واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۲۱:۱ب.ظ)
امام جمعه زنجان: متأسفانه وظايف اصلي زنان جامعه ما مورد غفلت واقع شده است زن قبل از اينکه در اجتماع مسئوليت شغلي داشته باشد، دو وظيفه اساسي در خانه دارد که متأسفانه مورد غفلت واقع شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، نماينده ولي فقيه و امام جمعه زنجان همزمان با سالروز ولادت دخت نبي اکرم (ص)، سالروز ولادت بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران امام خميني (ره) و گراميداشت هفته حساب 100 امام ، با مسئولان و کارکنان بنياد مسکن انقلاب اسلامي استان زنجان ديدار و گفتگو کرد.
حضرت آيت الله خاتمي در اين ديدار با اشاره به شخصيت و ويژگي هاي منحصر به فرد حضرت فاطمه(س) گفت: زندگي اين بانوي بزرگ با آنکه کوتاه بود ولي آثار و برکات بسيار زيادي از نظر کيفي و ماندگاري به عنوان الگوي کامل زندگي براي ما دارد.
وي با بيان اينکه زندگي حضرت زهرا (س) در دو مقطع قابل بررسي است، گفت: يک مقطع از زندگي ايشان به عنوان دختر نبوّت و در خانه رسول اکرم (ص) مطرح است که نمونه کامل يک دختر محسوب مي شوند بطوري که پيامبر گرامي بارها " عبارت پدر به قربان دختر" را در باره ايشان تکرارکرده اند.
امام جمعه زنجان افزود: مرحله دوم زندگي ايشان به مدت 9 سال به عنوان همسر علي (ع) و مادر 4 فرزند مطرح است که در نوع خود بي نظير است.
آيت الله خاتمي با اشاره به اينکه پيامبر گرامي 86 غزوه و سريه داشتند، گفت: تقريباً بطور ميانگين هرسه ماه ، يک جنگ بودکه در همه اين جنگ ها حضرت علي(ع) در صف اول جنگ بود و از اين رو مسئوليت خانه و فرزندان از نظرتأمين امنيت رواني داخل خانه و تربيت 4 فرزند برعهده حضرت فاطمه (س) بود.
وي با استناد به تفسير حضرت علي (ع) از فاطمه زهرا (س)، براهميت رضايت زن و مرد از يکديگر در محيط خانواده تأکيد کرد و افزود: امير مؤمنان بدون مبالغه درخصوص حضرت زهرا(س) فرموده اند که فاطمه در راه بندگي خدا، براي من يار و ياور خوبي است.
نماينده ولي فقيه و امام جمعه زنجان با بيان اينکه امير مؤمنان سخت ترين زندگي را داشت، گفت:تعبير اميرمؤمنان اين است که من هرچه سختي و دشواري در بيرون داشته باشم، زماني که وارد خانه شده و فاطمه (س) را مي بينم، همه غم هاي عالم را فراموش مي کنم.
حضرت آيت الله خاتمي در ادامه با اشاره به اشتغال بانوان در جامعه امروز افزود: نيمي از جمعيت جامعه را زنان تشکيل مي دهند و بايد از نيرو و توان آنها درپيشرفت جامعه استفاده شود، اما متأسفانه در اين ميان کانون گرم خانواده به عنوان حلقه مفقوده مطرح است.
وي گفت: من مخالف حضور زن در اجتماع و اشتغال او نيستم اما آن چه که بايد مورد توجه قرارگيرد اين است که هر زن شاغل قبل از آنکه در اجتماع شاغل باشد، دو شغل مهم، ارزشمند، ضروري و غير قابل جايگزين دارد که همسر بودن و مادر بودن است.
نماينده ولي فقيه و امام جمعه زنجان با بيان اينکه مرد در مقابل دشواري هايي که قرار مي گيرد، نياز به آرامش دارد افزود: ايجاد آرامش، امنيت رواني و مديريت داخل خانه برعهده زن مي باشد.
آيت الله خاتمي گفت: ايجاد کانون گرم در محيط خانه و نيز تربيت صحيح فرزند دو حلقه اساسي در زندگي است که برعهده زن مي باشد و اگر او 8 ساعت دراجتماع مشغول باشد چه کسي اين خلأ و عدم حضور او در خانواده را جبران خواهد کرد.
وي با اشاره به افزايش روز افزون رفاه در زندگي امروز افزود: رفاه، درآمد و وسايل پيشرفته زندگي زياد شده است
اما متأسفانه آرامش از کانون خانواده ها رخت بربسته است چون آرامش نه درسايه پول است ونه رفاه. بلکه آرامش واقعي در محيط خانه و خانواده را تفاهم و درک کردن طرفين ايجاد مي کند.
نماينده ولي فقيه و امام جمعه زنجان گفت: قرآن فرموده است که وجود زن و حتي اسم آن براي مرد و نيز وجود مرد و اسم آن براي زن مايه آرامش است.
آيت الله خاتمي با بيان اينکه البته ما زناني را هم داريم که بار مسئوليت خانواده را يک تنه و بدون حضور همسر به دوش مي کشند، افزود: اين زنان قهرمانان جامعه هستند.
وي با تأکيد بر اهميت نقش مادري گفت: بچه ها سرمايه هاي جامعه هستند و اگر درست تربيت نشده و به ثمر نرسند جامعه متضرر خواهد شد.
نماينده ولي فقيه اظهار اميدواري کرد که اي کاش روزي برسد که حکومت براي هر زني که مادر شده و صاحب فرزند يا فرزندان مي شود به ازاي هر فرزند حقوق ثابت پرداخت نمايد.
آيت الله خاتمي تقديم 3 هزار شهيد، 5 هزار جانباز و 700 آزاده را در استان نمونه اي از ثمره تربيت صحيح مادر و لقمه حلال پدر عنوان کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]