تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820763999




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاثیر سیستم های مدیریت فرآیند کسب کار در افزایش بهره وری


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

تاثیر سیستم های مدیریت فرآیند کسب کار در افزایش بهره وری تهران – ایرنا – شرکت پژوهشی فورستر اعلام کرد که استفاده از سیستم مدیریت فرآیندهای کسب کار(BPMS)، باعث افزایش 46 درصدی بهره وری در شرکت ها خواهد شد و این میزان رشد بهره وری در کشور ما با توجه به ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی می تواند مثمر ثمر باشد.


به گزارش ایرنا ، امروزه بسته های نرم افزاری در حوزه های مختلف توانسته است تا حد زیادی مشکلات سازمان ها رو برطرف و فعالیت آنها را بهینه کند،اما جزیره ای کارکردن اینگونه سیستم ها معمولا مشکلاتی از قبیل ورود اطلاعات تکراری در سیستم های متفاوت ، دسترسی نداشتن آسان به گزارشات مورد نیاز و موازی کاری را با خود بهمراه خواهد داشت.
از طرفی فرآیندها و روال کاری سازمان ها به طور دایم بنا به دلایل متعدد در حال تغییر است که بر همین اساس اگر بخواهند سیستم های نرم افزاری خود را منطبق با نیازهای به وجود آمده تغییر دهند ، وارد پروسه توسعه نرم افزاری می شوند که مراحل زمانبری از قبیل تجزیه تحلیل، کد نویسی، تست و در نهایت استقرار به همراه دارد.
بنا براین برای مجموعه ها بسیار بهتر خواهد بود که ابزاری داشته باشند تا بتوانند با کمترین وابستگی و حتی بدون وابستگی به شرکت های نرم افزاری فرآیندهای خود را سیستمی کنند. این ابزار، بی پی ام اس یا سیستم مدیریت فرآیندهای کسب کار نام دارد.
براساس گزارش شرکت فراگستر( فعال در عرصه تولید نرم افزار)، بی پی ام اس یک بستر نرم افزاری است که این امکان را به سازمان ها می دهد تا مطابق با نیاز، برنامه های مورد نظر خود را تهیه کنند. در واقع استفاده کننده نیاز به برخورداری از دانش برنامه نویسی ندارد، بلکه تنها نیازش را به روش های ساده به نرم افزار منتقل می کند و در پشت پرده این نرم افزار است که برای این نیاز ها کد نویسی می کند.
با این اوصاف سازمان ها دیگر مجبور به بومی سازی نرم افزارهای از پیش تهیه شده ندارند ، بلکه این خود سازمان است که به جای صرف هزینه پشتیبانی و به روز رسانی در هر زمان حسب نیاز خود برنامه را تولید یا به روز رسانی می کند.
از دیگر ویژگی های بی پی ام اس ، اجرای فرآیندها به صورت سیستمی و وابستگی نداشتن به افراد (نیروی انسانی) ، امکان کنترل زمان و هزینه اجرای فرآیندهای سازمان ، کاهش 55 درصدی زمان تولید نرم افزار نسبت به روشهای سنتی و امکان تخصیص و تقسیم کار به صورت هوشمندانه است.
علمی(4)**1746**1599
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




31/01/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن