تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):قصد ما این است که نمیریم تا توبه کنیم، ولی توبه نمی کنیم تا اینکه می میریم
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868031326




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دود غلیظ مشیریه تهران را سفیدپوش کرد!


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دود غلیظ مشیریه تهران را سفیدپوش کرد!
واحد هفتم سیمان تهران دی ماه سال گذشته بنا به آنچه رییس اداره محیط زیست شهرستان ری "داشتن بخش‌های آلاینده بسیار زیاد از جمله معدن، آسیاب، کوره و انتقال مواد با ماشین آلات سنگین که تردد این وسایط نقلیه خود موجب آلودگی هوا و گرد و غبار می‌شود" عنوان کرد تا رفع مشکلات آلایندگی و رعایت کامل ضوابط زیست‌محیطی تعطیل شد.
کد خبر: ۳۹۴۱۶۱
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۸ - 19 April 2014


در حالی که دی ماه سال گذشته واحد هفتم سیمان تهران به دلیل آلودگی هوا پلمپ شد و پس از آن قرار بود این واحد طی برنامه‌ای نسبت به رفع آلودگی اقدام کند، شهروندان منطقه مشیریه و رضویه صبح شنبه شاهد انتشار دود غلیظی از این واحد بودند!

به گزارش ایسنا، واحد هفتم سیمان تهران دی ماه سال گذشته بنا به آنچه رییس اداره محیط زیست شهرستان ری "داشتن بخش‌های آلاینده بسیار زیاد از جمله معدن، آسیاب، کوره و انتقال مواد با ماشین آلات سنگین که تردد این وسایط نقلیه خود موجب آلودگی هوا و گرد و غبار می‌شود" عنوان کرد تا رفع مشکلات آلایندگی و رعایت کامل ضوابط زیست‌محیطی تعطیل شد.

کمتر از 15 روز بعد واحد هفتم کارخانه سیمان تهران واقع در محله مشیریه منطقه 15 پایتخت پس از این تعطیلی مجددا با ارایه تعهد و برنامه‌ای برای رفع آلایندگی بازگشایی شد. هرچند آلایندگی این واحد گفته می‌شود به طور مستمر مورد پایش آنلاین اداره کل محیط زیست استان تهران قرار می‌گیرد اما شهروندان منطقه صبح شنبه 30 فروردین با دود غلیظی از این واحد مواجه شدند!

مهندس شوکتی - رییس اداره محیط زیست شهرستان ری در این خصوص به ایسنا گفت: واحد هفتم سیمان تهران پس از تعطیلی سال گذشته نسبت به ارایه برنامه کوتاه‌مدت و بلندمدت رفع آلایندگی اقدام کرد.

وی افزود: در بخش کوتاه مدت این واحد موظف شد در شرایط اوج آلودگی هوا که سیستم فیلتراسیون آن کشش حذف آلودگی را ندارد بار ورودی را کاهش دهد و در بلند مدت نسبت به تقویت سیستم فیلتراسیون، بهسازی خطوط تولید، نصب سنجش‌گرهای محیطی و حذف نقاط آلاینده خط تولید خود اقدام کند.

رییس اداره محیط زیست شهرستان ری در رابطه با خروج دود غلیظ از واحد هفت شرکت سیمان تهران گفت:‌ در بازدیدی که در میانه روز از منطقه داشتیم مشکل خاصی ندیدیم و اگر ورود آلودگی به هوا وجود داشته است مربوط به صبح روز شنبه می‌شود.

وی گفت: بروز آلودگی را در هر واحد تولیدی نمی‌توانیم به طور کامل رفع کنیم ولی اجازه تضییع حقوق زیست‌محیطی مردم را به واحدهای صنعتی نمی‌دهیم.

رییس اداره محیط زیست شهرستان ری با تاکید بر اینکه به واحدهای صنعتی اجازه تضییع حقوق زیست محیطی مردم را نمی‌دهیم افزود: اگر از راه تذکرات زیست محیطی به نتیجه نرسیم از راه قانونی اقدام می‌کنیم و با واحدهای صنعتی که با بی‌دقتی و خطای سیستمی باعث آسیب به محیط زیست می‌شود برخورد می‌کنیم همانطور که در دی ماه سال 92 واحد هفت شرکت سیمان را تا 14 روز به دلیل بی‌توجهی به تذکرات محیط زیست تعطیل کردیم.

به گزارش ایسنا، این اظهارات در حالیست که مشخص نیست اگر این واحد صنعتی به سیستم پایش آنلاین مجهز است چگونه است که آلودگی آن ثبت نمی‌شود از سوی دیگر اگر آلایندگی این واحد ثبت می‌شود آیا این میزان آلایندگی که در تصاویر و فیلم ایسنا منتشر شده است برای این واحد مجاز است؟

به نظر می‌رسد مسوولان محیط زیست شهرستان ری باید در جهت احقاق حقوق مردم که کمترین آن داشتن هوای سالم است سختگیری بیشتری نسبت به واحدهای آلاینده انجام دهند. از سوی دیگر این سوال مطرح است که آیا زمان انتقال صنایع آلاینده‌ای همچون سیمان و ریخته‌گیری‌ها به خارج از بافت شهری نرسیده است؟












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن