تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 18 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من پيامبر نشده ام كه لعن و نفرين كنم، بلكه مبعوث شده ام تا مايه رحمت باشم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864072043




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سه عامل کوتاه‌کننده طول عمر


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: سه عامل کوتاه‌کننده طول عمر
دانشمند نام‌آشنای علم تغذیه سه عامل چاقی، ناامیدی و بی‌خوابی را از عوامل کوتاه‌کننده طول عمر برشمرد.
آفتاب: پروفسور منوچهر جعفریان صبح امروز در همایش اصلاح تغذیه که توسط انجمن پیشگیری و مهار دیابت این شهرستان برگزار شد، گفت: سلامتی یکی از نعمت‌های بزرگ خداوند به انسان‌ها است که معمولاً زمانی که انسان به بیماری می‌افتد قدر آن را می‌داند.

وی با اشاره به بیماری دیابت و اشاره به علائم آن ادامه داد: دیابت هیچ علامت خاصی ندارد که نشان‌دهنده بیماری در انسان باشد چراکه جزو پنج بیماری است که علامت خاصی از خود بروز نمی‌دهد بلکه در مراجعه به پزشک می‌توانیم از ابتلا به آن باخبر شویم.

جعفریان متذکر شد: از مهم‌‌ترین علائم عمومی دیابت تشنگی و ادرار زیاد است که با آزمایش ابتلا به بیماری نمایان می‌شود.

دانشمند نام‌آشنای علم تغذیه و صاحب چندین اثر ارزشمند تغذیه از کشور سوئیس متذکر شد: دائماً قند در خون از طرف مغز برداشته می‌شود چراکه مغز 140 گرم قند مورد نیاز خود را از خون می‌گیرد.

وی با اعلام این‌که پیاده‌روی و تحرک می‌تواند از ایجاد دیابت جلوگیری کند، تصریح کرد: بدن انسان بدون گلوکز که قند ویژه مغز است نمی‌تواند حرکت کند البته باید گفت که قند با قلب سروکار ندارد و نیروهای قلب از طریق چربی تامین می‌شود.

جعفریان آجرهای ساختمان پروتئین را اسیدهای آمینه نام برد و گفت: با غذای سالم می‌توان از ابتلا به امراض جلوگیری کرد و باید بدانیم که چه غذایی را برای خوردن انتخاب می‌کنیم همچنین با رفتن سراغ غذاهای گیاهی می‌توانیم تنی سالم داشته باشیم.

وی با اشاره به فشار خون که از عوامل شایع مرگ و میر انسان‌ها است، خاطرنشان کرد: هفت عامل با تحقیقات چندین ساله محققان ثابت کرده که باعث ایجاد سکته هستند که این عوامل شامل فشار خون بالا، قند خون بالا، چربی خون بالا، افراط در خوردن چربی و غذاهای حیوانی، چاقی، بی‌تحرکی و سیگار هستند.

جعفریان با تاکید بر این‌که قند خون انسان را از بین می‌برد، اظهار کرد: در تحقیقات اعلام شده هر 19 دقیقه یک پای انسان در دنیا براثر دیابت قطع می‌شود و هر 60 دقیقه نیز یک کلیه از کار می‌افتد.

وی با اعلام این‌که می‌توانیم دیابت را با تغذیه صحیح کنترل کنیم، عنوان کرد: هم‌اکنون سالم‌ترین تغذیه را افراد مبتلا به دیابت دارند.

جعفریان با اعلام این‌که وقتی که می‌توان هر روز صبح با نیم ساعت پیاده‌روی و تحرک سالم باشیم لزومی ندارد به دکتر مراجعه کرده و او به ما بگوید به دیابت مبتلا هستیم، گفت: معتقدم تا زمانی که زندگی می‌کنیم باید شاد باشیم و تحرک داشته باشیم تا به دکتر مراجعه نکنیم.

این دانشمند علم تغذیه سه عامل چاقی، ناامیدی و بی‌خوابی را از عوامل کوتاه‌کننده طول عمر برشمرد.

وی با تاکید بر این‌که 10 اسید آمینه خیلی مهم در بدن وجود دارند که اختلال در آن‌ها باعث ایجاد بیماری می‌شود، گفت: آهن نیز از دیگر مواردی است که کمبود و زیاده‌روی در آن باعث ایجاد بیماری می‌شود.

جعفریان ادامه داد: بسیار توصیه می‌شود مردان تنها یک بار در هفته گوشت مصرف کنند چراکه از ابتدای آغاز حیات تا لحظه مرگ مردان آهن از دست نمی‌دهند و انباشتگی آهن باعث ایجاد سکته می‌شود.

به گزارش فارس، این دانشمند ایرانی علم تغذیه در سوئیس راز بیماری‌ها را نبود اسیدهای آمینه دانست و گفت: برای انباشته نشدن آهن در بدن، حجامت و اهدای خون یکی از راه‌های بسیار تاثیرگذار است.




تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 257]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن