واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شرق > یزد اوليا:
تمرکززدایی را در دانشگاه یزد با جدیت دنبال میکنیم
يزد - خبرگزاري مهر: سرپرست دانشگاه یزد از پيگيري جدي و دقيق براي تمركززدايي در دانشگاه يزد خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدصالح اوليا در جمع مسئولان و اعضای هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی يزئ با تأکید بر ضرورت تمرکززدایی در این دانشگاه اظهار داشت: واگذاری اختیارات به دانشکده ها مزایای بسیار زیادی دارد و با دقت و نظارت صحیح می توان از پیامدهای منفی آن نیز جلوگیری کرد. وي بيان كرد: جایگاه دانشگاه می تواند در سطح کشور برجسته تر باشد و اگر هدفمان رسیدن به چنین جایگاهی است باید با مد نظر قرار دادن منافع دانشگاه، نقاط قوت خود را در زمینههای علمی و پژوهشی شناسایی و برای تقویت آنها کوشش کنیم. سرپرست دانشگاه یزد همچنين با اشاره به تمرکززدایی در دانشگاه و لزوم دقت نسبت به تبعات احتمالی آن خاطرنشان كرد: عملکرد گروهها و دانشکده های این دانشگاه در قالب شاخص هایی منصفانه سنجیده می شود و نتیجه آن، مبنای تصمیم گیری برای اختصاص بودجه قرار خواهد گرفت.
وي ادامه داد: با این روش هر دانشکده می تواند با بودجه ای که دانشگاه به آن اختصاص می دهد، مشکلات خود را حل کند و برای توسعه و ارتقای فعالیت های خود سرمایه گذاری کند. در صورت تمركززدايي بودجه اي، دانشكده ها بايد بر اساس اولويت ها هزينه كنند اوليا خاطرنشان کرد: البته دانشکده ها نیز باید بپذیرند که با دقت و نظارت کافی بودجه خود را بر اساس اولویت ها هزینه کرده و پاسخگو باشند. سرپرست دانشگاه يزد در بخش ديگري از سخنان خود با بیان اینکه منابع دانشگاه محدود است، بيان كرد: ما باید به فکر راه های جدید برای افزایش درآمد باشیم که هم امکان سرمایه گذاری به ما بدهد و هم ما را به اهدافمان نزدیکتر کند. وی به عنوان نمونه به یکی از طرح هایی که در چارچوب طرح جامع دانشگاه اجرا خواهد شد، اشاره کرد و افزود: با اجرای طرح جامع دانشگاه، می توان کارگاههای تولید صنعتی را تأسیس کرد تا با جذب منابع خصوصی و با کمترین سرمایه گذاری بسیاری از مشکلات مالی دانشگاه حل شود. اعضاي هيئت علمي رابط ميان دانشگاه و صنعت مي شوند سرپرست دانشگاه یزد همچنين بر لزوم تقویت ارتباط میان دانشگاه، صنعت و جامعه تأکید کرد و افزود: در این رابطه طرح رابطان دانشگاه و صنعت در دست تهیه است که در چارچوب آن، افرادی بر اساس تخصص از میان اعضای هیئت علمی دانشکده ها انتخاب میشوند تا وظیفه برقراری ارتباط میان دانشگاه و بخشهای مختلف صنعتی را برعهده گیرند.
وی با ابراز نگرانی از مبنا قرار گرفتن ظرفیتهای تخصصی موجود در دانشگاه برای توسعه رشته ها افزود: نگاه ما برای توسعه رشته ها باید نگاهی آینده پژوه، فراسازمانی و منطبق با نیازهای جامعه باشد تا از این راه مزیت های مختلفی برای دانشگاه کسب شود. اجراي دو طرح بين المللي در دانشگاه يزد رئیس دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی دانشگاه يزد نيز در اين نشست با اشاره به قابلیتهای بالای اعضای هیئت علمی و دانشجویان این دانشکده اظهار داشت: هم اکنون در این دانشکده دو طرح بین المللی و سه طرح ملی با هدف تجاری سازی تحقیقات، در دست اجراست. اصغر مصلح آرانی همچنین از تأسیس دانشکده کشاورزی دانشگاه یزد منوط به اخذ مجوز سه رشته جدید خبر داد و افزود: این دانشکده برای تشکیل به سه رشته نیاز دارد و مصوب شدن گروه خاک، شروع مناسبی برای راه اندازی رشته های دیگر است. در این نشست همچنین در خصوص توانمندی ها و برخی از مسائل و مشکلات موجود در دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی دانشگاه یزد، بحث و تبادل نظر شد.
۱۳۹۳/۲/۵ - ۱۳:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]