تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821046228




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مالیات برارزش افزوده فرصتی برای حمایت از تولید است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

معاون مالیات برارزش افزوده سازمان امورمالیاتی: مالیات برارزش افزوده فرصتی برای حمایت از تولید است تهران بزرگ-ایرنا-معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی کشور گفت: مالیات برارزش افزوده فرصتی برای کاهش فشار مالیات از تولید وهدایت آن به سمت مصرف است.


به گزارش خبرنگار ایرنا،ˈ علی رضا طاری بخشˈ روز سه شنبه در جلسه رسیدگی به مشکلات صنف الکتریک تهران اظهار کرد: قانون مالیات برارزش افزوده در خرداد ماه سال 1387 تصویب شد و مقرر بود اول مهر ماه همان سال برای همه به مرحله اجرا در آید که به دلایل ناآشنایی مودیان یک سال به تعویق افتاد.
وی افزود: نیمه دوم سال 87 ونیمه اول 88 آموزش لازم به مودیان مالیاتی داده شد و از اول مهرماه سال 88یکسری از مشاغل فراخوان شده برای اجرایی قانون و درهمین مقطع بنکداران نیز فراخوان شدند تا نسبت به اجرا اقدام کنند.
طاری بخش هدف از وصول مالیات را رضایت مردم عنوان کرد و گفت: آموزش لازم برای مالیات برارزش افزوده همچنان ارائه می شود.
وی با بیان این مطلب که مالیات بر ارزش افزوده امکان اصلاح ساختار کلان اقتصاد کشور را دارد افزود: کارخانه داران و تولید کنندگان صنف الکتریک مشمول مالیات برارزش افزوده هستند و به مابقی صنف کار نداریم.
طاری بخش اظهار کرد: اطلاعیه های مالیاتی برای مشمولان مالیات از طریق جراید ابلاغ می شود و به هر فرد ابلاغ نمی شود.
وی سلیقه ای عمل کردن مجریان مالیاتی را رد نکرد و گفت: مودیان مالیاتی هرجا این مورد رادیدند مراتب راگزارش کنند تا در اسرع وقت رسیدگی کنیم.
طاری بخش گفت: دنبال اخذ مالیات با رفع نگرانی ها مودیان مالیاتی هستیم.
معاون امور مالیاتی سازمان امور مالیات کشور نیز در این جلسه گفت: سازمان امور مالیاتی تلاش می کند با ساز و کارهای مناسب رضایت مودی مالیاتی را جلب کند.
حسین وکیلی با بیان این مطلب که عمده فروش های هر صنف شامل مالیات برارزش افزوده می شوند افزود: بزودی ظرف امسال و حداکثر سال آینده کلیه اصناف کشور مشمول مالیات بر ارزش افزوده خواهند شد.
وی بیان کرد: اجرایی شدن مالیات بر ارزش افزوده در کلیه صنوف حکم قانون و عین عدالت است.
وکیلی با بیان این مطلب که اگر مشکل اصلی صنف الکتریک بند الف و ج مالیات است نهایت همکاری را با مودیان مالیاتی کرده ایم افزود: برخی فعالان صنف همکاری لازم را ندارند.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار تهران نیز در این جلسه گفت: 53 درصد از 56 هزارمیلیارد تومان منابع و درآمد مالیاتی که در بودجه پیش بینی شده باید توسط استان تهران تامین شود.
ˈنعمت الله ترکیˈ افزود:دولت از همان سقف و رقمی که منابع بدست می آورد بخشی از هزینه ها را تامین می کند که 85 درصد آن صرف حقوق و دستمزد کارمندان شده و مابقی به بخش عمرانی کشور اختصاص پیدا می کند.
وی بیان کرد: در استان تهران به نسبت ظرفیتی که از همین محل و منابع آمده سال گذشته نزدیک 160 میلیارد تومان مازاد وصولی هایی که برگشته درحوزه های عمرانی صرف شده است.
ترکی با بیان این مطلب که مالیات و منابعی که دولت در اختیار دارد مصارف آن مشخص است گفت:جرایم رانندگی هم محل مصارف آن روشن است پس آنچه که قانون مشخص کرده مصارف را هم مشخص کرده و برای هرکدام از ما وظایفی مشخص کرده است .
معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار تهران بیان کرد: قانون گذار وظایف امور مالیاتی را مشخص کرده است مشکلی که برخی مواقع پیش می آید ناشی ازعدم همکاری و تعامل است.
ترکی گفت: اگر مشکلی جایی رخ می دهد امکان دارد کار فرد و یا گروهی باشد اما سیاست کلی توجه به اتحادیه ها و اصناف است.
رییس امورمالیاتی شهر تهران نیز در این جلسه گفت:روش ممیز سالاری سال ها در امور مالیاتی اجرایی شده اما اکنون دولت و سازمان امور مالیاتی به دنبال سیستمی است که از روش ممیز سالاری فاصله بگیرد.
حسین بنی صفار افزود: نمونه بارز اصلاح نظام مالیاتی طرح جامع مالیاتی است که این روزها بیشتر به آن پرداخته می شود.
وی بیان کرد: با اجرای طرح جامع مالیاتی بسیاری از مشکلاتی که اکنون روی می دهد دیگر بروز نخواهد کرد و دیدار چهره به چهره مودیان با ممیزان از بین می رود.
بنی صفار گفت:کلیه کارها سیتمی شده و ممیز از سیستم مالیات حذف می شود و تشخیص ها براساس اطلاعات خواهد بود و دغدغه ها را از بین خواهد رفت.
وی بیان کرد: رفتن از یک سیستم قدیمی چندین و چندسال به یک سیستم پیشرفته و جدید هم زمان بر است و هم امکانات می خواهد و هم همکاری مودیان مالیاتی را می طلبد.
تهرام564/9977
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




09/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن