تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر که از آبروی برادر مسلمان خود دفاع کند مطمئناً بهشت بر او واجب می شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830723782




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تجديدنظر‌طلبان؛ غائله‌آفرينان ديروز انقلابيون امروز


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تجديدنظر‌طلبان؛ غائله‌آفرينان ديروز انقلابيون امروز
با نگاهي ساده به افت و خيزهاي عرصه سياست داخلي مي‌توان گفت كه بازگشت رسمي و قانوني به قدرت، مهم‌ترين هدف جريان دوم خرداد در طول سال‌هاي اخير بوده و با روي كار آمدن دولت يازدهم اين هدف به شكل بارزتر و البته اميدوارانه‌تري دنبال شده است


با نگاهي ساده به افت و خيزهاي عرصه سياست داخلي مي‌توان گفت كه بازگشت رسمي و قانوني به قدرت، مهم‌ترين هدف جريان دوم خرداد در طول سال‌هاي اخير بوده و با روي كار آمدن دولت يازدهم اين هدف به شكل بارزتر و البته اميدوارانه‌تري دنبال شده است چراكه از يكسو برخي از چهره‌هاي اين طيف توانسته‌اند به حلقه تصميم‌گيري و تصميم‌سازي دولت نفوذ پيدا كرده و در جاي ديگر نيروهاي خود را تا سطوح عالي مديريت وزارتخانه‌ها بالا برده و از سوي ديگر شخص رئيس دولت نگاه مثبتي به كليت جريان مذكور داشته و از بكارگيري عوامل اين جريان و پيگيري برخي از تفكرات ومطالبات جمعي اين جريان ابايي نداشته باشد.
هشت سال دوري جريان دوم خرداد از قدرت باعث شد تا‌ آنها سه روز مانده به برگزاري انتخابات خرداد 92 كانديداي اختصاصي خود را – با توجه به آراي ناچيز وي- مجبور به كناره‌گيري كرده، به اجبار و براي جلوگيري از شكست ديگر در آوردگاه انتخابات از حسن روحاني حمايت كنند. همين حمايت چند روزه كافي بود تا دوم خردادي‌ها آراي رئيس‌جمهور منتخب را به نام خود مصادره كرده و به سهم خواهي از دولت روي بياورند آن هم با اين طراحي كه دولت يازدهم سكوي پرتاب آنها براي بازگشت گام به گام به عرصه حاكميت باشد.
اما مؤلفه ديگري كه به زعم دوم خردادي‌ها مي‌تواند در بازگشت تجديدنظرطلبان به اريكه قدرت بسيار مؤثر باشد، « مواضع معتدل، پرتعداد و همسو با گفتمان انقلاب» از سوي پدرخوانده‌هاي اين جريان آن هم به شكلي كه براي جامعه باور پذير شود كه هواخواهان ليبراليسم در داخل به فكر نظام، دستاوردهاي آن و آينده مردم هم هستند.
هرچند بايد اضافه كرد كه رويكرد مورد اشاره از تيرماه سال 89 وبا بيانيه مجمع روحانيون در محكوم كردن سياست‌هاي غربي در مقابل منافقين رسماً آغاز به كار كرد و با روي كار آمدن دولت روحاني شكل پردامنه و فزاينده‌اي به خود گرفته است.

   خودتطهيري خاتمي
يكي از رهبران فعال در غائله دست ساز88 كه با بي‌نتيجه بودن فتنه، تلاش‌هاي گسترده‌اي را براي تطهير خود و جريان متبوعش متحمل شده محمد خاتمي است؛ شخصي كه تاكنون حتي يكبار هم حاضر نشده از تندروي‌هاي هزينه‌زاي جريان
دوم خرداد در آن ايام عذرخواهي كرده و به صورت شفاف و شجاعانه تكليف خود را با تحركات براندازانه اين جريان عليه نظام مشخص كند.
رئيس دولت اصلاحات در حالي هيچ گاه از ملت براي تصميم و اجرايي كردن «راهبرد براندازي نظام» عذرخواهي نكرده كه به صراحت در نشستي با برخي از جوانان اصلاح‌طلب در سال 91 اعلام مي‌كند: «در انتخابات سال 88 تقلبي صورت نگرفته است.»
وي كه با روي كار آمدن دولت روحاني فعاليت‌هاي سياسي خود را به شدت گسترده نموده و با سخنراني‌هاي پرتعداد و حجيم درصدد « تطهير و ترميم چهره اصلاحات» و به تبع آن «زمينه‌سازي براي بازگشت رسمي اين طيف به حاكميت» است روز گذشته در هفتاد‌وپنجمين نشست ماهانه بنياد باران اظهارات جالب و قابل توجهي را بيان كرد كه نه تنها بايد آن را حركتي در جهت سياست گام‌به‌گام تجديدنظرطلبان براي بازگشت بدون هزينه به قدرت عنوان كرد بلكه مي‌توان پي برد كه ولع و طمع رسيدن به قدرت آنقدر پدرخوانده‌هاي اين جريان را تحت فشار قرار داده كه براي رسيدن به آن حاضرند تمام ايدئولوژي و تفكرات خود را زير پا گذاشته و متوسل به فريب افكار عمومي هم بشوند.

   تناقضات خاتمي
در بخشي از سخنان رئيس دولت اصلاحات در هفتاد‌وپنجمين نشست ماهانه «بنياد باران» عنوان مي‌شود: «. . . چون جرئت نمي‌كنند بگويند امام اشتباه مي‌كرد، مي‌گويند امام اصلاً جمهوريت را قبول نداشت! نخير؛ جمهوريت جدي بود؛
خيلي خيلي جدي بود؛ بدعت نبود. جمهوريت يك اصل بود و بنده عرض مي‌كنم ما به‌عنوان كساني كه دلبسته به اين انقلاب و اسلام هستيم با همه وجود از جمهوريت نظام دفاع مي‌كنيم.»
خاتمي در حالي از جمهوريت نظام دفاع كرده و از آن به عنوان يك اصل انقلاب كشورمان ياد مي‌كند كه وي و تمام همفكرانش در سال 88 به نتيجه قانوني انتخابات تميكن نكرده، به آراي 24 ميليوني مردم پشت كرده و هرآنچه در توان داشتند به كار گرفتند تا جمهوريت نظام را مخدوش كنند چراكه نتيجه انتخابات قانوني مطابق ميل و سليقه جناحي آنها رقم نخورده بود.
حقيقتاً چطور مي‌توان از خاتمي و هم‌كيشانش پذيرفت كه آنها دلبسته به انقلاب و نظام هستند در حالي كه ماه‌ها كشور را در بحراني فراگير دچار كرده و استحاله نظام را به شكل عملياتي دنبال مي‌كردند، چطور مي‌توان فرياد اسلام‌خواهي وي را باور كرد در حالي كه در زمان مديريت وي بر قوه مجريه، حمله به مباني و شعائر ديني اصل بديهي رسانه‌هاي زنجيره‌اي و تيم تصميم‌گير و تصميم‌ساز بود آن هم در شرايطي كه وي بارها در تريبون رسمي با تحريف شعاراصلي انقلاب اعلام مي‌كرد، شعار مردم ما در سال 57«استقلال، آزادي، پيشرفت» بود.
رئيس بنياد باران در بخش ديگري از سخنان خود بدون اشاره به اقدامات براندازانه جريان دوم خرداد در سال 78 و 88 اظهار مي‌كند: « اگر خداي‌نكرده جمهوري اسلامي را از دست دهيم وضعيت خيلي سياهي خواهيم داشت و بايد بدانيم كه ما نمي‌توانيم اين انقلاب با آن عظمتش را فراموش كنيم، زيرا مبدأ هويت تاريخي ماست» كه تمام تئوري‌ها، طراحي‌ها و اقدامات جريان متبوعش حول براندازي نظام جمهوري اسلامي قرار گرفته و به واسطه همين خواسته خون بسياري از جوانان بي‌گناه در فتنه سال 88 بر زمين ريخته شد. به‌راستي با مجموعه اقدامات خاتمي‌ها نبايد پذيرفت كه آنها برخلاف ادعاي امروزشان انقلاب اسلامي با آن همه عظمتش را فراموش كرده و به مدل غربي اسلام ليبرالي يا سكولاري مي‌انديشند؟

   خاتمي انقلابي!
در ادامه خاتمي پا را فراتر از تطهير خود و جريان دوم خرداد گذاشته و با جمله عجيب عنوان مي‌كند: « ما انقلابي هستيم؛ مهم نيست ديگران ما را چه مي‌نامند. انقلابي كه ما مي‌گوييم و مي‌فهميم منجر به نظام جمهوري اسلامي شد و امروز هم بايد از آن دفاع كنيم.»
سخنان حيرت‌آور خاتمي سؤالات و ابهامات بسياري را در اذهان عمومي شكل مي‌دهد؛ سؤالاتي نظير آنكه چطور افرادي كه عليه انقلاب و دستاوردهايش 9ماه فتنه به پا كرده‌اند را انقلابي ناميد؟
چگونه مي‌توان آشوبگران و همپيمانان، سلطنت‌طلبان، بهائيان، منافقان و وابستگان به نظام سلطه را كه اتهام تقلب و دست‌اندازي به آراي مردم را به نظام اسلامي نسبت دادند انقلابي بدانيم؟
نكند كه مفهوم انقلابي‌گري و دلبسته بودن نسبت به آن اين است كه به جماعتي به قانون اساسي پشت كرده، حكم حكومتي رهبري را درباره صحت نتيجه انتخابات ناديده گرفته، به مباني واصول ديني در رسانه‌ها و تريبون‌هاي خود حمله‌ور شوند، با امريكايي‌ها و صهيونيست‌ها براي براندازي نظام هم‌قسم شده، براي تشديد تحريم‌هاي بين‌المللي با فتنه‌گري مقدمه‌سازي كرده و اخيراً براي صدور قطعنامه‌هاي سازمان‌هاي بين‌المللي با محوريت حقوق بشر سندسازي كنند؟
چطور مي‌توان از امثال آقاي خاتمي و دوستان وي انقلابي‌گري را پذيرفت در حالي كه سياست خارجه دوره هشت ساله سراسر انفعال و عقب‌نشيني از مواضع اصولي و انقلابي گفتمان جمهوري اسلامي ايران است؟ حقيقتاً كجاي اتفاقاتي نظير مصافحه رئيس دولت اصلاحات با زنان نامحرم ايتاليايي و شركت اطرافيان وي در كنفرانس برلين و قبرس نشاني از داشتن روحيه انقلابي‌گري و اسلامي بودن دارد كه اين افراد خود را اينگونه معرفي مي‌كنند؟

   فريب افكار عمومي، ترميم پايگاه اجتماعي
همانطور كه اشاره شد – و اكثريت جامعه به آن پي برده‌اند- هدف اصلي جريان دوم خرداد در شرايط كنوني «بازگشت آرام و خزنده آن هم بدون هزينه به قدرت» است كه در ذيل آن بايد به مؤلفه‌هايي نظير «خودتطهيري سران دوم خردادي»، « اتخاذ مواضع همسو با گفتمان انقلاب اسلامي»، « ترميم تشكيلات ساختاري»، «دميدن روحيه اميد و خودباوري در بدنه اجتماعي شان» و « معرفي كردن خود به عنوان انقلابيون طرفدار نظام و اسلام» هم توجه داشت اما آنچه بايد در اينجا يادآور شد اين است كه براي پدرخوانده‌هاي دوم خرداد رسيدن به قدرت و بازگشت به حاكميت آنچنان مهم و بنيادين است كه آنها حاضرند با ادبيات متناقض نسبت به رفتارهاي سياسي كه در كارنامه‌شان درج شده خود را طرفدار نظام اسلامي معرفي كرده و در سياستي نو حتي نام انقلابي را هم روي خود بگذارند تا آنكه هم افكار عمومي را با كمك قاعده عمليات رواني، فريب داده و هم از زير بار مفاهيمي مانند «فتنه‌گري» كه با آن عجين شده‌اند، خلاصي يابند.

نویسنده : محمد اسماعيلي 
منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: 31 فروردين 1393 - 18:15





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن