تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درهاى گناهان را با استعاذه (پناه بردن به خدا) ببنديد و درهاى طاعت را با بسم اللّه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816476457




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نمي گذاريم با پلاسماي بيگانه سلامت مردم تهديد شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۲۱:۵۸ب.ظ)
مدير عامل سازمان انتقال خون ايران: نمي گذاريم با پلاسماي بيگانه سلامت مردم تهديد شود مدير عامل سازمان انتقال خون در سمينار بيماري هاي منتقله از طريق خون در شيراز پلاسماي بيگانه و داروهاي مشتق از آن را راهي براي ورود بيماري هاي نوظهور و ناشناخته دانست و گفت: براي اينکه سلامت مردم تهديد نشود سازمان انتقال خون با افزايش توليد پلاسما خودکفايي را هدف گرفته است.
به گزارش خبرگزاري موج، دكتر پور فتح اله، درباره ي عفونت هاي بعد از تزريق خون سخن گفت و اذعان کرد: هميشه در طول تاريخ، خون مايع حيات، حيات بخش نبوده است.
وي با ذکر پيشينه اي از آغاز پيدايش انتقال خون توسط پروفسور لنداشتاينر خاطره اي را از دکتر علاء موسس سازمان انتقال خون نقل کرد که مرحوم محمد نمازي، موسس بيمارستان نمازي شيراز‌ دچار شکستگي استخوان شده بود و قبل از اينکه جراح از خارج از کشور برسد، پزشکان ما ايشان را تحت عمل جراحي قرارداده و بيمار نسبتا بهبود يافته بود، زماني که پزشک خارجي بر بالين ايشان رسيد تزريق خون را تجويز کرد و با اين تزريق 3 ماه پس از ترخيص مرحوم محمد نمازي با عارضه هپاتيت B (ناشي از عوارض خون) فوت شد.
مدير عامل انتقال خون ايران با تاکيد بر اين نکته که همکاران پزشک تنها در زمان لازم تزريق خون را تجويز کنند، گفت: بايد اينکه خون بزنيم تا بيمار سرحال تر شود از اذهان خارج شود، اين فکر هنوز بر ذهن پزشکان ما سايه افکنده است.
دکتر پور فتح اله در مورد سلامت خون گفت: خوشبختانه با آزمايش هاي حساس که در غربالگري خون به کار گرفته مشکل HIV‌ به حداقل ممکن رسيده است، به ميزاني که مي توان آن را انکار کرد.
وي احتمال انتقال بيماري هاي جديد ويروسي همچون سارس، جنون گاوي را به عنوان چالش هاي جديد در طب انتقال خون جهان مطرح نمود و تأکيد کرد: انتقال خون هر دو سه سال يکبار بايک بيماري نوظهور به عنوان تهديد مواجه است و با توجه به تنوع ويروس درمحيط زيست مي تواند چالش هاي جديدي ايجاد کند.
دکتر پورفتح اله از پريون ها به عنوان ديگر عوامل آلودگي پلاسماي خون نام برد که امروزه در همه جاي دنيا بعنوان چالش مطرح است.
وي تأکيد کرد: به دليل ريسک انتقال بيماري هاي ناشناخته نبايد اجازه داد تا پلاسماهاي بيگانه باعث چالش شوند. ما بايد تلاش ويژه اي انجام دهيم که منبع توليد داروهاي مشتق از پلاسماها، حاصل از پلاسماي بومي ايران باشند.
مديرعامل انتقال خون ايران گفت: در کشور ما با تلاش مراکز انتقال خون روند شيوع بيماريهاي HIV, HBs در خون‌هاي اهدايي به ميزان زيادي کاهش داشته و نمودار آن با شيب تند و روند نزولي به سمت صفر ميل مي کند.
وي وضعيت کشور را در مقايسه با کشورهاي منطقه و خاورميانه بسيار خوب و خون ايران را بسيار سالم تر از بقيه کشورها دانست.
وي در عين حال افزود در مورد گلبول قرمز از هر 5 ميليون کيسه تنها يک مورد احتمال عفونت وجود دارد و آن هم در مورد باکتري هاي سرما دوست مطرح است که در اين مورد هيچ گونه نگراني نداريم اما؛ بخصوص درمورد پلاکت خطر عفونت باکتريايي وجوددارد که استافيلوکوک و استرپتو کوک مسوول ايجاد اين عفونت است.
در پايان دکتر پورفتح اله بر مسأله ي مديريت مصرف خون تأکيد کرد و گفت: اگر با يک واحد خون مي توان جان بيماري را نجات داد نبايد کيسه خون ديگري را به وي تزريق کرد و در مصرف خون بايد محافظه کارانه و بجا اقدام نمود.
وي در اين باره به پرسش مهم سازمان جهاني بهداشت در مورد استفاده از خون و فرآورده ها به عنوان آخرين راه معالجه اشاره کرد که خطاب به پزشکان مي گويد: آيا اگر اين خون را مي خواستيد به يکي از بستگان نزديک خود تزريق کنيد اين کار را انجام مي داديد؟













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن