واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مشاور وزیر کشور تاکید کرد: بهره گیری از ظرفیت شورای اجتماعی کشور برای نیل به اهداف حوزه زنان و خانواده تهران - ایرنا - مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت: با استفاده از ظرفیت های موجود در شورای اجتماعی کشور، در نیل به اهداف مورد نظر در حوزه زنان و خانواده موفق تر خواهیم بود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، «فهیمه فرهمندپور» روز سه شنبه در نخستین نشست کارگروه امور زنان و تحکیم بنیان خانواده که با حضور «شهیندخت مولاوردی» معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده و جمعی از نمایندگان وزارتخانه ها و سازمان ها به عنوان اعضای این کارگروه تشکیل شد، این موضوع را عنوان کرد.
وی به عنوان دبیر نشست، به مصوبات کارگروه های مختلف شورای اجتماعی کشور در دولت های گذشته اشاره کرد و گفت: بررسی این مصوبات می تواند به کشف نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت منجر شود، هر چند حضور نمایندگان تام الاختیار و اعضای ثابت دستگاه ها در این نشست ها ضروریست.
مشاور وزیر کشور با بیان اینکه شورای اجتماعی کشور از ظرفیت بالایی برای هم افزایی و همکاری بیشتر در پیشبرد اهداف و رفع مسایل برخوردار است، به تصمیم سازی های قوی اشاره کرد که در جلسات کارگروه های تخصصی شکل می گیرد و می تواند به موفق عمل کردن شورای اجتماعی منجر شود.
فرهمندپور ادامه داد: معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به خاطر نقش فعال و ارزنده در مدیریت کلان این حوزه، قادر خواهد بود اهداف مورد نظر را پیگیری کند.
مشاور وزیر کشور، آگاهی از عملکرد، اقدامات و ظرفیت های دستگاه های مختلف در حوزه زنان و خانواده را یکی از اهداف دعوت از نمایندگان آنها در جلسه مزبور عنوان کرد.
** هفت کارگروه تخصصی در شورای اجتماعی کشور
رییس دبیرخانه شورای اجتماعی کشور نیز در این جلسه به اهم اقدامات و فعالیت های شورای اجتماعی کشور از بدو تاسیس تاکنون اشاره کرد و گفت: این شورا متشکل از هفت کارگروه تخصصی است که کارگروه تحکیم، تعالی بنیان خانواده به ریاست معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری یکی از آنهاست.
کارگروه های کاهش اعتیاد، ارتقای امنیت اجتماعی، تقویت وحدت و همبستگی و هویت ملی، ارتقا نشاط اجتمای و سلامت، ترویج فرهنگ و اخلاق اسلامی و ارتقا انضباط اجتماعی و ترویج قانون گرایی دیگر کارگروه های تخصصی شورای اجتماعی است که «محمود حاجیان» به آنها اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه این شورا از ابتدای شکل گیری خود تاکنون 63 جلسه و 260 مصوبه داشته ، ادامه داد: تعداد جلسات در دولت هشتم، نهم، دهم و یازدهم به ترتیب 35، 16، 8 و چهار جلسه بوده است.
حاجیان افزود: سازمان بهزیستی و نیروی انتظامی در مشارکت و حضور فعال در کارگروه های تخصصی رتبه اول را دارا هستند؛ کمیته امداد امام خمینی(ره) و وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی نیز به ترتیب در اولویت های بعدی قرار دارند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، برخی وظایف کارگروه امور زنان و تحکیم خانواده مورد اشاره در پیش نویس آیین نامه اجرایی، تعیین شاخص های ازدواج پایدار و آسیب شناسی آنها در جامعه، بررسی تهدیدهای پس از ازدواج و ارائه راهکارهای اجرایی برای رفع آنها و احصا و اولویت بندی پدیده ها، آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی و فرهنگی زنان و خانواده است.
اجتمام ** 1880 ** 1071
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
09/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]