واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار مرکزی:حاکمیت مدیریت جهادی حوزه سلامت را متحول می کند اراک - ایرنا - استاندار استان مرکزی گفت: حاکمیت شاخص های مدیریت جهادی و توجه به ارتقای فرهنگ کار و خدمت زمینه ساز تحول در حوزه سلامت است.
ˈمحمدحسین مقیمیˈ روز سه شنبه در دیدار با مدیران حوزه سلامت استان مرکزی افزود: ارتقای حوزه سلامت به عنوان یکی از نیازهای اساسی کشور و پایه تحقق اهداف توسعه امسال در اولویت کار دولت تدبیر و امید است و منشور ابلاغی رهبر معظم انقلاب نیز راهکار جهت دهی به امور این بخش است.
وی توضیح داد: مدیران و کارشناسان سلامت باید شاخصه های مدیریت جهادی در عرصه بهداشت و درمان را شناسایی کنند و به عنوان نقشه راه به کار بگیرند.
استاندار استان مرکزی خاطرنشان کرد: یکی از مولفه های اساسی در مدیریت جهادی ارائه خدمت برای رضای خدا و منطبق با قانون است چرا که عمل به قانون از هرج و مرج و بی تدبیری جلوگیری کرده و کیفیت را که محور توسعه است به ارمغان می آورد.
مقیمی تصریح کرد: یکی از شاخص های مهم در مدیریت جهادی اتکا به امور تخصصی و کارشناسی است که این مساله در حوزه سلامت رکن است و باید در ابعاد مختلف ریزبینانه توسعه یابد.
وی بیان کرد: تکیه بر تحول و نوآوری با ارزش گذاری بر امور مطالعاتی و پژوهش، بها دادن به فرهنگ کار و تدبیر در مدیریت و مهار هزینه های بهداشتی و درمانی به نفع مردم از دیگر مولفه هایی است که باید در مدیریت جهادی سلامت به آن توجه خاص شود.
استاندار مرکزی، اصلاح الگوی مصرف، توجه ویژه به حقوق خدمات گیران، بهره گیری حداکثری از ظرفیتهای مردمی و بخش خصوصی و تقویت تعامل بین بخشی برای بهبود خدمات را از دیگر شاخص های جهادی مدیران حوزه سلامت دانست.
مقیمی گفت: یکی از مسایل مهم در سلامت بهبود خدمات بیمه ای و اصلاح نواقص این بخش است و می طلبد که نظارت دقیق بر این بخش حاکم شود.
وی، انعطاف پذیری در برابر خرد جمعی، مسوولیت پذیری بالا، احترام به مدیریت مشارکتی و ارزشمدار، اخلاص در خدمتگذاری و خلاقیت در تسهیل امور را از ویژگیهای ضروری مدیران در حوزه سلامت عنوان کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این نشست گفت: سلامت یکی از مباحث مهم جامعه و دغدغه تصمیم سازان کلان است و توجه به آن نشانگر بلوغ و پختگی حوزه اجتماعی است.
دکتر ˈحسن طاهراحمدیˈ افزود: ضعف ساختارهای فرهنگی و رفتاری مردم یکی از مباحث مهم در بروز بیماریها است که اصلاح آن در رویکرد جدید به حوزه سلامت در دولت یازدهم محور قرار گرفته است.
وی توضیح داد: دانشگاه علوم پزشکی اراک در سالهای گذشته با مشکلات جدی مالی و کمبود امکانات مواجه شده بود که در چند ماه اخیر با حمایتهای دولت توانسته بخش اعظم مطالبات پرسنلی را پاسخگو باشد و برای طرحهای نیمه کاره مهم استان نیز چاره سازی و تدبیر کند.
وی اظهار کرد: باید از فرصت پیش آمده در توجه به حوزه سلامت بیشترین بهره را گرفت و مقوله سلامت را از نظر فرهنگی و خدمات بهداشتی و درمانی متحول کرد.
مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست گفت: خدمت در حوزه های فرهنگی و سلامت بهترین نوع خدمت است و در سالی که با نام فرهنگ و اقتصاد، با عزم ملی و مدیریت جهادی نام گرفته باید نیازهای فرهنگی حوزه سلامت شناسایی و با بهترین روشها عملیاتی شود.
حجت الاسلام ˈعلی اصغر غلامیˈ افزود: موفقیت در اقتصاد در گروی ارتقای فرهنگی و سلامت است و مدیران و کارکنان ستادی و صف سلامت در این عرصه مسوولیت سنگینی را برعهده دارند.
رییس شورای هماهنگی نظام پزشکی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: تعیین تکلیف تعرفه های پزشکی یکی از نیازهای فوری و مهم حوزه سلامت استان است که انجام آن راه را برهرگونه انحراف در خدمات پزشکی سد می کند.
دکتر ˈبابک عدلیˈ افزود: افزایش میزان مالیات مشاغل پزشکی شرایط کمرشکنی را برای این بخش ایجاد کرده که متولیان و دستگاههای اجرایی ذیربط باید در نشست با اداره مالیاتی ای معضل را برطرف کرده و آرامش خیال پزشکان را در ارائه خدمات با کیفیت فراهم کنند.
تاکید بر سلامت زنان ، پیگیری معضل فضای فیزیکی دانشکده دندانپزشکی اراک، توجه به حل معضل کمبود نیروی متخصص سلامت در مناطق محروم، ایجاد توازن در بخش آموزش و پاسخگویی به نیازهای این بخش و توجه به تحقیقات کاربردی دربهداشت و درمان از جمله موضوعات مطرح شده در این نشست بود.ک/2
560/559 / 1539
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
02/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]