واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
به مناسبت هفته زن؛ 64 نفر از بانوان نمونه دانشگاه تبریز تجلیل شدند تبریز - ایرنا - به مناسبت هفته زن و بزرگداشت مقام زن و روز مادر، با برگزاری مراسمی از 64 بانوی نمونه هیات علمی و کارمند دانشگاه تبریز تجلیل شد.
به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی این دانشگاه، رییس دانشگاه تبریز در این مراسم با بیان اینکه این روز و هفته بهترین زمان برای قدردانی از زحمات و تلاش این قشر زحمتکش و فداکار در جامعه است، گفت: از نخستین روز خلقت بشر تاکنون در هر کجای دنیا و در میان هر قوم، نژاد و ملتی، با هر آداب و آیینی وقتی نام مادر برده می شود، کوچک و بزرگ، همه وهمه سرشار ازشور و حرارت و مهرو الفت و قلبشان پر تپش تر می زند و اسلام برای مادر، مقام و ارزش فوق العاد ای قائل شده تا آنجا که رسیدن به بهشت را با رضای مادر میسر می داند.
محمد رضا پورمحمدی افزود: بی شک مهمترین دستاورد زن ایرانی درانقلاب اسلامی، تعیین روزمیلاد زهره عصمت به عنوان روز زن توسط امام امت بود و این اقدام خجسته ترسیم جهت گیری حرکت زن ایرانی به سوی زن برگزیده و تدوین الگوی برنامه ریزی اجتماعی با محوریت شخصیت فاطمه(س) و اعطای برتری الگوی فاطمی برالگوی رایج توسعه زنان در جهان بود.
به گفته وی راه برون رفت از معضلات کنونی و دستیابی به افق های روشن جز با تمسک به فرهنگ فاطمی و جریان یافتن آن در برنامه ریزی کلان کشور میسر نیست.
رییس دانشگاه تبریز با بیان اینکه ترسیم الگوی زن مسلمان بر اساس توجه به سه بعد فردی، خانوادگی و اجتماعی شخصیت فاطمه (س) و تدوین برنامه عمل ملی بر اساس الگوی فاطمی است، گفت: امروز با گذشت بیش از سه دهه از انقلاب اسلامی، شاهد موفقیت چشمگیر زنان ایرانی در عرصه های مختلف فعالیت های اجتماعی و به ویژه در سطوح گوناگون کارشناسی و مدیریتی، تحقیق و آموزش در دانشگاه ها ، مراکز و مجامع مختلف هستیم.
وی با اشاره به اینکه 30 درصد کارکنان و 10 درصد اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز را بانوان تشکیل می دهند، گفت: دانشگاه برای جذب بانوان نخبه و فرهیخته هیات علمی تا رسیدن به تعادل برنامه هایی در دست اقدام دارد.
مسوول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه تبریز نیز در این مراسم با اشاره به آسیب های اجتماعی مختلف خانواده ها و جوامع امروز گفت: در گذشته کارکرد خانواده ها بهتر از این ها بود و به نظر می آید این مشکلات به خاطر فاصله گرفتن خانوادها و افراد از آموزه های دینی باشد.
حجت الاسلام علی خدیوی افزود: برای تحکیم بنیان خانواده و برون رفت از این چالش ها باید به طور جدی به گذشته خود برگردیم و در این راه از آموزه های دینی مان کمک بگیریم.
مشاور رییس دانشگاه تبریز در امور بانوان نیز در این مراسم با ارایه گزارشی به مسایل مهم امور بانوان دانشگاه پرداخت.
سهیلا چوبساز تقویت ارزش های والای دینی، خود باوری بانوان دانشگاهی و ایجاد محیطی سالم و امید به آینده را یکی از وجوه اسلامی شدن دانشگاه ها بیان کرد و گفت: زنان دانشگاهی در چرخه فناوری علوم مختلف نقش تعیین کننده ای دارند و برای نیل رسیدن به این اهداف باید بسترهای لازم فراهم شود.
به گفته وی با توجه به نامگذاری امسال به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی و همچنین ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبری، مشاهده می شود که در تمام این مباحث و سیاست ها حضور بانوان به عنوان نیمی از سرمایه انسانی جهت تحقق اهداف، آرمان ها و سیاست های دولت و نظام ضروری بوده و زنان و به ویژه بانوان شاغل با حضور موثر و مشارکت فعال می توانند با استفاده از ظرفیت، توانایی و استعدادهای خود نقش موثری در تحقق آن داشته باشند.
مشاور رییس دانشگاه تبریز در امور بانوان یاد آوری کرد: 385 کارمند زن در این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد 77 نفر عضو هیات علمی می باشند.
در این مراسم از بانوان نمونه دانشگاه تبریز با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل بعمل آمد.
اجرای موسیقی، مسابقه، کلیپ و... از دیگر برنامه های این آیین بود.
7237/587
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
31/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]