تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس براى اصلاح خود، خويشتن را به زحمت بيندازد، خوشبخت مى‏شود هر كس خود را در لذت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815176112




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خاطره آیت‌الله ملکوتی از علامه طباطبایی


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
خاطره آیت‌الله ملکوتی از علامه طباطبایی
آیت‌الله میرزا مسلم ملکوتی از مراجع تقلید و اساتید برجسته حوزه علمیه قم روز گذشته در سن 90 سالگی دعوت حق را لبیک گفت. به گزارش نامه نیوز به نقل از فارس، آیت‌الله میرزا مسلم ملکوتی از مراجع تقلید و اساتید برجسته حوزه علمیه قم روز گذشته در سن 90 سالگی دعوت حق را لبیک گفت.


در ادامه به بازخوانی مصاحبه یار دیرین حضرت امام و رهبر انقلاب در بهمن‌ماه 1391 می‌پردازیم که طی آن، نحوه آشنایی با علامه سید محمد حسین طباطبایی(ره) عنوان شده است:


من تبریز بودم و علامه هم تبریز بودند اما ایشان را نمی‌شناختم. نه تنها من که نوعا طلبه‌ها ایشان را نمی‌شناختند.
بعد از مدتی به قم مشرف شدم. در آن زمان، آذربایجان دست پیشه‌وری افتاد و کمونیست‌ها روی کار آمدند، لذا تعطیلات را نتوانستم به آذربایجان برگردم. از این رو به مشهد مشرف شدم.
در مشهد نزد «شیخ سیف‌الله ایسی» بخشی از اشارات و شفا را می‌خواندم و آن زمان، موقعی بود که هر کس در مشهد فلسفه می‌خواند، کافر محسوب می‌شد. یعنی زمان آمیرزا مهدی اصفهانی بود که البته درس میرزا مهدی هم می‌رفتم و درسش طول می‌کشید و از فلاسفه به شدت انتقاد می‌کرد.


در همان سال حضرت آیت‌الله سید محمد حجت کوه‌کمری از مراجع و بزرگان قم نیز برای زیارت به مشهد آمده بود. بنده در خدمت آیت‌الله حجت بودم که دیدم سیدی پیش ایشان می‌آید و آقای حجت به ایشان خیلی احترام می‌گذارد.


بنده علامه طباطبایی را به وسیله آیت‌الله العظمی حجت و در آن مجلس شناختم.
علامه طباطبایی وقتی به قم آمد، بنده که در مشهد با ایشان آشنا شده بودم، با ایشان درس گذاشتم و علامه در فیضیه به حجره‌ام تشریف می‌آورد و برای من به تنهایی درس فلسفه می‌فرمود.


بعدها علامه در قم معروف شدند و شاگردان دیگری مانند شهید مطهری و ... به درس ایشان آمدند اما من بعد از مدتی به نجف اشرف، مشرف شدم تا از دروس آنجا استفاده‌ کنم.
ایشان از بهترین شاگردان مرحوم میرزا علی آقا قاضی بودند و از ایشان متأثر بودند. با این اوصاف، من چه چیزی می‌توانم برای گفتن داشته باشم؟!











1393/2/6





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن