تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 26 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ ات گفته شود، درباره ديگران مگوى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816065941




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش هزینه های انتقال خون با استفاده از چاپگر سه بعدی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

کاهش هزینه های انتقال خون با استفاده از چاپگر سه بعدی تهران - ایرنا - ماشین انتقال خون خودکار «Brightwake Hemosep» که هزینه ساخت آن با استفاده از چاپگرهای سه بعدی تا 96 درصد کاهش یافته می تواند ، خونی که در طول عمل جراحی از بدن بیمار خارج می شود را گرفته ، پالایش کرده و به بیمار


به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی gizmag.com ، خونی که بیمار در طول عمل جراحی از دست می دهد در صورتی که به توان از پاک بودنش اطمینان حاصل کرد ، می تواند مجددا به بدن بیمار بازگردانده شود.
دستگاه Hemosep نخستین بار در سال 2012 روانه بازار شد. این دستگاه ، خونی که در طول عمل جراحی از بدن بیمار خارج می شود را جمع آوری و با کمک یک همزن مکانیکی که جلوی لخته شدن آن را می گیرد ، تغلیظ و پالایش کرده و به محض آماده شدن ، توسط تزریق داخل وریدی ، مجدد این خون را به بدن بیمار باز می گرداند.
استفاده و بازیافت خون بیمار در طول اعمال جراحی فواید زیادی دارد که مهم ترین آن کاهش نیاز به خون اهدایی است ؛ خونی که اغلب منابع محدودی داشته و جایگزینی آن نیز سخت است.
همچنین این کار ریسک عوارض نهفته ای مانند آلودگی یا پس زده شدن توسط سیستم ایمنی بیمار را به حداقل می رساند.
این روش همچنین ایمن و ارزان بوده و تجهیزات مورد نیاز آن نیز از هزینه کمتری برخورداند. به طور مشخص این روش برای کودکان که در مقایسه با بزرگسالان عوارض شدیدتری نشان می دهند ، بسیار سالم بوده و از ریسک خطر کمتری برخوردار است.
اخیرا سازنده چاپگرهای سه بعدی «Stratasys» توضیح داده که چگونه شرکت «Brightwake» (شرکت تحقیقاتی و مهندسی که در زمینه تولید و توسعه محصولات مختلف فعال بوده و در سال 1979 در شهر ناتینگهام انگلستان تاسیس شد) موفق شده به شکلی موثر هزینه های تولید دستگاه انتقال و تزریق خون «Hemosep» را کاهش داده و در این زمینه به پیشرفت های چشمگیری نایل شود.
هر ماشین انتقال خون خود به تنهایی شامل قطعات بسیاری است که طراحی و ساخت آنها هفته ها به طول خواهد انجامید و در ضمن هزینه ای گزاف خواهند داشت ، ولی به لطف استفاده از چاپگرهای سه بعدی می توان در هزینه و زمان ساخت این قطعات صرفه جویی کرد.
برای تولید این محصول شرکت Brightwake از چاپگر سه بعدی استفاده کرده تا هم تولید قطعات را تسهیل نموده و هم روند تکرار تولید آنها را سرعت ببخشد.
استیو کاتن مسوول بخش تحقیقاتی شرکت در این زمینه توضیح می دهد که چاپگرها دقتی بالا داشته و می توانند قطعاتی با کیفیت بالا تولید کنند که برای تولید قطعات و لوازم پزشکی بسیار کارآمد و ایده آل به شمار می روند.
کاتن می گوید: در گذشته ما مجبور بودیم تا این قطعات را به صورت خارجی تولید کنیم که برای تکمیل هر قطعه حدود 3 هفته زمان مورد نیاز بود. اما اکنون چاپگر سه بعدی در سطوحی بالا همین کار را انجام می دهد و همین امر باعث کاهش هزینه ها در حدی قابل توجه شده و باعث گشته به ازای هر مدل تولید شده با این چاپگرها ، هزر پوند صرفه جویی شود.
اولین بیماری که از منافع ارائه شده توسط این ماشین بهره برد خانمی 50 ساله به نام جولی پنویر(JuliePenoyer) است که سال ها با مشکلات قلبی دست به گریبان بود. پنویر به دلیل اعتقادات خاص مذهبی اش حاضر به قبول خون اهدایی نبود.
اما ماشین انتقال و تزریق خون جدید توانست خون او را جمع آوری کرده ، پاکسازی کند و مجددا به بدن این خانم بازگرداند ، بدون آنکه باورهای اعتقادی او را تحت تاثیر قرار داده و خدشه دار سازد.
علمی(1)**1746**1599
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




01/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن