تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان خود را به نرمگويى و سلام كردن عادت ده، تا دوستانت زياد و دشمنانت كم شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812574638




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خطرات استفاده بی‌رویه از رایانه برای کودکان


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
خطرات استفاده بی‌رویه از رایانه برای کودکان

خطرات استفاده بی‌رویه از رایانه برای کودکان
کودکان در سنی قرار دارند که هم باید به بازی بپردازند و هم به یادگیری و هم توانایی جسمانی خود را با فعالیت‌های ورزشی گسترش دهند.
به گزارش نامه نیوز به نقل از همشهری آنلاین ،از اواسط دهه 1360در ایران طریقه بازی کودکان با ورود آتاری تغییر پیدا کرد و به‌تدریج با ورود رایانه‌های سری کومودور و کومودور64، ذائقه بازی کودکان نیز دچار تحول شد. کودکانی که تا پیش از این در کوچه و پس‌کوچه به بازی فوتبال با توپ‌های پلاستیکی و چهل‌تیکه می‌پرداختند و قایم‌باشک بازی و گرگم به هوا و الک و دولک بازی می‌کردند، کودکانی که بیشتر از ذهن خود کمک می‌گرفتند و حتی اعمال چهارگانه ریاضی را روی کاغذ حل می‌کردند و از ماشین حساب استفاده نمی‌کردند، امروز بیشتر اوقات خود را در خانه سپری می‌کنند و کمتر از اتاق خود بیرون می‌آیند و پشت مانیتور رایانه، لپ‌تاپ یا نوت‌بوک خود می‌نشینند و انواع و اقسام بازی‌های رایانه‌ای را انجام می‌دهند.

این تغییر رویکرد در بازی علاوه بر مزایا، مضرات بسیاری را به همراه داشته است؛ یکی از این مضرات کاهش شدید تحرک کودکان است. در واقع از میزان تحرک کودکان در عصر حاضر به‌دلیل نشستن ممتد پشت رایانه به میزان زیادی کاسته شده است که این امر به نوبه‌خود می‌تواند باعث بروز عوارض و بیماری‌هایی در کودکانی شود که به‌ویژه به غذاهای پر چرب و فست‌فودها علاقه دارند. در واقع عدم‌تحرک و پرداختن بیشتر وقت کودک به بازی رایانه‌‌ای می‌تواند وی را در سنین پایین مستعد ابتلا به بیماری‌هایی نظیر فشار خون و دیابت کند که عوارض ماندگار آن در بزرگسالی می‌تواند به بروز تصلب شرایین ناشی از گرفتگی عروق نیز منجر شود. از سویی کودکان نسبت به نسل‌های پیشین به‌واسطه وابستگی شدیدی که به ابزارهای فناورانه از قبیل رایانه‌ها، کنسول‌های بازی و بازی‌های ویدئویی پیدا کرده‌اند، در حال ضعیف‌تر شدن هستند،

ماهیچه‌های بدن آنها رو به تحلیل گذاشته و قدرت فعالیت‌های فیزیکی آنها در حال کاهش است. در واقع یکجانشینی و وب‌گردی در اینترنت و اختصاص زمان زیاد در طول شبانه‌روز به بازی‌های کامپیوتری می‌توانند عوامل مهم افزایش توده چربی در اندام کودکان نسل رایانه باشد. اما ساعت‌ها نشستن پای رایانه و انجام بازی‌های رایانه‌ای تنها از نظر فیزیکی برای کودکان مخرب نیست بلکه آسیب‌های به‌مراتب خطرناک روحی و روانی را نیز در پی می‌آورد. علاوه بر این مضامین خشن بسیاری از بازی‌های رایانه‌ای امروزی باعث شد تا روحیه نسل جدید به‌شدت تغییر کند.

نسل جدید امروزه نسل بسیار خشن‌تری شده که این خشونت در بازی‌های دسته‌جمعی کودکان امروزی نیز بروز پیدا می‌کند و می‌تواند در سنین بزرگسالی پیامدهای ناخواسته و ناگواری را برای فرد در پی داشته باشد و حتی موجب افزایش بزه و جرم‌ و جنایت شود. ازجمله دیگر معایب استفاده بیش از حد از رایانه تنبلی ذهن است. امروزه دیگر کمتر دانش‌آموزان و کودکان به جست‌وجو در کتاب‌های خود یا کتاب‌های کتابخانه‌ها می‌پردازند و بیشتر دروس خود را به‌صورت آنلاین فرا می‌گیرند و با استفاده از ابزارهای نوین کارهای درسی خود را انجام می‌دهند و بسیار کمتر از ذهن خود بهره می‌گیرند.







1393/1/30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن