تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869418780




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرجع ملی حقوق بشر در وزارت دادگستری تشکیل می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مشاور وزیر دادگستری: مرجع ملی حقوق بشر در وزارت دادگستری تشکیل می شود تهران- ایرنا-مشاور وزیر دادگستری از تشکیل مرجع ملی حقوق بشر در این وزارتخانه خبر داد.


به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی ایرنا، مظفر الوندی روز یکشنبه در حاشیه مراسم روز زن در وزارت دادگستری در جمع خبرنگاران افزود: بنده عهده دار مسئولیت مرجع حقوق بشر وزارت دادگستری شدم و این دفتر طبق شرح وظایفی که در این وزارتخانه آمده تدوین شده است.
وی ادامه داد: ما به عنوان یک نهاد دولتی حقوق بشری، پیگیر ترویج حقوق بشر و شهروندی در همه نهادهای مرتبط در جامعه هستیم.
مشاور وزیر دادگستری و دبیر مرجع ملی حقوق کودک اظهار داشت: برنامه های خود در مرجع حقوق بشر وزارت دادگستری را از طریق آموزش همگانی و رصد کردن موارد احتمالی نقض حقوق بشر، حضور در ستاد حقوق بشر قوه قضاییه و نیز همکاری و ارتباط با سازمان های مردم نهاد حقوق بشری، دنبال خواهیم کرد.
الوندی، بررسی گزارشات حقوق بشری که در ایران منتشر می شود و اتخاذ تصمیم درباره مواضع حقوق بشر در کشورهای مختلف را از دیگر برنامه های این مرجع عنوان کرد.
وی با بیان اینکه اداره کل دفتر حقوق بشر وزارت دادگستری دو سالی است که در ساختار این وزارتخانه قرار دارد، ادامه داد: وزیر دادگستری اصرار داشتند تا این موارد را دنبال کند و موضوع حقوق بشر در وزارت دادگستری فعال شود، البته این دفتر رسما کار خود را آغاز نکرده است.
دبیر مرجع ملی حقوق کودک با بیان اینکه ما قصد داریم سازمان های مردم نهادی که در زمینه حقوق بشر فعال هستند را شناسایی کرده و با آنها تعامل داشته باشیم، گفت: قصدمان این است تا همان اقداماتی را که در زمینه حقوق کودک در وزارت دادگستری دنبال کرده ایم، انجام دهیم.
الوندی درباره فراکسیون حقوق کودک که از سوی یکی از نماینده های مجلس پیشنهاد شده بود نیز گفت: در مورد این فراکسیون قبل از سال جدید جلساتی داشتیم و در شورای مرجع ملی قرار است که این کار انجام شود و فراکسیون پیشنهاد شده رسمی نیست و از سوی تعدادی از نماینده های مجلس ارائه شده است.
وی افزود: یکی از اولویت های ما در بحث کودک، مباحث مربوط به کار کودکان و مسائل بودجه و نیز کودکان خیابانی است و ان شاءالله از ابتدای اردیبهشت اقدامات خود را در مرجع ملی حقوق کودک انجام خواهیم داد.
اجتمام(3)** 9317
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




31/01/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن