان ادامه داد: این آشپزخانه از بخش های پخت کباب و جوجه، خورشت و سوپ، سرخ کردن ماهی و پخت مرغ، سالن آماده سازی گوشت و مرغ، سالن پخت برنج و سالن شست و شوی ظروف تشکیل شده که در صورت تکمیل دستگاه ها، قادر است غذای تمام زائران ایران در کربلا را تامین کند.
مدیر مجتمع ابوتراب که آشپز یکی از بخش های این آشپزخانه است، گفت: با تکمیل دستگاه های مورد نیاز، این آشپزخانه قادر به پخت 15هزار وعده غذا با امکانات صنعتی است که در صورت اضافه شدن امکانات سنتی این تعداد تا 20هزار پخت هم خواهد رسید.
کاظمیان اضافه کرد: آشپزخانه صنعتی ابوتراب فعالیت خود را در روز نخست با پخت غذا برای 26کاروان آغاز کرد، یعنی روزانه یک هزار و170 پرس غذا و در روز دوم این آمار به سه هزار پرس در روز رسید و روز سوم با استعداد چهار هزار پرس و در حال حاضر روزانه هشت هزار و 100 پرس غذا در هر وعده پخت می کند.
وی اظهار داشت: به واسطه آغاز به کار این آشپزخانه صنعتی، آشپزخانه های زیاره و شفاعه الحسین تعطیل شدند، اما همچنان آشپزخانه جرش با پخت 30 درصد غذای زائران مشغول به فعالیت است که با توجه به توانایی آشپزخانه ابوتراب در پخت غذای همه زائران، تعلیق فعالیت آشپزخانه جرش در روزهای آتی دور از انتظار نیست.
مدیر مجتمع ابوتراب تصریح کرد: ساعت توزیع غذا به ازدحام زائران در مناسک های خاص بستگی دارد که برای وعده ناهار از دو بامداد آغاز می شود و تا ساعت 10 این توزیع ادامه دارد و برای وعده شام نیز از ساعت 17 غذا با چهار دستگاه ماشین حمل غذا که از عتبه مقدس عباسیه اجاره شده است، به هتل های محل اقامت زائران انتقال می یابد.
کاظمیان یک پیشنهاد هم برای افزایش کیفیت تغذیه زائران دارد و آن انتخاب یک مدیر ثابت برای هر هتل است، و گفت: اگر بهترین غذا طبخ شود اما کسی نتواند به خوبی از آن نگهداری کند فاسد می شود، باید به جای یک مدیر ثابت که در حال حاضر وظیفه سرکشی به سه هتل را به عهده دارد، سه نفر این کار را به عهده بگیرند و هر هتل برای خود یک مدیر ثابت داشته باشد.
وی ادامه می دهد: وقتی یک کاروان وارد کربلا می شود مدیر ثابت وظیفه استقبال از آن کاروان را دارد و همین امر سبب می شود که از دو هتل دیگر که اکنون کاروان های دیگری مستقر هستند غفلت کند که این امر می طلبد افرادی در هتل مستقر باشند تا به امر اسکان زائران و کیفیت تغذیه آنان بهتر نظارت کنند.
انتهایپیام/
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]