تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد ، دیرتر به آروزیش می رسد و زودتر به آنچه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842543625




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرمایه در گردش دغدغه مشترک صاحبان صنایع/ویترین صنعتی بوشهر گاز ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > جنوب > بوشهر گزارش میدانی مهر/
سرمایه در گردش دغدغه مشترک صاحبان صنایع/ویترین صنعتی بوشهر گاز ندارد
بوشهر - خبرگزاری مهر: صنایع به عنوان یکی از مهمترین ارکان توسعه در هر جامعه محسوب می‌شود و ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز در شهرک‌های صنعتی می‌تواند زمینه توسعه هر چه بیشتر صنایع و همچنین افزایش راندمان کاری انها را در پی داشته باشد ولی در شهرک‌های صنعتی استان بوشهر برخی مشکلات وجود دارد که لازم است با تلاش مسئولان شاهد رفع این مشکلات باشیم.



به گزارش خبرنگار مهر، قدم نهادن در وادی پیشرفت و توسعه والاترین هدفی است که انسان امروزی تمامی تلاش‌ها و فعالیت‌های خود را به آن منعطف کرده است. در جهان مدرن امروزی واژه صنعت وزن بالایی در روند اعتلای جوامع به خود اختصاص داده است و قدم نهادن در وادی صنعت شاه‌کلید ورود جوامع به مسیر رشد و بالندگی است. بر اساس نظریات کارشناسان توسعه صنایع کوچک و متوسط، رمز توسعه اقتصادی دهه آینده است و متوازن با توسعه صنایع بزرگ و صنایع مادر باید مورد توجه قرار بگیرد. در حقیقت بخش صنعت با بهره‌گیری از سرمایه‌های فیزیکی متراکم شده،منابع طبیعی و مواد خام، نیروی انسانی و دانش فنی،قادر است در تأمین بسیاری از مایحتاج زندگی انسان و رشد اقتصادی جوامع،نقش کلیدی ایفا کند. نقش صنعت در توسعه اقتصادی جوامع و نیز افزایش سهم کشورها در تجارت بین المللی‌ به‌ویژه در قرن اخیر به شدت افزایش یافته و به همراه آن رقابت در بازار محصولات صنعتی‌ فشرده‌تر شده است.

با این حال صنعت، موتور توسعه اقتصادی بسیاری از جوامع بشری که‌ حتی فاقد منابع طبیعی قابل توجه هستند، شده است. به گونه‌ای که این جوامع در کنار دستیابی به رشد صنعتی، قادر شده‌اند به سهم قابل توجهی در تجارت بین المللی دست پیدا کنند. در این گزارش ضمن بازدید میدانی از برخی صنایع فعال در مهم‌ترین قطب صنعتی استان مسائل و مشکلات آنها را مورد بررسی قرار داده‌ایم. شرکت فرآورده‌‌های دریایی دریازاد از صنایع مستقر در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر است که در زمینه بسته‌بندی اغذیه دریایی فعالیت می‌کند. ساخت این شرکت از سال ۸۶ در فضایی به مساحت یک هکتار شروع شده و در سال ۸۹ مورد بهره‌برداری قرار گرفته است. اشتغال اولیه شرکت دریازاد ۶۰ نفر بوده و بیشترین نیرویی که در سنوات فعالیت در آن مشغول به کار بوده‌اند ۱۸۰ نفر بوده است، دو سال گذشته ۸۰ نیروی خط تولید و ۲۰ نیروی اداری در آن مشغول فعالیت بوده‌اند و هم‌اینک بالغ بر ۸۰ نفر در این شرکت فعالیت می‌کنند. بر اساس اظهارات مسئولان این شرکت با توجه به فصلی بودن مواد اولیه مورد استفاده در این شرکت، شرکت صنایع دریایی دریازاد استان بوشهر با ذخیره مواد اولیه در فصول برداشت در تمام طول سال فعالیت خود را ادامه می‌دهد. سرمایه در گردش از دغدغه‌های فعالان صنایع است مدیر کارخانه شرکت فرآورده‌های دریایی دریازاد در گفتگو با خبرنگار مهر موضوع سرمایه در گردش را از مشکلات این واحد صنعتی دانست و گفت: سرمایه در گردش از دغدغه‌های فعالان صنایع است و با توجه به طولانی بودن دوره برگشت سرمایه در برخی صنایع استفاده از تسهیلات سرمایه در گردش که نرخ بهره بالایی دارند برای صاحبان صنایع مقرون به صرفه نیست. احمد باقری اظهار داشت: مالیات از مسائل مهمی است که صنایع با آن مواجه هستند و حمایت‌های مالیاتی دولت از مسائلی است که می‌تواند به توسعه صنایع کمک کند.

باقری تصریح کرد: با توجه به اینکه این شرکت در منطقه ویژه قرار دارد انتظار برخورداری از معافیت مالیاتی مناطق ویژه را داشتیم، ولی بر اساس اظهارات مسئولین مربوطه معافیت مالیاتی شامل شرکت‌های مستقر در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر نمی‌شود. به گفته وی محصولات این واحد صنعتی به کشورهای چین، اروپا، مالزی، مصر، امارات و لبنان صادر و در فروشگاه‌های زنجیره‌ای سراسر کشور هم به فروش می‌رسد. مشکلات تولیدکنندگان با افزایش قیمت مواد اولیه صنایع سیم و کابل لیان از دیگر واحدهای صنعتی است که عملیات ساخت آن در سال ۸۲ شروع شده و در سال ۸۶ مورد بهره‌برداری قرار گرفته است. این واحد صنعتی در بالاترین حالت زمینه‌ساز اشتغال ۷۵ نیروی انسانی بوده و در کم‌ترین حالت ۳۵ نیروی انسانی در آن اشتغال داشته‌اند. مجموع سرمایه‌گذاری صورت گرفته شرکت صنایع سیم و کابل لیان ۲۰۰ میلیارد ریال است که ۱۰۰ میلیارد ریال آن مربوط به سال ۸۶ و مابقی مربوط به طرح توسعه این شرکت است که سال گذشته مورد بهره‌برداری قرار گرفته است. واحد صنعتی مذکور در زمینی به وسعت ۱۰ هزار متر مربع احداث شده است که ۵ هزار متر مربع آن به فضای کارگاهی و اداری اختصاص دارد. بازار مصرف داخلی مصرف محصولات این واحد تولیدی جنوب و غرب کشور را در بر می‌گیرد و علاوه بر مصرف داخلی محصولات این کشور به کشورهای عراق، ترکیه و قطر صادر می‌شود.

۱۵ درصد از محصولات تولیدی شرکت صنایع سیم و کابل لیان صرف بازارهای خارجی شده و مابقی تولیدات این شرکت در داخل کشور توزیع می‌شود. تحریم‌ها و رکود ساخت و ساز و فعالیت پیمانکاران ساختمانی از مشکلاتی است که  فعالیت این واحد صنعتی را تحت تاثیر قرار داده است. مدیرعامل شرکت صنایع سیم و کابل لیان افزایش قیمت مواد اولیه، به نحوی که در سال جاری افزایش ۲۵ درصدی دانسته را از مشکلات صنایع مطبوع خود می‌داند. به گفته اکبر اکبری قبل از این امکان تامین مواد اولیه این صنعت به‌طور اقساطی وجود داشت، ولی هم‌اینک مجبور هستیم تمامی مواد اولیه مورد نیاز خود را به‌صورت نقدی خریداری کنیم. بر اساس گفته‌های وی مس و پی.وی.سی مواد اولیه‌ای هستند که این واحد صنعتی برای تولیدا محصولات خود به آن نیاز دارد. اخذ مالیات از واحدهای صنعتی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی مدیرعامل شرکت صنایع سیم و کابل لیان در ارتباط با موقعیت فعلی این شرکت در امر تولید به خبرنگار مهر گفت: در حال حاضر ۶۰ نفر به‌صورت مستقیم در این واحد صنعتی مشغول به‌کار هستند و با احتساب نمایندگی‌ها و عوامل پخش زمینه اشتغال ۹۴ نفر را فراهم آورده است. وی افزود: اشتغال نیروهای بومی استان بوشهر از اهداف مهمی است که در تامین نیروی کار به آن توجه داشته‌ام و هم‌اینک ۱۰۰ درصد نیروی انسانی این شرکت بومی استان بوشهر هستند و در تامین نیروی کار جدید نیز بومیان استان بوشهر اولویت اصلی ما هستند. اکبری با تشریح ترکیب نیروی کاری شرکت صنایع سیم و کابل لیان خاطرنشان کرد: در حال حاضر به ازای هر هفت نفر نیروی کارگری یک نیروی مهندسی در این واحد صنعتی فعالیت دارد. این فعال صنعتی اخذ مالیات از واحدهای صنعتی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی را از دغدغه‌های خود می‌داند و می‌گوید: با توجه به وعده معافیت مالیاتی واحد‌های صنعتی مستقر در مناطق ویژه اقدام به سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر کردیم، ولی از بدو شروع فعالیت شاهد اخذ مالیات از این واحد صنعتی بوده‌ایم. مشکلات قبوض آب واحدهای صنعتی در چند دوره اخیر مدیرعامل شرکت صنایع سیم و کابل لیان با اشاره به مشکلات قبوض آب این واحد صنعتی در چند دوره اخیر اظهار داشت: در چند دوره اخیر بدون قرائت کنتور آب و صرفا بر اساس میانگین مصرف ادوار گذشته قبوض مصرفی این واحد صنعتی صادر شده است. اکبری ادامه داد: قطعی مکرر برق از مشکلات اساسی است که در بخش صنعت با آن مواجه هستیم و این موضوع در موارد بسیاری سبب شده که نیروهای انسانی کارآیی مطلوب را برای شرکت نداشته باشند و بخشی از مواد اولیه ما نیز ضایع شود.

وی با اشاره به مشکل سرمایه در گردش واحد صنعتی مطبوع خویش به خبرنگار مهر گفت: به مسئولان مربوطه اعلام کرده‌ایم در صورتی که سرمایه در گردش به این واحد صنعتی اختصاص یابد آماده اشتغالزایی برای ۱۰۰ نیروی کاری هستیم. مدیرعامل شرکت صنایع سیم و کابل لیان عنوان کرد: فاز دوم این شرکت هم‌اینک به بهره‌برداری رسیده و خریداری تجهیزات هم صورت گرفته، ولی به‌دلیل مشکل سرمایه در گردش نتوانسته‌ایم از فاز دوم این شرکت بهره‌برداری کنیم. اکبری متذکر شد: شرکت صنایع سیم و کابل لیان آمادگی کامل دارد که به محض تامین سرمایه در گردش فعالیت فاز دوم این شرکت را شروع کند. عدم راه‌اندازی خط تولید شیمیایی واحد صنعتی پاکشیمی بعلت عدم ارائه تسهیلات گروه صنعتی پاک شیمی از دیگر صنایع فعال در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر است که خبرنگار مهر در بازدید میدانی خود اقدام به شناسایی مشکلات آن کرده است. این گروه صنعتی دارای خطوط تولید نئوپان، ام.دی.اف، ملامین و خط تولید شیمیایی چسب رزین و فرمال دوید جهت مصرف همان واحد صنعتی است. به گفته مدیرعامل گروه صنعتی پاکشیمی خط تولید نئوپان این شرکت روزانه ظرفیت تولید ۲۵۰ متر مکعب نئوپان را دارد و  استقبال خوبی هم از نئوپان تولیدی این واحد صنعتی صورت گرفته است. علاوه بر آن ظرفیت خط تولید ام.دی.اف این واحد صنعتی ۲۵۰ کتر مکعب و ظرفیت خط تولید ملامین این واحد صنعتی نیز ۳۰۰ متر مکعب است.

محسن پیشداد می‌گوید: هم‌اکنون خطوط تولید نئوپان و ملامین این گروه صنعتی فعال است و روزانه ۱۵۰۰ ورق در این واحد صنعتی ملامینه می‌شود. ‌بر اساس گفته‌های وی؛ خط تولید شیمیایی واحد صنعتی پاکشیمی به دلیل عدم ارائه تسهیلات هنوز راه‌اندازی نشده است و تجهیزات گران قیمت خط شیمیایی که از کشور آلمان خریداری شده‌اند در حال حاضر فاقد استفاده هستند و خاک می‌خورند. پیشداد در ارتباط با راکد بودن خط تولید ام.دی.اف این واحد صنعتی به خبرنگار مهر گفت: عدم تامین سرمایه در گردش سبب شده که این خط تولید راکد بماند. نبود گاز در منطقه ویژه بوشهر از مشکلات واحدهای صنعتی فعال است مدیرعامل گروه صنعتی پاکشیمی با اشاره به مشکل برق این واحد صنعتی بیان داشت: بیش از یک سال است که پیگیر مشکل برق این گروه صنعتی هستیم و معاون محترم عمرانی استاندار نیز در این ارتباط قول مساعد داده‌اند که با همکاری مدیریت برق استان این مشکل را رفع کنند. پیشداد ادامه داد: با پیگیری‌های اداره کار و سازمان منطقه ویِژه اقتصادی بوشهر مقرر گشته که بخشی از مازاد برق منطقه ویژه به مدیریت برق استان واگذار شود و قرار است از این طریق یک مگاوات برق برای فعالیت این گروه صنعتی در حال حاضر تامین شود.

وی افزود: انتخاب منطقه ویژه اقتصادی بوشهر جهت استقرار این واحد صنعتی به دلیل معافیت شرکت‌های مستقر در مناطق ویژه از معافیت‌های مالیاتی صورت گرفته است ولی به ما اعلام کرده‌اند که به دلیل قرار داشتن در حریم شهر معافیت‌های مالیاتی شامل شرکت‌های مستقر در منطقه نمی‌شود. مدیرعامل گروه صنعتی پاکشیمی نبود گاز در منطقه ویژه بوشهر را از مشکلات واحدهای صنعتی فعال در این منطقه دانست و ابراز امیدواری کرد که به پیگیری مدیریت ارشد استان و مسئولان منطقه ویژه اقتصادی بئشهر این مشکل در اسرع رفع شود. بر اساس گزارش مهر، گروه صنعتی پاکشیمی با سرمایه‌گذاری ۷۰ میلیارد تومانی در دو فاز و در فضایی به مساحت ۱۷ هکتار احداث شده و تاسیسات زیربنایی و ابنیه ساختمانی ۳ هکتار از این فضا را شامل می‌شود. گزارش: مسعود باقری






۱۳۹۳/۲/۶ - ۱۰:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن