واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۹:۲۱ب.ظ)
نماينده استان قزوين در شوراي عالي استان ها؛ دولت در حوزه شوراها ورود بيشتري داشته باشد بخش عمده تدبير، به مشورت بازميگردد و شوراها به عنوان يک ظرفيت مردمي، بايد مورد مشورت حاکميت و دولت قرار بگيرد بنابراين انتظار اين را هم داريم که دولت آقاي روحاني در حوزه شوراها ورود بيشتري داشته باشد.
به گزارش خبرگزاري موج٬ احد چگيني نماينده استان قزوين در شوراي عالي استان ها در خصوص عملکرد شوراهاي اسلامي، گفت: عملکرد واقعي شوراها در سال 93، در انتهاي سال 94 خودش را نشان ميدهد و در آن موقع ميتوان درباره آن قضاوت صحيح و روشني کرد که مبناي علمي داشته باشد.
وي افزود: با توجه به اينکه تاکنون بخشي از تبلور عملکرد شوراها در شهرداري خود را نشان ميدهد و بخشي از آن هم به مديريت داخلي مجموعه شوراها مربوط است؛ با توجه به اينکه الان بيش از 14 سال از عمرشان شوراها ميگذرد و دوران طفوليت شوراها سپري شده، اميد داريم که انشاءالله شوراها بتوانند در آينده نزديک از تجارب گذشته استفاده بهتري بکند و مردم بر مردم حکومت کنند که اين امر براساس مردم سالاري ديني است.
رييس کميسيون نظارت شوراي عالي استان ها درخصوص مشکلات شوراها نيز با تاکيد بر اينکه مشکل اساسي شوراها در قانون شوراهاست، اظهار داشت: اگر مشکلاتي از قبيل اينکه شوراها به عنوان شورايِ شهرداري در اذهان نقش بسته را مرتفع کنيم و به جاي شوراهايي که کارکردش در شهرداريهاست، قانون مديريت جامع شهري را داشته باشيم تا شوراها بر کل شهرداري مديريت داشته باشد، وضع به کلي متفاوت ميشود.
چگيني با اشاره به لزوم مديريت متحد شهري، تصريح کرد: بنده با توجه به اينکه دوره قبل نيز در شوراي قزوين بودم، بخش عمده مشکلات را در قانون شوراها ميبينم؛ بخشي ديگر هم که شوراي قزوين از اين موضوع مستثنا است، سياسي شدن شوراهاست. شوراها بايستي در راستاي کمک به مردم، وحدت خود را حفظ کنند و وارد مباحث حاشيهاي نشوند که اين موارد آفت است.
وي با بيان اينکه شوراها بايد نقش بازويي را براي حاکميت ايفا کنند، تصريح کرد: بخشي از خدماتي که توسط حاکميت، متوجه اين مجموعه است، خودش را نشان داده است؛ شوراها براساس اصل صد و يکم بايستي وارد مديريت شهري و مديريت جامعه شود. به همين خاطر بخشي از وظايفي که در چارچوب اختيارات دولت و حاکميت دولت است، به شوراها تفويض شده است.
عضو شوراي عالي استان ها تعامل دولت با شوراها را مطلوب ارزيابي کرد و گفت: در استان قزوين اين همکاري بسيار تنگاتنگ است و تعامل سازندهاي برقرار است. انتظار اين را هم داريم که دولت آقاي روحاني در حوزه شوراها ورود بيشتري داشته باشد. بخش عمده "تدبير"، به مشورت بازميگردد. شوراها به عنوان يک ظرفيت مردمي، بايد مورد مشورت حاکميت و دولت قرار بگيرد و اين تحقق عيني شعار تدبير است که در پشتوانه اميدي براي مملکت باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]