واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
اعضای گروه زنان اتریشی (EPIL) از آزادی ادیان در ایران ابراز تعجب کردند اصفهان – ایرنا – مسوول گروه زنان اتریشی گفت و گوی ادیان (EPIL) با اشاره به مشاهدات اعضای این گروه از وضع زندگی پیروان ادیان مختلف در ایرانٰ، گفت: آزادی ادیان در ایران اعضای گروه را متعجب و حیرت زده کرد.
« لیزه لوته » روز جمعه در هنگام بازدید زنان اتریشی از آثار تاریخی اصفهان در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: گروه زنان فرهیخته اتریشی به منظور آشنایی با ادیان در قالب پروژه اروپایی آموزه های ادیانˈEuropean Project For Interreligious Learningˈ فعالیت می کنند.
وی ادامه داد: هدف این گروه از مسافرت به کشورهای جهان، شناسایی ادیان مختلف و آشنایی با اداب و رسوم و فرهنگ پیروان این ادیان و چگونگی زندگی آنها در کنار یکدیگر است.
این مدرس اتریشی با اشاره به چندین بار سفرش به ایران گفت: البته بسیاری از اعضای گروه برای دفعه اول به ایران آمده اند و آشنایی کافی با ایران نداشتند.
وی با بیان اینکه تلاش ما این بود که اعضای گروه با ایران آشنا شوند، افزود: اعضای گروه از اینکه یک فضای خیلی باز برای ادیان در ایران وجود دارد بسیار متعجب شدند.
این زن اتریشی گفت: روحانیونی که در ایران با آنها گفت وگو کردیم بسیار فرهیخته و علاقه مند به گسترش گفت وگو و ارتباطات ادیان مختلف بودند.
وی اضافه کرد: تعاملات و ارتباطات بین ادیان الهی از جمله اسلام مسیحیت، یهودی وجود دارد و با همدیگر گفت و گو دارند و مسلما این گفت و گوها سازنده است.
لوته گفت: متاسفانه برخی نویسندگان و رسانه ها به واسطه نا آشنا بودن با فرهنگ ایرانی و مردم ایران، مطالب نادرستی می نویسند و به واسطه این مطالب افراد را به اشتباه می اندازند.
وی اظهار کرد: ما در اصفهان هم از سوی مردم و هم از سوی افراد مسوولی که با آنها مواجه شدیم با استقبال گرم مواجه بودیم.
وی گفت: مردم همه شهرهای ایران و به ویژه اصفهان شاد و پرنشاط هستند و به آرامی در کنار هم زندگی می کنند.
یک محقق دیگر اتریشی نیز با اشاره به آزادی ادیان و شور و نشاط مردم ایران، گفت: تبلیغات منفی رسانه ها در خصوص ایران دروغ است.
ˈسابرینا تیشلرˈ افزود: من سه مرتبه به ایران امده ام و هر دفعه یک تجربه زیبا برایم بوده است.
وی ادامه داد: مهمانوازی ایرانی ها و اصفهانی ها همواره برایم موجب خوشحالی بوده است.
این محقق ادیان افزود: بر اساس آنچه دیدم در اصفهان و سایر شهرهای ایران کلیساهای ارامنه و معابد دیگر ادیان وجود دارد و پیروان آنها آزادانه زندگی می کنند.
وی اظهار کرد: مصاحبه هایی با نمایندگان این ادیان داشته ام و نظر آنها هم همین بود.
تیشلر در خصوص تبلیغات منفی رسانه های غربی و ارائه چهره ای خشن از ایران، گفت: بر اساس آنچه در این مسافرت ها از مردم ایران دیده ام چنین مسائلی واقعیت ندارد.
وی افزود: مردم ایران و اصفهان خیلی مهربان و با نشاط هستند و تصاویری که از رسانه ها در خصوص ایران پخش می شود صحیح نیست.
این محقق اتریشی گفت: هیچ مسئله خشونت آمیزی در ایران دیده نمی شود و مهمانوازی بزرگی را مشاهده کردم.
وی اظهار کرد: بعد از پایان مقابله با کمونیست و فروپاشی آن، از سوی رسانه های غربی اسلام بزرگترین دشمن جهان معرفی و چنین تصویری تبلیغ می شد ولی امروز به چشم خود می بینم اینطور نیست و همه این ادعاها غلط است.
این گروه از بانوان اتریشی چهارشنبه شب گذشته وارد اصفهان شدند و روز پنجشنبه و امروز از چند بنای تاریخی شهر اصفهان از جمله کلیسای وانک بازدید کردند.
این گروه از زنان فرهیخته اتریشی روزهای گذشته از شهرهای تهران، قم و کاشان بازدید کرده اند و پس از اصفهان به یزد و شیراز سفر خواهند کرد.
این گروه به میزبانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و با هدف آشنایی با چگونگی زندگی ادیان الهی وارد ایران شده اند.
/7134/ت/ 607
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
29/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]