تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانش پيشواى عمل و عمل پيرو آن است. به خوشبختان دانش الهام مى‏شود و بدبختان از آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829389851




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مسئولیت پذیری و انسانیت به جای نمره 20


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مسئولیت پذیری و انسانیت به جای نمره 20
کد خبر: ۳۹۶۹۳۵
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۱ - 30 April 2014


یک روانشناس بالینی با تشریح پدیده «کمال‌گرایی» در دانش‌آموزان، از والدین خواست تا بر ویژگی‌های انسانی و اجتماعی فرزندان خود بیشتر از موفقیت تحصیلی صرف تأکید کنند.

به گزارش فارس، عبدالله امیدی با انتقاد از برخی والدین که فرزندان خود را کمال‌گرا تربیت می‌کنند اظهار داشت: متأسفانه برخی والدین از فرزندان خود انتظار موفقیت تحصیلی را دارند. این انتظار می‌تواند موجب شکل‌گیری تفکر مطلق در دانش‌آموزان شود. در تفکر مطلق، فرد از خود انتظاری بیش از توانایی‌ها و امکانات موجود را دارد.

وی با بیان تسری کمال‌گرایی از تحصیل به سایر موقعیت‌های زندگی گفت: ایجاد طرز تفکر کمال‌گرایانه در تحصیل موجب می‌شود تا این موضوع به سایر امور و موقعیت‌های زندگی فرد تسری پیدا کند. گاهی این موقعیت‌ها مانند شغل خارج از انتظار فرد است و بر اساس استاندارهای فرد نیست.

این متخصص حوزه بهداشت روان تصریح کرد: وقتی ذهن کمال‌گرا تربیت شود، دنبال استانداردهای بالا است به همین دلیل است که این افراد دنبال تغییر در محیط هستند نه ذهن خود و بر این اساس سعی می‌کنند محیط شغلی خود را مدام تغییر دهند.

وی افزود: تغییر محیط همیشه امکانپذیر نیست و اگر قابل تغییر هم باشد، سبک زندگی و امکانات موجود قابل تغییر نیست. این موضوع بهداشت روانی فرد را تحت‌‌الشعاع قرار می‌دهد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان کشمکش را نتیجه کمال‌گرایی عنوان کرد و ادامه داد: افراد کمال‌گرا برای وفق دادن خود با محیط دچار کشمکش و کلنجار می‌شوند. این موضوع اوضاع را وخیم‌تر می‌کند در واقع وقتی فرد نمی‌تواند خود را سازگار کند، به دلیل عدم انعطاف‌پذیری تحت فشار قرار گرفته و این فشار هیجان منفی در او به وجود می‌آورد که در نهایت اجتناب و کناره‌گیری از موقعیت‌هایی که فرد نمی‌تواند خود را با آنها سازگار کند در پی خواهد داشت. فردی که از محیط کناره‌گیری می‌کند،‌ آگاهی‌اش محدود می‌شود و این چرخه معیوب ادامه پیدا میی‌یابد.

وی از والدین خواست تا به جای تمرکز بر موفقیت تحصیلی فرزندان بر ویژگی‌های انسانی آنها تاکید کنند. و به فکر ساختن فرزندان سالم باشند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: برخی دانش‌آموزان در زمینه تحصیلی موفق هستند اما در زندگی با شکست مواجه می‌شوند. درسخوانی و موفقیت تحصیلی خوب است اما مطلق‌گرایی اصلاً خوب نیست. این موضوع موجب می شود تا فرد کمال‌گرا فقط به موفقیت فردی خود فکر کند.  اجتماع از انسان‌ها تشکیل می‌شود و افراد باید به اهداف جمعی فکر کنند و اگر همه افراد به موفقیت‌های فردی فکر کنند جامعه شکل نمی‌گیرد.

این روانشناس بالینی خاطرنشان کرد:‌ تربیت فرزندان مسئولیت‌پذیر بهتر از فرزندان کمال‌گرا آن هم در زمینه تحصیل است چرا که علاوه بر تمرکز بر موفقیت‌های فردی به جای جمعی، ‌از آنها انسان‌هایی می‌سازد که مشکلات را حل نکرده و از آن فرار می‌کنند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن