تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه بهره‏اى از دانش ندارد معنا ندارد كه ديگران او را سعادتمند بدانند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868358285




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اشتغال نیمی از معتادان در ادارات دولتی!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
اشتغال نیمی از معتادان در ادارات دولتی!




معاون درمان و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در طی هفت ماه گذشته 1700 نفر قربانی مصرف مواد مخدر شده‌اند و مطالعات نشان می دهد که 53 درصد از معتادین ما شاغل در سازمان های دولتی، 63 درصد متأهلین، 75 درصد دیپلمه و 21.5 درصد دارای مدرک لیسانس هستند.





خبرگزاری ایسنا: بابک دین پرست، معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر در بازدید از مرکز ملی مطالعات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه هر روز در تهران دو نفر بر اثر مصرف مواد مخدر جان خود را از دست می دهند افزود: در طی هفت ماه گذشته 1700 نفر قربانی مصرف مواد مخدر شده‌اند و مطالعات نشان می دهد که 53 درصد از معتادین ما شاغل در سازمان های دولتی، 63 درصد متأهلین، 75 درصد دیپلمه و 21.5 درصد دارای مدرک لیسانس هستند.
 
دین پرست ادامه داد: کسب لذت، کنجکاوی، تفریح و مشکلات روحی و روانی عمده‌ترین عوامل بروز اعتیاد در کشور هستند.
 
3 میلیارد دلار سود خالص در سال، سهم قاچاقچیان مواد مخدر ایران

معاون درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر به گردش مالی میلیاردی قاچاقچیان مواد مخدر در جهان اشاره و اظهار کرد: سهم قاچاقچیان مواد مخدر ایران 3 میلیارد دلار سود خالص در سال است که متاسفانه نمی دانیم سود خالص این پول‌ در کجا هزینه می‌شود.
 
دین پرست با بیان اینکه مصرف مواد مخدر، دومین علت مرگ بعد از تصادف در کشور است، گفت: آیا بهتر است امکان تزریق را در مراکز بهداشتی فراهم کنیم تا معتاد زیر نظر پرستار مواد خود را تزریق کند؟.
 
معاون درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه "ستاد مبارزه با مواد مخدر" در انتشار مطالعات در حوزه اعتیاد حساسیت بیشتری دارد، اظهار کرد: متاسفانه بیشتر تحقیقات انجام شده در حوزه اعتیاد راهکارهای مناسبی در جهت کاهش اعتیاد جوانان ندارد و تنها ارائه ارقام و اعداد است.
 
وی پیشنهاد کرد: باید تفریحات برای جوانان بر اساس اصول دینی در کشور فراهم شود تا گرایش به مصرف مواد مخدر کاهش یابد.
 
دین پرست ادامه داد: سؤال اصلی در اعتیاد این است که آیا عامل اصلی اعتیاد دردسترس بودن موادمخدر است یا اینکه ما در آگاه‌سازی مردم مقصر هستیم.
 
درمان اعتیاد به "شیشه" با تحریک مغزی

در ادامه این بازدید حامد اختیاری، مسئول آزمایشگاه عصب‌شناسی مرکز مطالعات اعتیاد به مطالعه اخیر اثرات متاآمفتامین در مصرف‌کنندگان شیشه اشاره کرد و افزود: تحریک مغز راهکار مناسب برای ترک اعتیاد برای مصرف کنندگان شیشه است که در این زمینه دستگاهی با همکاری دانشگاه مشهد ساخته شده اما با همکاری دانشگاه امیرکبیر قصد داریم دستگاهی پیشرفته‌تر بسازیم تا کار برای ترک اعتیاد به شیشه را در کشور آغاز کنیم.
 
کاهش بار اعتیاد از طریق دانش، مهمترین رسالت مرکز ملی مطالعات اعتیاد

در ادامه این بازدید دکتر آفرین رحیم موقر، رییس مرکز ملی مطالعات اعتیاد مهمترین رسالت این مرکز را کاهش بار اعتیاد از طریق دانش و مشارکت قابل ملاحظه به تولید علم درمان اعتیاد در جهان دانست و اظهار کرد: تحقیقات شیوع‌شناسی مصرف مواد مخدر و الکل در سال 90 نشان داد که 1.5 میلیون نفر که خود معترف به مصرف این مواد بودند در کشور وجود دارد.







تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن