تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):شعبان ماه من است. هر كه ماه مرا روزه بدارد، روز قيامت شفيع او خواهم بود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842272867




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاهی به فرهنگ کار در کشورمان


واضح آرشیو وب فارسی:الف: نگاهی به فرهنگ کار در کشورمان
بخش تعاملی الف - محمد حسن کسائیان


اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.


تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۰۷



مشکلات اقتصادی یکی از مهمترین دغدغه های هر جامعه ای می باشد. کار و فرهنگ کار یکی از پیشران های اقتصاد هستند. همه می دانیم بزرگترین علاج جامعه تورم زده ما تولید می باشد. تا بتوان به کمک آن بخشی از غول نقدینگی را که در حال تنوره کشیدن در فضای جامعه می باشد مهار کرد.نیروی انسانی مهم ترین بخش هر فعالیت اقتصادی می باشد. ذیل خبری مربوط به جمعیت مهاجرین قانونی ساکن در ایران یکی از کامنت ها بسیار قابل توجه بود شخصی کامنت گذاشته بود یک افغان بابت کاشیکاری یا بنایی روزی یکصد هزار تومان مزد می گیرد در حالیکه یک لیسانسیه ماهی هفتصد هزار تومان! از تعداد نظرات مثبتی که به این دیدگاه داده شده بود مشخص بود که نظر ایشان بسیار پرطرفدار است اما نکته درد آور اینجا است که آن جوان لیسانسیه صرف گرفتن مدرکی که این روزها با رشد قارچ گونه مراکز خصوصی و دولتی آموزش عالی، کار چندان مشکلی هم نیست و کافی است در یکی از این مراکز ثبت نام کنید و به صورت اتوماتیک در چهار یا پنج سال آینده لیسانس در دست شما است که البته باید هزینه اش را هم از جیب مبارک بپردازید. حال باید دید آیا جوانی که با این روش ها لیسانس گرفته است آیا به اندازه همان برادر کاشیکار افغان در چرخه اقتصادی مملکت می تواند سهیم شود. یا صرف داشتن مدرک منت عظیمی سر جامعه میگذارد که چون من مدرک گرفته ام باید کل جامعه به من سرویس بدهند.حقیر جهت تعمیرات جزئی کف حیاط منزل از یکی از کارگران افغان شاغل در ساختمان در حال احداثی که در همسایگیمان است کمک گرفتم ایشان در نهایت دقت و سلیقه کار بنایی مورد نظر را انجام دادند ودستمزدی که مطالبه کردند کاملا معقول و منطقی بود. اما چندی پیش جهت امور تاسیساتی ساختمان محل سکونتمان که مربوط به تعمیرات تاسیسات حرارتی بود مجبور شدم حدود بیست روز به صورت مداوم با هموطن تعمیرکاری که می شناختم تماس بگیرم ایشان هر بار قول فردا را می داد ولی در کمال تاسف روز بعد نه تنها نمی آمد بلکه حتی تماس هم نمی گرفت که قرار را کنسل کند و هر بار که ما زنگ می زدیم با بهانه های واهی و کلی قسم و آیه کار را به فردا موکول می کرد و طوری برخورد می کرد که کار را به دیگری ندهیم.یکی از دوستان تعریف می کرد قبل از عیدجهت نقاشی ساختمانش به نقاشی مراجعه کرده بود و ایشان بعد از یکی دوروز کار کردن کار را نیمه کاره رها کرده بود و پروژه دیگری برداشته بود و شب عید باعث دردسر فراوانی برای ایشان شده بود ایشان نهایتا تصمیم گرفته بودند به نقاش دیگری مراجعه کنند. ولی هیچ شخص دیگری حاضر به قبول کار نیمه کاره نشده بود. در آخر خودشان آستین بالا زده بودند و با گرفتن چند روز مرخصی مشکل را حل کرده بودند. جالب تر آنکه آن نقاش محترم بعد از عید مراجعه کرده بودند و مطالبه دستمزد کامل کرده بودند و دلیلشان این بود که زیرساخت کار را که اصل کار است من فراهم کرده ام.حال باقبول و درنظر گرفتن تمام تنگناهای اقتصادی موجود در شرایط فعلی اقتصادی جامعه باید منصفانه قضاوت کنیم ما واقعا از دولت انتظار چه کاری داریم. آیا به فرض فراهم شدن تمام زیر ساختهای اقتصادی نسل جویای کار و حتی شاغل امروزی نباید نسبت به مقوله شغل و احترام به مشتری نگرشش را عوض کند. آیا شرکت های عظیم چند ملیتی به صرف نارضایتی یک مشتری تمام هم و غمشان را در جهت رضایت وی مصروف نمی کنند. پس باید گفت بازسازی فرهنگ اقتصادی را اول باید از خودمان آغاز کنیم و بعد از اجتماع انتظار داشته باشیم.








این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن