تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه دیدید که مردی باکی ندارد که چه می گوید و چه درباره اش گفته می شود،چنین ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871855544




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

200 میلیارد دلار سرمایه گذاری در صنعت نفت/ تقویت سازندگان داخلی درقراردادهای جدید نفتی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

200 میلیارد دلار سرمایه گذاری در صنعت نفت/ تقویت سازندگان داخلی درقراردادهای جدید نفتی تهران- ایرنا- معاون امور مهندسی وزیر نفت از پیش بینی تحقق بیش از 200 میلیارد دلار سرمایه گذاری در صنعت نفت در سال های آینده خبر داد.


به گزارش شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی، سیدعماد حسینی در خصوص مهمترین برنامه ها و اولویت های کاری وزارت نفت گفت: در حوزه های عمومی فعالیت های متعددی در دست اقدام قرار گرفته است که از جمله آنها می توان به راه اندازی سامانه الکترونیکی خرید کالا، پروژه های متعدد برای حمایت از ساخت داخل و بازنگری در آیین نامه های تایید صلاحیت پیمانکاران و مشاوران اشاره کرد.
وی افزود: تنظیم نهایی و ابلاغ قراردادهای همسان برای برخی پروژه ها ازجمله شرکت های خدمات انرژی و قراردادهای ای پی سی، تهیه و ابلاغ فهرست بهای خدمات حوزه های تخصصی بالادست، توسعه و به روزرسانی استانداردهای صنعت نفت و ایجاد کمیته های تخصصی در حوزه مدیریت پروژه و فناوری اطلاعات ازدیگر اقدامات انجام شده در این وزارتخانه است.
معاون امور مهندسی وزیر نفت از جمله اقدام هایی که به تازگی در این معاونت شکل گرفته را ایجاد اتاق فکر و کمیته های تخصصی عنوان کرد که تاکنون سابقه نداشته است.
حسینی با بیان این که حمایت از ساخت داخل به معنای استفاده نکردن از توان مهندسی، مدیریتی و اقتصادی سایر کشورها نیست، گفت: صنعت نفت نیاز شدیدی به سرمایه گذاری و توسعه دارد و براساس آخرین برآوردها، بیش از 200 میلیارد دلار پروژه و سرمایه گذاری در صنعت نفت در سال های آینده پیش بینی شده است.
معاون امور مهندسی وزیر نفت خاطر نشان کرد: توان تولید بسیاری از تجهیزات نیز در کشور موجود است که این توان، باید به تولید انبوه برسد تا پاسخگوی نیاز فزاینده صنعت نفت باشد.
وی مساله اصلی در اتکا به ساخت داخل را وجود برخی ضعف ها در تحویل به موقع دانست که تأثیر به سزایی بر عوامل اصلی پروژه از جمله زمان، کیفیت و هزینه خواهد داشت. با رعایت این سه عامل، ساخت داخل برای بهره بردار صرفه اقتصادی خواهد داشت.

**چشم انداز ساخت داخل در حوزۀ بالادستی صنعت نفت
حسینی با بیان این که صنعت نفت در حقیقت پیشران توسعه کشور به حساب می آید، اظهار داشت: اگر لوکوموتیو این صنعت در مسیر اصلی خود قرار گیرد، سایر صنایع کشور را نیز به دنبال خود خواهد کشاند.
وی افزود: با وجود فضای بسته سالیان اخیر و فشار بسیاری که بر حوزه های مختلف اقتصاد کشور از جمله صنعت نفت و فعالان این عرصه وارد آمد، شاهد دستاوردهای ارزنده ای نیز بوده ایم.
معاون امور مهندسی وزیر نفت ابراز امیدواری کرد با گشایش های سیاسی حاصل شده و حضور قریب الوقوع شرکت های بین المللی و معتبر در صنعت نفت ایران، همزمان با رقابتی تر شدن فضای کسب و کار در این صنعت، شرکت های داخلی نیز از تجارب، دانش و فن آوری های شرکت های معتبر و سرآمد بین المللی کمال استفاده و بهره مندی را داشته باشند و شاهد موج دوم توسعه صنعت نفت کشورمان در سال های پس از انقلاب باشیم.
وی گفت: در موج نخست و با شتاب فزاینده توسعه پارس جنوبی در دوره نخست وزارت مهندس زنگنه، شاهد تولد و توسعه شرکت های سازنده و پیمانکاران توانمندی در صنعت نفت در کشور بودیم.
حسینی در خصوص حمایت صنعت از تولید داخل گفت: با وجود اینکه قانون به کارگیری حداقل 51 درصد سهم داخل، فرصت مناسبی برای حمایت از سازندگان داخلی به شمار می رود اما نگاه به سهم داخل باید در ابعادی کلان صورت گیرد.
معاون امور مهندسی وزیر نفت افزود: توسعه و تقویت ساخت داخل، به طور قطع در مدل جدید قراردادهای نفتی که مراحل نهایی بازنگری آن توسط کارگروه مربوطه در حال انجام است نیز بیش از گذشته مدنظر قرار خواهد گرفت.
اقتصام(1)**2022**1561
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




03/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن