تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه بنده اى بخواهد چيزى بخواند و يا كارى انجام دهد و بسم اللّه  الرحمن الرحيم بگويد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825998755




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قاضی‌نوری: همه دانش فنی کشور باید بر روی شبکه‌ای خاص انتقال یابد / قانعی: ضرورت تاسیس کارخانه زیست‌فناوری تا 2 سال آینده


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: در گفتگوی ویژه خبری مطرح شد
قاضی‌نوری: همه دانش فنی کشور باید بر روی شبکه‌ای خاص انتقال یابد / قانعی: ضرورت تاسیس کارخانه زیست‌فناوری تا 2 سال آینده
دبیر ستاد معاون سیاستگذاری و نظارت راهبردی معاونت علمی با اشاره به این که همه دانش فنی کشور باید بر روی شبکه‌ای خاص انتقال یابد گفت: با استفاده از این شبکه همه افراد می‌توانند به خواسته‌های خود دست یابند و طبق پروتکل‌ها و آیین نامه‌هایی خاص با یکدیگر به تبادل فناوری بپردازند به طوری که این شبکه نه تنها نیازهای داخلی کشور بلکه نیازهای منطقه را هم نیز فراهم خواهد کرد.


به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، ورود فناوری‌های پیشرفته به ظرفیت‌های گسترده تولیدی کشور شب گذشته 2 اردیبهشت در برنامه گفتگوی ویژه خبری  با حضور "مصطفی قانعی" دبیر ستاد توسعه زیست فناوری و "سیدسپهر قاضی‌نوری" دبیر ستاد معاون سیاستگذاری و نظارت راهبردی معاونت علمی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
 
سید سپهر قاضی نوری در ابتدا در پاسخ به سوال اول مجری برنامه مبنی بر اینکه برای ورود به فناوری‌های پیچیده چه برنامه‌هایی را در دستور کار دارید، گفت: باید اقدام به عرضه علم و فناوری در کشور کنیم به طوری که باید این دو مورد تقویت قرار بگیرند و نهایتا توسط دانشمندان علم به فناوری تبدیل شود.
 
دبیر ستاد معاون سیاستگذاری و نظارت راهبردی معاونت علمی با اشاره به این که بازار بزرگ صنایع کشور از پول فوق‌العاده‌ای برخوردار است افزود: یک درصد از بودجه اجرایی کشور باید صرف پژوهش و فناوری شود به گونه‌ای که قبلا تمام تمرکز کشور بر روی این یک درصد بود اما اکنون معتقد هستیم که باید 99 درصد پول باقی مانده به این یک درصد اضافه شود.
 
وی با اشاره به این که صنایع و سایر دستگاه‌های اجرایی باید پولشان را برای ارتقای بهره‌وری دانش و فناوری به میدان آورند اظهار داشت: دانش به سود نوآوری و به بازار و تجاری سازی نزدیک است.
 
*فناوری باید سراغ صنعت و معدن برود

قاضی نوری با اشاره به این که باید عرصه‌هایی را پیدا کنیم که بتواند در کوتاه مدت موجب تولید ثروت و ایجاد اشتغال برای جوانان شود گفت: باید از فناوری در صنعت، معدن و سایر حوزه‌ها استفاده کرد تا به پیشرفت‌های خوبی دست یابیم.
 
دبیر ستاد معاون سیاستگذاری و نظارت راهبردی معاونت علمی در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه چگونه پیشرفت‌های فناوری باید به سراغ صنعت و معدن برود افزود: صنعت نفت پول‌های چند صد میلیارد تومانی را سالانه برای دانشگاه‌های کشور هزینه می‌کند این در حالی است که دانشگاه‌ها اقدام به پروژه‌های صنعتی می‌کنند اما در زمان بهره‌وری کسی حاضر به کار کردن برای این پروژه‌ها نیست.
 
وی با اشاره به این که محققین باید برای نیازهای صنعت متمرکز شوند خاطر نشان ساخت: متاسفانه به دلیل تحریم برخی از بخش‌های صنعت کم کار شده‌اند.
 
قاضی نوری گفت: محققان باید با دلگرمی و بدون اتلاف وقت به فعالیت‌های خود بپردازند.
 
دبیر ستاد معاون سیاستگذاری و نظارت راهبردی معاونت علمی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چه تعاملی باید میان صنعت و دانشگاه وجود داشته باشد گفت: اساتید دانشگاه باید سعی کنند تا بتوانند برای صنعت کشور مفید واقع شوند این در حالی است که نگاه‌هایی که تاکنون در کشور وجود داشته مفید نبوده است و این نگاه‌ها اثرات خود را از نظر کارآیی به همراه داشته است.
 
 وی با اشاره به این که متاسفانه به مرور زمان ضربه‌هایی به کارایی دانشگاه‌ها وارد شده است اضافه کرد: صاحبان صنایع معتقد بودند که اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها تامین کننده نیازهایشان نیستند به گونه‌ای که مدعی بودند آن‌ها برای کار دیگری درس خوانده‌اند.
 
قاضی نوری با اشاره به این که امروزه در دنیا تئوری جدید تحت عنوان نظام نوآوری مطرح شده است، خاطر نشان ساخت: این تئوری مدعی است که حلقه‌های موجود باید در کنار هم چیده شوند تا ارتباط میان صنعت و دانشگاه برقرار شود.
 
دبیر ستاد معاون سیاستگذاری و نظارت راهبردی معاونت علمی افزود: این نظام نوآوری به دانشگاه‌ها می‌گوید که باید از این مراکز به تحقیق و پژوهش بپردازند اما این در حالی است که ساختار دانشگاه‌های کشور از ساختار دانشگاه‌های دنیا متفاوت است.
 
 وی ادامه داد: در دنیا به دانشگاه "یونیور سیتی" گفته می‌شود این در حالی است که این کلمه از واژه یورنیورسال گرفته شده است به این معنی که در این واژه همه چیز موجود است اما در ایران این کلمه به دانشگاه ترجمه شده است به گونه‌ای که ماهیت دانشگاه‌های کشور آموزشی بوده است.
 
قاضی نوری با اشاره به این که ساختار دانشگاه‌های کشور از قدیم مبتنی بر آموزش بوده است گفت: در طی 10، 15 سال گذشته تنها دو سه درصد از فعالیت‌ها مبتنی بر پژوهش بوده است.
 
دبیر ستاد معاون سیاستگذاری و نظارت راهبردی معاونت علمی با اشاره به این که باید حلقه‌های موجود به یکدیگر متصل شوند گفت: این حلقه‌ها شامل مراکز رشد، شرکت‌های دانش بنیان، پارک‌های علم و فناوری، صندوق‌های سرمایه گذاری خطرپذیر است.
 
 وی با اشاره به توافق اخیر معاونت علمی فناوری با وزارت علوم مبنی بر یکپارچه سازی تمامی فنون افزود: باید تمامی زیرساخت‌ها فراهم شود به گونه‌ای که باید دانش فنی کشور بر روی شبکه‌ای خاص انتقال یابد تا همه افراد بتوانند به خواسته‌های خود دست یابند.
 
قاضی نوری با اشاره به این که افراد باید بتوانند طبق پروتکل‌ها، مقررات و قوانین و آیین نامه‌های آن شبکه با هم به تبادل فناوری بپردازند بیان کرد: این شبکه نه تنها نیازهای داخلی بلکه نیازهای منطقه را هم فراهم خواهد کرد.

این خبر در حال تکمیل است...







تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن