واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت: پژوهش های پیشگیری محور درمورد بیماری های قلب و عروق ضرورت دارد تهران-ایرنا-معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر ضرورت انجام تحقیقات و پژوهش ها در راستای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی تاکید کرد.
به گزارش گروه علمی ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، دکتر رضا ملک زاده در بازدید از دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشستی با اساتید گروه قلب و عروق این دانشگاه گفت: با توجه به توانایی های دانشگاه علوم پزشکی شیراز باید تحقیقات و پژوهش هایی در راستای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی که آمار بالایی در وقوع مرگ و میر دارند، صورت گیرد.
وی با یادآوری اینکه وزارت بهداشت برنامه های مختلفی در زمینه پیشگیری دارد، افزود: دانشگاه ها در اجرای موارد مربوط به پیشگیری نقش موثری دارند و باید این نکته مورد توجه جدی قرار گیرد که پزشک، مسوول سلامت مردم است و نباید تنها به درمان بپردازد.
ملک زاده افزود: شروع پیشگیری و فرهنگ سازی مناسب، همواره به دست افرادی دانشمند آغاز می شود بنابراین اعضای هیات علمی و اساتید باید به این نگرش برسند که هر کدام از آنها در تغییرات تاثیرگذار هستند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: درحال حاضر بیماری ها به سمت بیماری هایی مانند بیماری های قلبی عروقی پیش رفته است بر این اساس باید در قالب طرح های تحقیقاتی مختلفی ازجمله کوهورت به آنها پرداخته شود.
ملک زاده گفت: داشتن علاقه برای انجام تحقیقات لازم است ولی کافی نیست و باید برای تحقیقات وقت اختصاص داد و به مشاوره با سایر اساتید نیز توجه کرد.
در ادامه این نشست دکتر محمدعلی بابایی مدیر گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان این مطلب که متخصصان نباید تنها به درمان بپردازند بلکه باید در زمینه پیشگیری از بروز بیماری ها نیز فعال باشند، افزود: مرکز تحقیقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز با برگزاری سمینارهای ملی و بین المللی و ایجاد خانه قلب سالم در شیراز با انجام تحقیقات و ارایه خدمات رایگان به مردم، درحال خدمت رسانی و تلاش در زمینه پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی است.
بر اساس این گزارش، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در نشستی با گروه نورولوژی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با یادآوری افزایش امید به زندگی، پژوهش در زمینه بیماری های مربوط به سالمندی ازجمله آلزایمر را ضروری دانست.
ملک زاده افزود: استفاده از مطالعات کوهورت می تواند زمینه ای را ایجاد کند که از مسایل مربوط به بالا رفتن سن از جمله بیماری آلزایمر پیشگیری کرد.
وی اظهار داشت: وجود برج پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مکان مناسبی را برای پژوهشگران فراهم می کند که اساتید گروه نورولوژی نیز در این زمینه فعالیت کنند.
ملک زاده گفت: داشتن مرکز تحقیقات موفق، علاوه بر همدلی اعضا به همکاری با محققان داخلی و خارجی نیز نیازمند است.
علمی(1)1834**1599
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
01/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]