تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زبان مؤمن در پس دل اوست، هرگاه بخواهد سخن بگويد درباره آن مى انديشد و سپس آن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867717694




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نرخ دلار باید به 2 هزار تومان برسد


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: نرخ دلار باید به 2 هزار تومان برسد
با افزایش قیمت دلار در بازار نگرانی های بسیاری برای فعالان اقتصادی ایجاد شده است ولی دولت وعده داده بزودی قیمت دلار را تعدیل می کند. راغفر گفت: گر منافع عمومی در نظر گرفته شود، نرخ ارز باید کاهش یابد و حتی به حدود 2 هزار تومان برسد و در این نرخ تک نرخی شود.
خبر آنلاین: افزایش قیمت دلار نگرانی هایی را در مورد آینده قیمت کالاهای مصرفی مردم ایجاد می کند. در همین حال حسین راغفر اقتصاددان گفت: سال گذشته بازار ارز با کاهش نرخ انواع ارز همراه شد که این موضوع ناشی از ایجاد فضای مثبت سیاسی در کشور بود. در مقاطعی دولت سعی کرد تا مانع کاهش بیشتر بهای دلار در بازار آزاد شود به همین دلیل بازار ارز به ثبات مطلوب نرسید.

 در این مدت فقدان سیاست های روشن در بخش اقتصادی موجب شده تا تصویر روشنی از آینده به دست نیاید. بازهم دیده می شود که دولت به جای آنکه به دنبال کسب درآمد از بخش های مغفول مانده اقتصاد کشور باشد و بجای آنکه وظیفه خود در اخذ مالیات از بخش هایی که مالیات نمی دهند، عمل کند، قصد دارد بار دیگر قیمت انرژی را افزایش دهد تا مارپیچ رشد تورم و افزایش نرخ ارز رقم بخورد.

 این دو عامل بر یکدیگر تاثیر میی گذارند به گونه ای که افزایش نرخ تورم حاصل از بخش های مختلف اقتصاد، نرخ ارز را افزایش می دهد و از سوی دیگر افزایش نرخ ارز هم در اقتصاد ایران تورم ایجاد می کند. این شرایط موجب می شود تا در نهایت رفاه عمومی آسیب ببیند و نابرابری افزیش یابد. حل این موضوع نیاز به راهبرد روشن اقتصادی دارد.

وی بیان داشت: بر این مبنا باید تولید ملی اصل قرار گیرد و بر اساس آن سیاستگذاری شود. این در حالی است که سیاست های اقتصادی ایران به نفع واردات تنظیم شده و تولید همچنان در حاشیه است. دولت یازدهم هم هنوز چیزی را در این بخش عوض نکرده است. بازار ارز هم هرچند در سال گذشته با کاهش قیمت همراه بود اما همچنان نرخ دلار بالاتر از حد انتظار است. ضمن اینکه وابستگی نرخ ارز به تحریم ها شرایط را دشوارتر ساخته است. اگر تحریم های اقتصادی در سال جاری، افزایش یابد، آثار روانی منفی بیشتر می شود و این بر نرخ دلار اثرگذار است. اگر هم تحریم ها برداشته شود و همین سیاست های فعلی ادامه پیدا کند، منابع به سمت واردات سوق داده می شود.

راغفر افزود: کاهش یا افزایش تحریم ها یاقتصادی نیز به عزم جدی در داخل برای حل موضوع هسته ای بستگی دارد. به نظر می رسد طرف مقابل و دولت آمریکا خواهان نزدیک شدن به نتیجه است و تحریم هم در حال حاضر وابسته به اراده دو طرف است. اگر کارشکنی ها علیه دولت که بسیار در این زمینه موفق عمل کرده، انجام نشود و امور به طور مطلوب پیش رود، می توانیم شاهد به نتیجه رسیدن مذاکرات هسته ای باشیم و در این صورت فشار تحریم ها نیز کاهش خواهد یافت. در این صورت می توان انتظار کاهش نرخ ارز را نیز داشت.

لغو تحریم ها همچنین می تواند دست بانک مرکزی را برای پیاده کردن نظام ارز تک نرخی باز کند چراکه قطعا باید به سمت ارز تک نرخی برویم. این موضوع بستگی به این دارد که دولت بتواند ابزار لازم برای عرضه کافی ارز را در اختیار داشته باشد. دولت به عنوان اصلی ترین تامین کننده ارز، نقش تعیین کننده ای در بازار ارز دارد. در این راه باید منافع ملی در نظر گرفته شود نه منفعت گروهی خاص از نخبگان اقتصادی. اگر منافع عمومی در نظر گرفته شود، نرخ ارز باید کاهش یابد و حتی به حدود 2 هزار تومان برسد و در این نرخ تک نرخی شود.




یکشنبه, 07 ارديبهشت 1393 ساعت 16:12





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن