واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۴:۲۵ب.ظ)
اختتاميه دومين جشواره مشکات محيط زيست برگزار شد آلودگي هوا اولويت اول را در حوزه محيط زيست دارد/مردم ايران 4برابر دنيا آب مصرف مي کنند/مشکات3 در سال جاري برگزار مي شود .
به گزارش خبرگزاري موج، علي محمد شاعري، رييس ستاد محيط زيست و توسعه پايدار شهرداري تهران در اختتاميه دومين جشنواره مشکات محيط زيست با تاکيد بر اينکه هدف دولت و شهرداري ارتقاي کيفيت زندگي مردم است، گفت: آبي که مي نوشيم و هوايي که تنفس مي کنيم و خاکي که توليدکننده موادغذايي است و... تمامي اين موارد سلامت و امنيت جامعه ما را تامين مي کندو ما بايد در حفاظت آن كوشا باشيم
وي با بيان اينکه افزايش درجه حرارت زمين بسيار نگران کننده است، تصريح کرد: موضوع از بين رفتن جنگل ها به فاجعه تبديل شده همچنين پديده ريزگردها در تهران که با آن روبرو هستيم نگران کننده است و اين امر به دليل مديريت نشدن اب است . از بين رفتن دو ميليون ماهي در فشاپويه براي ما هشدار بود که به خاطر آلودگي فاضلاب واوان و كم آبي اين فاجعه رخ داد.
شاعري با تاکيد بر اينکه امسال بحث کمبود آب جدي است و به احتمال زياد جيره بندي زياد است، خاطرنشان کرد:
رييس ستاد محيط زيست و توسعه پايدار شهرداري تهران با اشاره به اينکه دومين جشنواره مشکات با همکاري اداره كل آموزشهاي شهروندي برگزارشده است، گفت: اين جشنواره در زمينه ايده هاي خلاقانه با ارائه عکاسي ، پوستر ، قصه نويسي، نقاشي و... با کمک شهروندان به انجام رسيد
به گفته وي آثار ارسالي محيط زيست داراي رشد 25 درصدي بوده و و بيشترين آثار از 12 محور، متعلق به محيط زيست بوده است است.
رفيع: مشکات تبلور مشارکت مردم براي رفع مشکلات است
رفيع، مديرکل اداره آموزش هاي شهروندي معاونت اجتماعي شهرداري تهران با تاکيد بر اينکه با مشارکت خوب شهروندان جشنواره مشکات برگزار شد، افزود: امروز از تعدادي از برگزيده گان تقدير خواهدشد. جشنواره مشکات يک جشنواره اموزشي است که با مشارکت عموم شهروندان با توليد آثار هنري در موضوعات مختلف ، ناهنجاري هاي شهري را در اين باره کاهش مي دهد
وي با بيان اينکه از نظر وضعيت محيط زيست در شهر تهران گرفتار مخاطرات جدي هستيم ،اشاره کرد: حيات شهروندان به موضوع محيط زيست ارتباط دارد که در حال حاضر با تهديد جدي روبروست . اين ناشي از رفتار مردم است که در اين شهر زندگي مي کنند. جشنواره مشکات تلاش دارد بستري را فراهم کند که همه دست به دست هم دهيم تا مشکلات کاهش يابد .
رفيع همچنين اظهارکرد: با يک الگو سازي و فرهنگ سازي مبتني بر رفتار شهروندان و همچنين هدف گذاري اصلاح الگوي مصرف و ارتقاي فرهنگ نظم و قانون گذاري و همچنين ترويج حفظ مسووليت اجتماعي در يک تعامل تلاش خواهيم کرد تا اين مشکلات را کاهش دهيم
مدير کل اداره آموزش هاي شهروندي معاونت اجتماعي شهرداري تهران بخش زيادي از مشکلات محيط زيست را مربوط به مصارف روزانه شهروندان عنوان کرد و گفت: بخش زيادي از مشکلات به مصرف ما برمي گردد. آمارهاي موجود نشان دهنده اين است که 4 برابر دنيا آب مصرف مي کنيم. اگر دنيا توانسته مصرف آب را کاهش دهد ما هم مي توانيم . بخش ديگري از مشکلات به دليل عدم رعايت قانون است و مربوط به مردم و اماکني است که محيط زيست را آلوده مي کند.
رفيع با اشاره به 100 هزار آثار مختلف شهري که در اين جشنواره دريافت شده است، تصريح کرد: تمامي آثار ويژگي هاي مشترک داشتند و يک پيام آموزشي را به ما انتقال مي دادند که در اين آثار طرح مسائل و مشکلات، در کنار راهکارهايي براي رفع مشکلات را از شهروندان دريافت کرديم. جشنواره مشکات در دوسال گذشته که برگزار شده شاهد حضور يک ميليون نفر از شهرونداني بوده که آثار خود را به اين جشنواره ارسال کردند و در اين بين کودکان و نوجوانان و همچنين دانشجويان آثار فاخري را ارسال کرده که راهکاري براي رفع معضلات شهري بودند
رفيع با تاکيد بر اينکه 12 موضوع مهم شهري در دومين جشنواره مشکات به شهروندان فراخوان داده شده ادامه داد: مشکات 3 در سال جاري برگزاري مي شود و اميدواريم بتوانيم مشارکت مردم را بيش از پيش شاهد باشيم.
به گفته رفيع حل مشکلات شهري تنها با مشارکت شهروندان امکان پذير است.
وي افزود:اولويت ما دو موضوع مهم ترافيک و محيط زيست است تا بتوانيم با يک همکاري بين بخشي زمينه اي را براي حل اين مشکلات فراهم کنيم و در اين باره حضور شهروندان را براي حل مشکلات شهر تهران خواستاريم . بايد باورهاي شهروندان را اصلاح کنيم تا رفتارهاي بهتري داشته باشند و اين موضوع نياز و ضرورت است.
باقرصاد:کارخانجات بايد چيزي را توليد کنند که با طبيعت سازگار باشد
باقرصاد ، قائم مقام معاونت خدمات شهري شهرداري تهران با تاکيد بر اينکه بايد کارخانجات چيزي را توليد کنند که با طبيعت سازگار باشد، خاطرنشان کرد: دو برخورد با موضوع محيط زيست مي توان داشت؛ برخورد ريشه اي و برنامه ريزي شده و همچنين برخوردهاي سطحي . يعني توليد آنچه براي طبيعت ضرر دارد را انجام ندهيم و پسماند و زباله را در منازل خود تفکيک کنيم تا محيط زيست آلوده نشود
وي با ابراز اميدواري در سال مديريت جهادي و عزم ملي افزود: حوزه خدمات شهري و مديريت شهري اميدوار است بتواند در موضوع پسماند، آب ، فضاي سبز و خودروها فعاليت هاي شاخصي را به انجام رساند تا در کنار اين نشست ها و جشنواره ها بتوانيم راهکارهايي را عملي کنيم .
امرودي:مي توانيم محيط زيست و هواي شهر تهران را نجات دهيم
حجت الاسلام امرودي ، قائم مقام معاونت فرهنگي و اجتماعي شهرداري تهران با تاکيد بر اينکه مي توانيم محيط زيست و هواي تهران را نجات دهيم و شهر خوبي را بسازيم تصريح کرد: برخي کارها مستقيم به محيط زيست برمي گردد و يکي از اين موارد پسماند است. جاي تاسف است که در برخي محلات شهر تهران ، روزي سه مرحله زباله جمع اوري مي شود . بايد به حجم و توليد زباله توجه کنيم تا در حمل و نقل آن صرفه جويي شود زيرا هزينه آن را شهروندان بايد پرداخت کنند .
امرودي خاطرنشان کرد : هدف مشکات ايجاد يک فرهنگ است و اميدوارم مشکات درهدف گذاري هاي خود موفق باشد.
گفتني است در اين مراسم از تعدادي از شهروندان که آثار خود را در حوزه محيط زيست جشنواره مشکات ارسال کرده بودند تقدير به عمل آمد .
لازم به ذكر است در اين همايش از نفرات برگزيده جشنوراه مشكات محيط زيست تقدير به عمل آمد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]