واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۲۲:۵۵ب.ظ)
19 هزار و 678 نفر مددجو از خدمات آموزشي کميته امداد استان بهرهمند شدند مدير امور فرهنگي و آموزش کميته امداد استان اصفهان گفت: 19 هزار و 678 نفر از مددجويان تحت پوشش کميته امداد با حضور در دوره هاي آموزشي مختلف فرهنگي با مسائل اعتقادي،بهداشت،سلامت فردي و جمعي،اجتماعي و فرهنگي بهرهمند شدند.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد ميرزايي در حاشيه آزمون مرحله نخست مفاهيم و ترجمه قرآن کريم به همراه نشست مشاوران(مبلغان)ديني با اشاره به اينکه آزمون مفاهيم و ترجمه قرآن يک طرح دو ساله است که به همت حوزه فرهنگي انجام شده اظهار کرد: حضور خواهران در برنامههاي فرهنگي بسيار داراي اهميت است و اين در حالي است که مشارکت فرهنگي خواهران نسبت به گذشته بسيار زياد شده است.
وي با اشاره به اينکه حوزه فرهنگي حوزه بسيار وسيعي است، افزود: حضور خواهران در برنامههاي فرهنگي در توانمندسازي آنها بسيار تاثيرگذار است.
مدير امور فرهنگي و آموزش کميته امداد استان اصفهان با اشاره به اينکه حوزه فرهنگي در 20 سرفصل فعاليت ميکند، تصريح کرد: تمامي اين فعاليتها با همکاري حوزه اجرايي که 230 نفر نيروي زن به صورت تمام وقت،ساعتي، و پاره وقت مشغول هستند، انجام ميشود. وي با اشاره به بحث مشاوره خانواده و ديني گفت: 12 هزار دانشآموز و 4 هزار و 600 دانشجو در مقاطع مختلف تحصيلي از خدمات امور فرهنگي و آموزش کميته امداد استفاده ميکنند.
ميرزايي گفت: 470 دانشجوي فارغالتحصيل و نيز 130 دانشآموز و دانشجوي نخبه تحت حمايت کميته امداد استان هستند که از خدمات امداد و حمايت استعدادهاي درخشان استفاده ميکنند.
وي يکي از برنامههاي اين امور را اجراي گام به گام طرح نظام جامع خانواده و طرح آموزش مفاهيم قرآن کريم از سال 89 دانست و افزود: طرح نظام جامع با عنوان طرح نجات اجرا شد. مدير امور فرهنگي و آموزش کميته امداد استان اصفهان با بيان اينکه در سال 91 اين طرح آموزش خانواده به صورت جدي آغاز و با استقبال خانوادهها روبهرو شد، تصريح کرد: ثمرات فعاليت فرهنگي با تغيير مديريت فرهنگي و آموزش خانواده محور رويکرد جديدي را آغاز کرد. وي با اشاره به سه فاز آموزش خانوار در کميته امداد استان اصفهان بيان کرد: در فاز نخست 2 هزار و 228 نفر، در فاز دوم 2 هزار و 872 نفر و در فاز سوم 3 هزار و 122 نفر از آموزش خانواده بهرهمند شدند که براي تعدادي از خانوادهها کارنامه آموزش خانواده صادر و در نرم افزار ثبت شد.
ميرزايي به طرح نياز به علم آموزي زنان تحت پوشش اشاره کرد و گفت: 4 هزار و 371 مجله پيام زن بين خانوادههاي جامعه مورد هدف توزيع شد. وي اضافه کرد: 19 هزار و 678 نفر از مددجويان تحت پوشش کميته امداد در کلاسهاي مختلف امور فرهنگي در مسائل اعتقادي،بهداشت،سلامت فردي و جمعي،اجتماعي، فرهنگي شرکت کردند. مدير امور فرهنگي و آموزش کميته امداد استان اصفهان در بخشي از صحبتهاي خود به طرح آموزش فلاح از طريق مبلغان ديني اشاره کرد و افزود: 928 طرح شبکهاي و يک هزار و 800 طرح سنتي اجرا شد که 15 هزار و 610 نفر از اين آموزش بهرهمند شدند. وي از ديگر برنامههاي آموزش خانواده را ريشهکن کردن بيسوادي بين سنين 10 تا 49 سال عنوان کرد و گفت: 470 نفر در اين کلاسها شرکت کردند که از اين بين تعداد 420 نفر خواهر و 50 نفر برادر مشمول اين طرح شدند. ميرزايي با تاکيد به اينکه امسال قصد برگزاري جشن ريشه کن کردن بيسوادي را داريم ، اضافه کرد: کميته امداد استان اصفهان در بين دستگاههاي اجرايي استان در رفع بيسوادي توانست رتبه برتر را کسب کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]