تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان، با نيّت خوب و اخلاق خوب، به تمام آنچه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امني...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820319525




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استخدام ۳۰۰ هزار مزدور خارجی در شورای همکاری


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: استخدام ۳۰۰ هزار مزدور خارجی در شورای همکاری


شورای همکاری از این دو کشور خواست ، حدود ۳۰۰ هزار سرباز را برای حفظ امنیت این کشورها اعزام کند و این شورا در مقابل، به این دو کشور کمک های مالی می کند. پس از انتشار اخباری درباره درخواست کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس از مغرب و اردن برای ارسال 300 هزار مزدور برای "حفاظت" از این کشورها در مقابل خطرات ، الیوت آبرامز، نویسنده امریکایی موضوع "سامانه دفاعی شورای همکاری" را مطرح کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر از العالم، این نویسنده آمریکایی نوشت: کشورهای حاشیه خلیج فارس یک ویژگی مشترک دارند که عبارت است از رو به رویی با خطر تروریسم و آنچه که وی نگرانی از ایران خواند؛ و اکنون با حضور بیش از 25 هزار فرد مسلح در سوریه، توهم برخی اعراب درباره تولید سلاح هسته ای ایران و کاهش نقش امریکا به عنوان همپیمان آنان این نگرانی تشدید شده است.
 
استخدام 300 هزار تفنگدار

آبرامز در مقاله خود با عنوان "کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، سامانه دفاعی و خطرات" در پایگاه شورای روابط خارجی امریکا منتشر کرد، نوشت: بعید نیست که این کشورها در واکنش به این تهدیدات،  به افزایش بودجه نظامی شان روی بیاورند. به طوری که بنا بر اعلام مرکز تحقیقات صلح استکهلم، در سال 2013 عربستان پس از امریکا، چین و روسیه در رتبه چهارم کشورهای جهان از نظر بودجه دفاعی قرار داشت و اکنون میزان بودجه این کشور به 67 میلیارد دلار در سال می رسد. همچنین امارات با صرف هزینه سالانه حدود 19 میلیارد دلار، در ردیف پانزدهم کشورهای جهان از نظر بودجه نظامی قرار دارد.

به گفته این نویسنده آمریکایی، کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، هفته گذشته در یک اقدام دفاعی دیگر، از اردن و مغرب درخواست کردند، نیروهایی برای کمک به نظام دفاعی آنها ارسال کند. براساس گزارش یک روزنامه مغربی که در سایت "اخبار دفاعی" نیز منتشر شد، شورای همکاری از این دو کشور خواست ، حدود 300 هزار سرباز را برای حفظ امنیت این کشورها اعزام کند و این شورا در مقابل، به این دو کشور کمک های مالی می کند.

آبرامز بر این باور است که برای این اقدام کشورهای حاشیه خلیج فارس، می توان دو دلیل ذکر کرد؛ نخست، آموزش مناسب نیروهای نظامی و امنیتی این دو کشور به ویژه نیروهای اردن؛ و دوم، جمعیت بومی کشورهای حاشیه خلیج فارس. برای نمونه در قطر 225 هزار نفر قطری و حدود دو میلیون نفر خارجی زندگی می کنند. در امارات نیز از میان 6 میلیون نفر ساکنان این کشور، 900 هزار نفر بومی و تبعه این کشورند و این جمعیت ها برای ایجاد ارتش های توانمند به طور کامل ناکافی است.

این نویسنده امریکایی می افزاید: استفاده از نیروی کار خارجی برای انجام اموری که شهروندان کشورهای حاشیه خلیج فارس از پس آن برنمی آیند امری کاملا معمول و طبیعی است. حال که بهره گرفتن از نیروی کار خارجی در زمینه تجارت مجاز است، چه اشکالی دارد که در زمینه امور نظامی نیز از این نیروها بهره گرفت؟ همچنین نیروهای امنیتی یا نظامی اردنی و مغربی که عرب و مسلمان هستند در کشورهای حاشیه خلیج فارس، تضاد فرهنگی یا اجتماعی به وجود نخواهند آورد. از سوی دیگر با توجه به این که نیروهای مذکور به کشور خلیجی خاصی تعلق ندارند، می توان از آنها برای تشکیل نیروی دفاعی یکپارچه ای بهره گرفت تا بدون ایجاد تنش میان این کشورها، در راستای اهداف آنها فعالیت کند.


شنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن