محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830605134
عدم تعهد چگونه شکل گرفت؟/ اهداف، موانع و مشکلات این جنبش چیست؟
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: به مناسبت تشکیل جنبش عدم تعهد در سال 1333ش؛
"عدم تعهد" چگونه شکل گرفت؟/ اهداف، موانع و مشکلات این جنبش چیست؟
جنبش عدم تعهد، نه تنها سیاست خارجی نزدیك به یكصد كشور، بلكه همچنین جنبشی بین المللی است كه برای تامین صلح عادلانه ،آزادی همه ملل و نظام نوین و عادلانه اقتصادی بین المللی مبارزه می کند و ...
در این گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران برای شناخت بیشتر جنبش عدم تعهد با ما همراه باشید:
جنبش غیرمتعهدها یکی از نتایج جنگ جهانی دوم ( سال 1939 تا1945 ) و نتیجه مستقیم جنگ سرد است جنگی که بین اردوگاه غرب ( آمریکا و ناتو ) و اردوگاه شرق ( اتحاد جماهیر شوروی سابق و ورشو ) صورت گرفت.جنبش غیرمتعهدها در واقع با هدف دوری از سیاست های جنگ سرد تشکیل شد.بعد از پایان جنگ جهانی دوم، آثار اختلاف و رقابت بین كشورهای پیروز جنگ به خصوص دو ابرقدرت آمریكا و شوروی ظاهر گردید. با گسترش دامنة اختلافات و رقابت ها، دنیا عملاً به دو گروه شرق و غرب تقسیم شد. از یك طرف آمریكا و كشورهای اروپای غربی که دارای سیستم سرمایه داری بودند ، گروه غرب را تشكیل دادند و از طرف دیگر شوروی و اقمار آن كه رژیم كمونیستی داشتند، گروه شرق را به وجود آوردند. بر اثر این دسته بندی عملا دو گروه در برابر یكدیگر به صف آرایی پرداختند و دوره ای که به جنگ سرد معروف است آغاز گردید. در طول دهه 1950م این جنگ ادامه یافت و بارها خطر آن بود كه جنگ سرد الفاظ ، به جنگ گرم اسلحه تبدیل گردد. در برابر این دو گروه ، كشورهای دیگری بودند كه به دلایل گوناگون می خواستند بی طرف بمانند و وارد دسته بندی های نظامی نشوند و ضمنا از برخورد دو گروه نیز وحشت داشتند. این ترس مشترك یك احساس همبستگی متقابل بین این كشورها به وجود آورد. همین احساس همبستگی که واكنش منفی در برابر ترس مشترك بود هسته اصلی و محور اساسی پیدایش گروهی شد كه امروزه بنام گروه "غیر متعهدها" معروف است.
تجربه و ویرانی های جنگ جهانی اول و دوم، رهبران كشورهای خارج از دو بلوك را گرد هم آورده و بین آنها همبستگی ایجاد كرد. این گردهمآیی و همبستگی به صورت گروه كشورهای غیر متعهد ظاهر گردید. هدف این گروه در مرحلة اول كناره گیری از دو بلوك رقیب یعنی شرق و غرب بود و برای رسیدن به این هدف نیز می بایست اعضاء گروه ، سیاست مستقل در پیش گرفته و در هیچ یك از اتحادیه های نظامی وارد نشوند و حتی از قبول تعهدات نظامی و دادن پایگاهها نیز به بلوك های رقیب خودداری نمایند. احساس خطر مشترك در برابر درگیری احتمالی اردوگاه شرق و غرب نخستین واكنشی که داشت این بود دولتهایی که خارج از دو گروه متخاصم بودند ، سعی کردند در اختلاف طرفین بی طرف بمانند. بنابراین بی طرفی نخستین نامی بود كه برای این گروه به كار رفت. این مفهوم جدید از بی طرفی صرفاً به معنی لغوی آن یعنی عدم مشاركت در اختلافات و منازعات دولتهای بزرگ و جنگی که هر زمان خطر بروز آن می رفت ، بود. به مرور زمان با شكل یافتن این گروه و ظهور آن به صورت یك نیروی سوم در برابر جهان شرق و غرب، سران کشورهای بی طرف سعی کردند به جای کناره گیری و نظارت بر برخوردهای دو گروه متخاصم ، از خود نیز ابتكاری به خرج داده و اقداماتی در جهت كاستن تیرگی روابط بین المللی و مداخله در اختلافات ناشی از تعارض دو گروه به عمل آورند؛ از این رو نام بی طرفی مثبت برای نامیدن این گروه به كار رفت. و چون كلمه بی طرفی برای نامیدن گروه ، نامناسب تشخیص داده شد به مرور از اواخر دهه 19م بر این گروه نام دیگری نهاده شد كه در زبان فارسی آن را غیر متعهد ترجمه كردند. و جنبش این گروه را كه به زبان های اروپایی Non-Alignment و به زبان عربی « حرکة عدم الانحیاز » می گویند ، « عدم تعهد » نام نهادند.
جنبش عدم تعهد ، نه تنها سیاست خارجی نزدیك به یكصد كشور، بلكه همچنین جنبشی بین المللی است كه برای تامین صلح عادلانه ،آزادی همه ملل و نظام نوین و عادلانه اقتصادی بین المللی مبارزه می کند و اهمیت آن بیشتر از همین جهت است. طبیعی است كه چنین جنبشی در امور جهانی نقشی مهم داشته باشد، زیرا دو سوم اعضای سازمان ملل متحد را تشكیل می دهند. تعداد كشورهای تشكیل دهنده این جنبش ، جمعیت آنها ، و مساحت آنها می بایست آنها را قادر سازد كه بر روند امور بین المللی تأثیرگذار باشند. جنبش عدم تعهد ، با اعمال سلطه مغایرت دارد و در حقیقت مخالفت با سلطه و سیطرة قدرتهای بزرگ و پیمان های بزرگ كه سبب ایجاد جنبش عدم تعهد شده ، چنین محبوبیت و مقبولیت شگرفی را برای آن به ارمغان آورده است.
جنبش غیر متعهد با اینكه زاییده محیط و تحولات اجتماعی بین المللی است ، ولی مانند سایر جریانات تاریخی، شخصیت افراد و رهبران كشورها نیز در پیدایش آن مؤثر بوده است. از بنیانگذاران اصل جنبش عدم تعهد، مارشال تیتو رهبر یوگسلاوی، جواهر لعل نهرو رهبر هندوستان، جمال عبدالناصر رهبر مصر، دكتر سوكارنو رهبر اندونزی را می توان نام برد. پس از شكل گرفتن جنبش ، خانم باندارا نایكه از سیلان ) سری لانكای کنونی( نیز جزو بنیانگذاران اصلی این جنبش قرار گرفت.
نخستین كنفرانس رهبران كشورهای غیر متعهد در سال 1961م در بلگراد تشكیل شد. این كنفرانس كه از نظر تاریخی ، آغاز جنبش به شمار می رود دارای 25 عضو بود. در حال حاضر تعداد آنها قریب به یكصد عضو می باشد ، (این اعضاء خواهان صلح بوده و اكثراً با استعمارگران و استثماركنندگان كه دولتهای بزرگ غربی بودند ، مخالفت می کردند و طبعاً این جریان به نفع كشورهای بلوك شرق بود كه با امپریالیسم مخالفت و از صلح طرفداری می نمودند و به همین جهت بلوك شرق و در رأس آن شوروی موفق گردید از جریان این نهضت بهره برداری نماید) كه اسامی آنها به شرح زیر است:
1. ایران، 2. افغانستان. 3. الجزایر. 4. آنگولا. 5. آرژانتین. 6. بحرین. 7. بنگلادش. 8. بوتان. 9. بنن (داهومه). 10. بوتسوانا. 11. برمه. 12. بروندی. 13. گینه استوایی. 14. اتیوپی. 15. گابن. 16. گامبی. 17. غنا. 18. گینه. 19. گینه بیسائو. 20. هند. 21. گویان. 22. اندونزی. 23. عراق. 24. ساحل عاج. 25. جامائیكا. 26. اردن. 27. كنیا. 28. كویت. 29. لائوس. 30. دماغه سبز. 31. افریقای مركزی. 32. چاد. 33. كومور. 34. كنگو. 35. كوبا. 36. قبرس. 37. كامبوج. 38. كرة شمالی. 39. یمن جنوبی. 40 جیبوتی. 41. لیبریا. 42. لیبی. 43. لبنان. 44. مالزی. 45. مالدیو. 46. مالاوی. 47. مالت. 48. موریتانی. 49. موریس. 50. مراكش. 51 موزامبیك. 52. نپال. 53. نیجر. 54. نیجریه. 55. عمان. 56. پاناما. 57. پرو. 58. مالی. 59. ماداگاسكار. 60. لسوتو. 61. عربستان سعودی. 62. سنگال. 63. سی شل. 64. سیرالئون. 65. سنگاپور. 66. سومالی. 67. سری لانكا. 68. سودان. 69. سوزایلند. 70. سوریه. 71. توگو. 72. ترینیدادو توباگو. 73. تونس. 74. اوگاندا. 75. امارات متحدة عربی. 76. كامرون. 77. تانزانیا. 78. ولتای علیا. 79. ویتنام. 80. جمهوری یمن. 81. قطر. 82. رواندا. 83. سان تومه و پرینسیپ. 84. یوگسلاوی. 85. زئیر. 86. زامبیا. 87. نیكاراگوئه. 88. پاكستان. 89. سورینام. 90. سنت لوشیا. 91. مصر. 92. گرانادا. 93. زیمبابوه. 94. بلیز. 95. وان واتو.
علاوه بر اینها دو جنبش سیاسی دیگر، یكی سازمان آزادی بخش فلسطین و دیگری سازمان خلق جنوب غربی افریقا سواپو به عنوان اعضاء این گروه پذیرفته شده اند.
اهداف مهمترین هدف جنبش جهانی غیرمتعهدها عدم تعهد و سرسپردگی به قدرتهای بزرگ و احیاء منشور سازمان ملل متحد بود آنان تلاش جدی بکار بردند تا سازمان ملل متحد به سرنوشت جامعه ملل که پس از جنگ جهانی اول تشکیل شده بود و به اهدافش نرسیده بود ، دچار نشود. در هر حال قریب به پنجاه سال است که با تنوع ایدئولوژیهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی اعضاء جنبش غیرمتعهدها به اصول مشترک خود بطور نسبی پایبندی دارند و نشان دادهاند که قادر به پایهگذاریهای تفاهمها و همکاریها در میان خودشان هستند.
در طول بیش از چهار دهه فعالیتهای سیاسی و حقوقی و تاحدودی اثرگذار در مدیریت جهانی جنبش یاد شده در پانزده نشست قبلی خود به سندهایی تصریح کرده و آنها را منتشر کرده است که بین ملتها نویدبخش بوده است.
حمایت از حق تعیین سرنوشت، حاکمیت و استقلال ملی و یکپارچگی سرزمینی کشورها، مخالفت با نژادپرستی، مبارزه علیه استعمار از نوع قدیم و جدید، همزیستی مسالمتآمیز میان ملتها، مقابله با استفاده از ابزار زور و تهدید در روابط بینالملل، تلاش برای صلح پایدار در سایه مدیریت مشترک جهانی و بسیاری از حقوق اساسی ملتها و جامعه جهانی از جمله اهدافی بوده که تاکنون در دستور کار اجلاسهای سران جنبش عدم تعهد قرارگرفته است.
فلسفه نامگذاری این جنبش به جنبش غیرمتعهدها مهار و تعدیل قدرتهای سلطهجو و زیادهخواه از راه تحرک و جهش در مناسبات جهانی به نفع ملتها بوده است، طبیعی است تحقق چنین هدفی فارغ از بروکراسیهای رایج و ساخته و پرداخته قدرتها لازم است، به انجام برسد.
در اراده سران جنبش نه ظلم به دیگران و نه ظلمپذیری باید مبنای نظر قرار بگیرد چیزی که رهبر دینی مسلمان مرتبط با دولتها مرحوم سیدجمال اسدآبادی آن را همیشه به رهبران و حاکمان کشورهای مصر، ترکیه، ایران و سایر ممالک توصیه میکرد و اساس و استمرار حکومت آنها را مبتنی بر آن میدانست.
بعضی از اسناد موجود در سابقه جنبش که بدانها در اجلاسهای قبلی تأکید گردیده، عبارت است از:
احترام به حقوق بشر و اهداف و اصول منشور ملل متحد، احترام به حقوق ملتها در دفاع از خویش بصورت فردی و جمعی، در تطابق با منشور ملل متحد حل مسالمت آ میز مناقشات احترام به مالکیت، برابری حاکمیت و یکپارچگی سرزمینی کلیه کشورها ارتقاء گفتگو میان مردم، تمدنها و فرهنگها و مذاهب بر مبنای احترام به مذاهب، نمادها و ارزشهای آنها تقویت حقوق بشر و آزادیهای اساسی برای همه از جمله اجرای مؤثر حق مردم برای صلح و توسعه رد هرگونه تغییر خارج از چارچوب قانون اساسی دولتها،رد هرگونه تلاش برای تغییر رژیم محکومیت استفاده از مزدوران در کلیه وضعیتها بویژه در مناقشات محکومیت نسلکشی، جرایم جنگی و جرایم علیه بشریت مخالفت با تروریسم در تمامی اشکال تقویت و دفاع از چندجانبهگرایی و سازمانهای چندجانبهگرا به عنوان چارچوب کاری مناسب برای حل مشکلات، حمایت از تلاشهای کشورهایی که از مخاصمههای داخلی رنج میبرند، برای رسیدن به برابری، عدالت و صلح و توسعه دفاع و تقویت منافع مشترک، عدالت و همکاری، صرفنظر از اختلافهای موجود در سیستمهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشورها بر مبنای احترام و برابری حقوق همبستگی به عنوان یک مؤلفه اساسی در میان ملتها در کلیه شرایط؛ مخالفت و محکومیت دستهبندی کشورها به عنوان خوب یا شرور بر مبنای معیارهای غیرعادلانه و ناموجه و هماهنگی اقدامها و استراتژیها به منظور مواجهه مشترک با تهدیدات علیه صلح و امنیت بینالمللی.
موانع و مشکلات جنبش 1- جنبش غیرمتعهد بعد از خود سازمان ملل متحد فراگیرترین نهاد بینالمللی است که یکصدو بیست عضو دارد. 53 عضو از کشورهای آفریقائی، 40 عضو از آسیا، 26 عضو از آمریکای لاتین و کارائیب و یک عضو از اروپا. این حجم بالا از کشورها که نزدیک به دوسوم اعضای سازمان ملل را تشکیل میدهند و از همبستگی نسبی برخوردارند میتوانند بیش از گذشته در عرصههای بینالمللی اثرگذار باشند.اما متاسفانه وحدت لازم آنگونه که باید در بین اعضا وجود داشته باشد وجود ندارد. واژه «غیر متعهد» بار حقوقی بالایی دارد. اما در واقع برخی از این کشورها را در واقع نمی توان غیر متعهد نامید. برخی از آنان مانند عربستان ، از تعهد گذشته و رابطه ارباب رعیتی با آمریکا دارند. این کشورها طبعا در راه اهداف جنبش خواسته یا ناخواسته به صورت مانع عمل میکنند.
2- کشورهای تشکیلدهنده این جنبش با جمعیتی که دارند و مساحت سرزمینی زیاد و قلمروهای در اختیار خود و با توجه به آرای پرتعدادی که در مجامع بین المللی دارند ، به آسانی میتوانند در برابر یک جانبهگرایی قدرتهای بزرگ بویژه آمریکا مقاومت کنند.اما «متعهد» بودن برخی از آنان به قدرتهای بزرگ مانع مهمی در سر راه استفاده از این توان سیاسی می باشد.
3- در جلسات رسمی نیز معمولا اعضا به صدور بیانیه و تأکید به و اصول مشترک اکتفا می کنند. اما امروزه در برابر زورگویانی مثل آمریکا ،که به هیچ نوع منشور و اصول اخلاقی پیبند نیستند ؛ بیانیه صرف راهگشا نیست. انتظارملتها این است که این جنبش وفادار عملی مصوبات و اصول خود باشند و راه تسامح در برابر قدرتها را پیشه خود نسازد. هرچند که چنین انتظاری از سران بعضی کشورها ممکن است سادهانگارانه تلقی گردد.
4- اقتصاد در جهان امروز نقش اساسی در همه مناسبات دارد . یکی از نقاط ضعف جنبش ضعف اقتصادی آن در برابر غرب است ، لازم است که اعضای جنبش واقعا« جنبشی »در این مسیر داشته باشند زیرا با وابستگی اقتصادی –درحدی که برخی اعضای جنبش نسبت به قدرتهای بزرگ دارند- نمی توان مدعی استقلال سیاسی و فرهنگی شد در این زمینه تلاش و کوشش ملت ایران میتواند الگوی خوبی برای اعضا باشد، جمهوری اسلامی ایران به عنوان هفدهمین قدرت جهان پنج درصد کل تولید ناخالص داخلی جنبش غیرمتعهدها را در اختیار دارد.
گردآوري: سيد محمد مسعودي علوي
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۴:۴۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]
صفحات پیشنهادی
رئیس دادگستری جیرفت: عدم انضباط اداری از مشکلات امروز جامعه است
رئیس دادگستری جیرفت عدم انضباط اداری از مشکلات امروز جامعه استرئیس دادگستری شهرستان جیرفت گفت یکی از مشکلات امروز جامعه ما عدم انضباط اداری است به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت احمدعلی انجمروز چهارشنبه شب در جلسه شورای فرهنگ عمومی جنوب کرمان اظهار داشت نامگذاری سال جاری در حوعدم نقدینگی و بدهکاریهای گذشته توجیه پایانناپذیر مسئولان جای خالی مدیرکل ورزش و جوانان گلستان در پاسخگویی به
عدم نقدینگی و بدهکاریهای گذشته توجیه پایانناپذیر مسئولانجای خالی مدیرکل ورزش و جوانان گلستان در پاسخگویی به مشکلاتدر شرایطی که ورزش استان گلستان در حال جنگیدن با مشکلات ریز و درشت است جای خالی مدیرکل ورزش و جوانان این استان در پاسخگویی به مشکلات به شدت احساس میشود به گزارش خبمعاون استاندار آذربایجان غربی: عدم استفاده از آزمایشگاههای موجود از مشکلات بخش آموزش است
معاون استاندار آذربایجان غربی عدم استفاده از آزمایشگاههای موجود از مشکلات بخش آموزش است ارومیه - ایرنا - معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان غربی گفت عدم استفاده مناسب از آزمایشگاهها و تجهیزات موجود در مراکز آموزشی از مشکلات اساسی است علیرضا رادفر روز سه شنبه در بازدید سه ساحسین توکلی: فعلا با مشکلات کنار میآییم
یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۷ سرمربی تیمهای ملی نوجوانان وجوانان وزنه برداری گفت اردوی جوانان قرار بود پانزدهم فروردین برگزار شود اما به دلیل هم زمانی با اردو بزرگسالان به زمان دیگری موکول شد حسین توکلی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایسنا اظهار کرد پیش از این قرار بود اردوی تبيمه محصولات كشاورزي و امنيت شغلي دو شاخصه اصلي در رفع مشكلات كشاورزي
يك نماينده مجلس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد بيمه محصولات كشاورزي و امنيت شغلي دو شاخصه اصلي در رفع مشكلات كشاورزي یک نماینده مجلس گفت امنيت شغلي بيمه محصولات كشاورزي و حمايت از كشاورزان در تمامي مراحل كاشت داشت و برداشت از دغدغههاي اصلي در حل مشكلات كشاورزي استمشکلات صاحبان اندیشه، فرهنگ و هنر سیستان و بلوچستان بررسی می شود
استانها > شرق > سیستان و بلوچستان با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مشکلات صاحبان اندیشه فرهنگ و هنر سیستان و بلوچستان بررسی می شود رسانه خبری سیستان و بلوچستان سافتستان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور مشکلات و درخواست های هنرمندان و صاحبان اندیشه و قلم سیستان و بلوچستدر جلسه حسینی با وزیر جهاد کشاورزی مطرح شد مشکلات صادرات نخود و منابع ملی تصرف شده در قصرشیرین
در جلسه حسینی با وزیر جهاد کشاورزی مطرح شدمشکلات صادرات نخود و منابع ملی تصرف شده در قصرشیرین نماینده مردم قصرشیرین سرپلذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی گفت در خصوص صادرات نخود با وزیر جهاد کشاورزی مباحث کاربردی و مفیدی مطرح شد و مشکلات کشاورزان از طریق مسئولان مربوطه پیدرخشان: منشاء مشکلات اخير فدراسيون است
درخشان منشاء مشکلات اخير فدراسيون است کارشناس فوتبال کشورمان فدراسيون فوتبال را مقصر مشکلات به وجود آمده بين باشگاهها و تيم ملي ميداند حميد درخشان در مورد مشکلاتي که بين باشگاههاي استقلال و سپاهان و فدراسيون فوتبال به وجود آمد و باعث شد تيم ملي با 11 بازيکن به اردوي آفارائه اطلاعات غلط در زمان ثبت نام فاز دوم هدفمندی یارانه ها چه مشکلاتی ایجاد می کند؟
ارائه اطلاعات غلط در زمان ثبت نام فاز دوم هدفمندی یارانه ها چه مشکلاتی ایجاد می کند چند رسانهای > فیلم - در این ویدئو طیب نیا وزیر اقتصاد در خصوص هدفمندی یارانه ها و فاز دوم آن توضیحاتی ارائه کرده است لطفا منتظر بمانید 212 &nbsنماینده مردم ساوجبلاغ در مجلس: مشکلات چهارباغ برطرف شود
نماینده مردم ساوجبلاغ در مجلس مشکلات چهارباغ برطرف شودنماینده مردم ساوجبلاغ نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توسعه خدماترسانی به مردم از مهمترین وظایف مسئولان است گفت رفع مشکلات چهارباغ ساوجبلاغ باید در اولویت مسئولان قرار گیرد به گزارش خبرگزاری فارس ازتشکیل کارگروهی برای رفع مشکلات پردیسهای دانشگاه فرهنگیان با حضورکلیه دستگاهای اجرایی
مصطفوی در بازدید سه ساعته از پردیسهای دانشگاه فرهنگیان استان مطرح کرد تشکیل کارگروهی برای رفع مشکلات پردیسهای دانشگاه فرهنگیان با حضورکلیه دستگاهای اجرایی خبرگزاری پانا معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان غربی به همراه مدیر کل آموزش و پرورش استان در یک بازدید سه ساعته از نزدینماینده مجلس: برای حل مشکلات فرهنگی باید جهادگرانه عمل کرد
نماینده مجلس برای حل مشکلات فرهنگی باید جهادگرانه عمل کرد فلاورجان- اصفهان- ایرنا- نماینده مردم شهرستان فلاورجان در مجلس شورای اسلامی گفت برای حل مشکلات فرهنگی باید جهادگرانه وارد میدان فرهنگ سازی شویم و بهترین نقطه آغاز این حرکت جهادی خانواده است به گزارش ایرنا حجت الاسلام ونصیحت آیتالله استادی به نمایندگان؛در دسترس مردم باشید و مشکلات مردم را حل کنید
نصیحت آیتالله استادی به نمایندگان در دسترس مردم باشید و مشکلات مردم را حل کنید مدرس حوزه علمیه قم از نمایندگان خواست پیش از دیگران عدالت را رعایت کنند و در حد توانشان نسبت به حل مشکلات مردم اقدام کنند به گزارش نامه نیوز آیتالله استادی در اولین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در سفرهنگ اسلامی در رفع مشکلات فرهنگی دانشگاهها راهگشاست
سهشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۷ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آیتالله بروجردی گفت فرهنگ اسلامی در رفع مشکلات فرهنگی دانشگاهها راهگشا است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه لرستان حجت الاسلام سراغی در اولین نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه آیبه منظور بررسی مشکلات بخش کشاورزی وزیر جهادکشاورزی در همایش بزرگ کشاورزان در زهک حضور یافت
به منظور بررسی مشکلات بخش کشاورزیوزیر جهادکشاورزی در همایش بزرگ کشاورزان در زهک حضور یافتوزیر جهادکشاورزی به منظور بررسی مشکلات بخش کشاورزی در همایش بزرگ کشاورزان در زهک حضور یافت به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان زهک محمود حجتی لحظاتی پیش پس از حضور در گلزار شهدای زهک در همایشارتباط با مستکبرین کلید حل مشکلات نیست/ در قطعنامه اروپا چیزی از استقلال ایران باقی نمانده است
در تجمع اعتراض آمیز مقابل سفارت یونان مطرح شد ارتباط با مستکبرین کلید حل مشکلات نیست در قطعنامه اروپا چیزی از استقلال ایران باقی نمانده است خبرگزاری رسا ـ دانشجویان بسیجی در تجمع مقابل سفارت یونان با اعتراض به صدور قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران خواستار ممنوعیت سفر هیاتهایسرپرست دانشگاه اصفهان:مشکلات کشور فقط با بخشنامه های دولتی حل نمی شود
سرپرست دانشگاه اصفهان مشکلات کشور فقط با بخشنامه های دولتی حل نمی شود اصفهان- ایرنا- سرپرست دانشگاه اصفهان گفت مسائل و مشکلات کشور را نمی توان یک سویه و فقط از سوی دولت و مدیریت اجرایی از طریق بخشنامه حل کرد بلکه نیاز به مشارکت مردم داریم هوشنگ طالبی روز شنبه در گفت و گو با خبر-
گوناگون
پربازدیدترینها