تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860800937




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قوه قضائیه با اقدام خارج از عرف دیپلماتیک میهمانان خارجی برخورد کند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


سیاسی > احزاب و تشکلها نامه سرگشاده شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی:
قوه قضائیه با اقدام خارج از عرف دیپلماتیک میهمانان خارجی برخورد کند
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی طی نامه سرگشاده‌ای خطاب به رئیس قوه قضائیه تاکید کرد:با توجه به موضع‌گیری جنابعالی پس از دیدار یکی از این میهمانان خارجی با عناصر فتنه در کشور مبنی بر برخورد قوه قضاییه با هرگونه اقدام خارج از عرف دیپلماتیک میهمانان خارجی، حال به نظر می‌رسد باید به صورت جدی‌تر حتی با عوامل دعوت کننده اینگونه اشخاص مسئله‌دار نیز برخورد شود تا کسی به خود اجازه ندهد که افراد هم‌پیمان با دشمنان قسم خورده ملت را به هر بهانه‌ای به کشور دعوت کند.



به گزارش خبرگزاری مهر، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور نامه سرگشاده‌ای خطاب به رئیس قوه قضائیه درباره لزوم برخورد این قوه با هرگونه اقدام خارج از عرف دیپلماتیک میهمانان خارجی صادر کرد.

متن نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حضرت آیت‌الله آملی لاریجانی

ریاست محترم قوه قضائیه

سلام علیکم

با صلوات بر محمد و آل محمد(ص) و با احترام و تحیات و درود به روح تمام شهیدانی که بدست گروهک تروریستی منافقین برخون خویش غلتیدند؛ به استحضار می رساند که چند صباحی است که کشورمان، بدنبال روابط دیپلماتیک با کشورهای مختلف، محل تردد افرادی گردیده که برخی از آنان به خاطر کارشکنی‌ها و دخالت‌های مستقیم در امور ملت ایران در منظر مردم انقلابی کشورمان چهره‌ای منفور دارند و برخی از آنها جسارت نموده و بدون احترام به عقاید، باورها و ارزش های آحاد ملت اقدام به عرف‌شکنی دیپلماتیک و دیدار با فتنه‌گران کرده‌اند.

بی‌شک انقلاب اسلامی شجره طیبه‌ای است که برای باروری آن خون بسیاری از بهترین مردان و زنان خدا بر زمین ریخته شده است و این امر وظیفه صیانت از آن را برای همگان سنگین‌تر می‌سازد.

این بار نیز شاهد آنیم که پس از سفرهای ناخوشایند قبلی، هیاتی از سیاستمداران فرانسوی به کشورمان سفر کرده‌اند که در بین آنان نام فلیپ دالیه، از حامیان جریان نفاق به چشم می‌خورد. این در حالی است که فراخور اتفاقات قبلی، جنبش دانشجویی هشدارهای خود را به دولت، مجلس و سیاستمداران خارجی داده است، اما گویا هشدارها به جایی نرسیده و قرار نیست تغییر رویکردی در روابط خارجه کشورمان اتفاق بیفتد.

لذا با توجه به موضع‌گیری جنابعالی پس از دیدار یکی از این میهمانان خارجی با عناصر فتنه در کشور مبنی بر برخورد قوه قضاییه با هرگونه اقدام خارج از عرف دیپلماتیک میهمانان خارجی، حال به نظر می‌رسد باید به صورت جدی‌تر حتی با عوامل دعوت کننده اینگونه اشخاص مسئله‌دار نیز برخورد شود تا کسی به خود اجازه ندهد که افراد هم‌پیمان با دشمنان قسم خورده ملت را به هر بهانه‌ای به کشور دعوت کند.

در همین راستا انتظار جنبش دانشجویی به ویژه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور، از مسئولین التزام عملی به مثلث عزت، حکمت و مصلحت در سیاست خارجی است و حال از جنابعالی می‌خواهیم ترتیبی اتخاذ شود تا با برخورد درست با عوامل دعوت چنین اشخاصی به کشور دیگر شاهد این مسائل نباشیم.

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور

سوم اردیبهشت


۱۳۹۳/۲/۳ - ۱۸:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن