واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > قم علیمحمدی خبر داد:
680 هزار نفر در قم بیمه تأمین اجتماعی هستند/ راه دسترسی به بیمارستان امام رضا(ع) آسان میشود
قم - خبرگزاری مهر: مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قم گفت: 680 هزار نفر در قم بیمه شده تامین اجتماعی هستند و 250 هزار نفر نیروی انسانی در تأمین اجتماعی فعالیت میکنند و این تعداد به 600 هزار نفر افزایش یافته است.
به گزارش خبرنگار مهر، داوود علیمحمدی در مصاحبه مطبوعاتی که قبل از ظهر دوشنبه در مرکز درمان تأمین اجتماعی استان قم برگزار شد، اظهار داشت: در حاضر مشکلاتی داریم که امید است وضعیت بهتر و حرکت روبه جلو داشته باشیم، باید مسیر را بدانیم و اگر اشتباه کردیم دیگر آن را تکرار نکنیم. وی بیان داشت: تأمین اجتماعی در دو بخش درمان و بیمه در استانها فعالیت میکند و دو قسمت درمان مستقیم و درمان غیرمستقیم در استانها وجود دارد. مدیر درمان تأمین اجتماعی قم عنوان کرد: در درمان غیرمستقیم بیمارستانهای خصوصی، پزشکان و آزمایشگاهها طرف قرارداد بوده و استان قم دراین زمینه پیشرو بوده است. وی افزود: قم از بهترین استانها از نظر جلب بودجه است و تلاش شده شرایطی فراهم شود که دسترسی به مراکز طرف قرارداد دشوار نباشد. علیمحمدی ابراز داشت: در درمان مستقیم به صورتی عمل میکنیم که بیمه شده تامین اجتماعی در کلینیکها رایگان انجام میشود. محرومترین استان در کشور هستیم مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قم عنوان کرد: 780 هزار نفر به دی کیلینیک و پلی کیلینیکها مراجعه کردهاند و با توجه به میزان بیمار بیمه شده محرومترین استان در کشور هستیم. وی بیان کرد: با 40 مرکز خیریه و بیمارستانهای خصوصی و دانشگاهی و 798 مرکز در قم طرف قرارداد داریم. علیمحمدی تصریح کرد: از تیرماه گذشته بیمارستان امام رضا (ع) به صورت رسمی وارد چرخه سلامت شد و در تلاش هستیم تا با ارائه خدمات کیفی و کمی یک بیمار به جز درد رنج دیگری نداشته باشد. وی با بیان اینکه تعداد پزشکان مقیم در بیمارستان افزایش مییابد، افزود: میزان مرگ و میر در دنیا هشت و نیم در هزار است و این میزان در بیمارستان امام رضا(ع) طی سال گذشته هفت در هزار بوده است.
مراجعه بیش از 100 هزار نفر به بیمارستان امام رضا (ع) مدیر درمان تأمین اجتماعی قم افزود: با وجود مشکلاتی همچون راه دسترسی به بیمارستان امام رضا(ع) بیش از 100 هزار نفر تا پایان اسفند ماه به این بیمارستان مراجعه کردهاند و تا این مدت سه هزار و 500 نفر بستری شدهاند و این تعداد درحال حاضر به چهار هزار نفر رسیده است. وی عنوان کرد: تا پایان سال گذشته 600 مورد زایمان صورت گرفت و این میزان به 800 مورد رسیده است به طوری که روزانه هشت مورد زایمان در بیمارستان امام رضا(ع) صورت میگیرد. اضافه شدن یک دستگاه به بیمارستان به ارزش 2 و نیم تا سه میلیارد تومان علیمحمدی ابراز کرد: اکنون درحال تجهیز بیمارستان، اتاق عمل و تامین منابع انسانی هستیم و تا پایان سال جاری یک دستگاه به مجموعه تجهیزات بیمارستان اضافه میشود که ارزش آن 2 و نیم تا سه میلیارد تومان است. افزایش تخت بیمارستان امام رضا(ع) به 120 مورد وی عنوان کرد: تا پایان اسفند ماه تخت در بیمارستان فعال شد که در سه ماه آخر سال با ضریب اشتغال 78 درصد بود و در ماه اسفند با ضریب اشتغال 86 درصد بوده، درحال حاضر 100 تخت وجود دارد و امید است تا پایان سال جاری به 120 تخت ارتقا یابد. مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قم تصریح کرد: بیمارستان امام رضا(ع) ابتدا یک بیمارستان فوق تخصصی تعریف شده بود و پس از آن به بیمارستان تخصصی ناحیهای تغییر یافت. این مقام مسئول در بخش بهداشت و درمان با اشاره به اینکه استان قم یک میلیون و 154 هزار جمعیت دارد، افزود: 680 هزار نفر در قم بیمه شده تامین اجتماعی هستند و 250 هزار نفر نیروی انسانی در تامین اجتماعی فعالیت میکنند و این تعداد به 600 هزار نفر افزایش یافته است. وی عنوان کرد: طی آزمون استخدامی تامین اجتماعی که در سال جاری برگزار میشود تعدادی نیروی انسانی در قم مشغول کار خواهند شد. افزایش 42 و 38 درصدی بودجه در بخش درمان مستقیم و غیرمستقیم علی محمدی افزود: امسال 38 درصد در بخش درمان غیرمستقیم رشد بودجهای داشتهایم و برای اولین بار در فروردین ماه بودجه ابلاغ شد. مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم یادآو شد: طی سالهای 91 و 92 در درمان مستقیم 100 درصد رشد بودجه داشتهایم به طوری که در سال 92 این میزان 20 میلیارد تومان بود و در سال جاری با 42 درصد افزایش به 30 میلیارد تومان رسید. بودجه 103 میلیاردی در بخش درمان غیرمستقیم وی افزود: همچنین در درمان غیرمستقیم در سال 91 بودجه 59 میلیارد تومان بود و این میزان در سال 93 به 103 میلیار افزایش یافت. علیمحمدی تصریح کرد: بیمارستان امام رضا (ع) در ابتدا با بخش داخلی جراحی و کودکان راه اندازی شد و در حال حاضر دارای بخشهای زنان زایمان، قسمتی از جراحی مغز و اعصاب است. مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم با بیان اینکه بیمارستان امام رضا (ع) استراتژیکترین بیمارستان در کشور است، افزود: عملکرد بخش جراحی بالای 80 درصد بوده و این نشان از چرخه خوبی است که در بیمارستان امام رضا (ع) وجود دارد.
راه دسترسی به بیمارستان امام رضا (ع) آسان میشود وی بیان داشت: طی برنامه ریزیها و جلساتی با مسئولان استانی قرار است راه دسترسی به بیمارستان امام رضا (ع) با ایجاد دوربرگردان از جاده اراک و چند راه دسترسی از پردیسان و داخل شهر مشکل ایاب و ذهاب حل شود. مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم در ادامه ابراز داشت: سازمان تامین اجتماعی از حق بیمه کارگران اداره میشود و اگر دولت کمک نکند در ارائه خدمات با چالش روبه رو خواهد شد. توجه دولت جدید به درمان موجب امیدواری است این مقام مسئول در بخش بهداشت و درمان ابراز داشت: ما به دولت جدید امیدواریم و برای اولین بار رئیس جمهور کشورمان سلامت را جزو اولویتها قرار داد و همچنین قسمتی از مابه التفاوت داروها را به بیمه پرداخت کرد تا داروها با نرخ دولتی در دست بیماران قرار گیرد. وی افزود: در سال گذشته پنج میلیون و 500 هزار نفر به مراکز تامین اجتماعی مراجعه کردند که از این تعداد یک میلیون و 500 هزار نفر در بخش درمان غیرمستقیم بوده است. علیمحمدی بیان کرد: 100 هزار طلبه در مرکز خدمات حوزه بیمه هستند و در سال گذشته با بیمههای تجاری نیز قرارداد داشتهایم. توریست درمانی در قم اجرا میشود مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم عنوان کرد: توریست درمانی یکی از برنامههای تامین اجتماعی است و برای این با مراکزی همچون جامعه المصطفی قرارداد میبندیم و اگر تجهیزاتمان کامل شود این طرح را آغاز میکنیم. وی افزود: در تلاش هستیم تا قرارداد خود با دانشگاه آزاد را قویتر کرده و تجهیزات خود را کامل کنیم و بتوانیم خدمات خود را به همه مردم ارتقا دهیم.
۱۳۹۳/۲/۱ - ۱۵:۲۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]