تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن بسيار راستگو و بسيار نيكوكار است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842707368




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برای مراجعه به دندانپزشک منتظر ایجاد درد در دندان‌های کودکتان نباشید


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: برای مراجعه به دندانپزشک منتظر ایجاد درد در دندان‌های کودکتان نباشید خبرگزاری پانا : بهداشت دهان و دندان یكی از رفتارهای مهم بهداشتی است كه رعایت آن تأثیر بسزایی در سلامت افراد جامعه دارد. هر سال به طور متوسط 65 هزار نفر به دلایل مختلف به واحد دندانپزشكی مراكز بهداشتی درمانی استان بوشهر مراجعه می‌کنند، 17309 نفر از این تعداد یعنی تقریباً30 درصد مراجعات در سال گذشته به علت پوسیدگی بیش از حد، مجبور به كشیدن تعدادی از دندانهایشان شده‌اند و8281 نفر یعنی کمی بیشتر از12 درصد افراد، با مراجعه به موقع توانسته‌اند مانع از دست دادن دندانشان شوند.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۷ فروردين ساعت 13:29



به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ، با توجه به این ارقام می‌توان گفت بیماری‌های دهان و دندان همواره همشهریان ما را تهدید کرده و هزینه‌های بالایی را بر خانوارها تحمیل می‌کند؛ پس بهترین راهکار برای پیشگیری از بیماریهای دهان ودندان رعایت اصول بهداشتی آن می‌باشد.
با توجه به اینكه بیماریهای دهان و دندان از همان ابتدای رویش اولین دندان شیری، می‌تواند اتفاق بیفتد لذا اهمیت توجه به مراقبت از دندانها توسط والدین بسیار مهم است.
مسؤل واحد دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در آستانه 24 فروردین ماه روز دندانپزشکی  گفت: برای اولین مراجعه به دندانپزشک منتظر ایجاد درد در دندانهای کودکتان نباشید و والدین باید بدانند بهتر است از زمان رویش اولین دندان های شیری به صورت منظم هر شش ماه یكبار كودك خود را برای معاینه نزد دندانپزشك ببرند.
آناهیتا حق شناس خطاب به خانواده‌ها افزود: این مراجعات کمک می‌کند هم خودتان اطلاعات و مشاوره های مناسب در مورد چگونگی حفظ سلامت دندانهای کودکتان را دریافت کنید و هم کودک با محیط مطب و کارکنان آن آشنا شده و قبل از ایجاد پوسیدگی، درد و آبسه در دندانهایش، چند تجربه خوشایند از دندانپزشکی بدست آورد که در این صورت، کودک برای جلسات درمانی احتمالی در آینده خیلی راحت تر مراجعه خواهد کرد.
وی گفت: اگر کودک شما قبل از مراجعه به دندانپزشکی سوالات و نگرانی‌هایش را با شما مطرح می‌کند، به وی دروغ نگویید و با دادن جواب‌هایی که خودتان هم از آنها اطمینان ندارید، او را دچار تشویش بیشتر نکنید؛ از این رو بهتر است پاسخ دادن به سوالات وی را به دندانپزشک موکول کنید، زیرا دندانپزشک کودکان، بخوبی می‌داند چگونه با به کاربردن کلماتی مناسب و درسطح درک کودک، به این سوالات پاسخ دهد و نگرانی‌های کودک را برطرف کند.
حق شناس تاکید کرد: هیچگاه کودک را به عنوان تنبیه و یا با تهدید به دندانپزشکی نیاورید و قبل از رفتن به دندانپزشکی به کودک قول جایزه یا هرچیز خوب دیگری ندهید زیرا این نوع قول‌های قبلی معمولاً باعث شکل گرفتن این ذهنیت در کودک می‌شود که قرار است او را جای بدی ببرید، چراکه کودک میداند برای رفتن به یک جای خوب مثل پارک جایزه داده نمی‌شود و اگر درنظر دارید به کودک جایزه بدهید بهتر است این اقدام در صورت همکاری قابل قبول او برای انجام درمان، بعد ازپایان کار و بدون اطلاع قبلی صورت گیرد.
وی خاطر نشان کرد: به هیچ عنوان درحضور کودک راجع به خاطرات و تجربیات بد خود از دندانپزشکی صحبت نکنید و بهتر است با دادن پیام های مثبت راجع به دندانپزشکی، کودک را به لحاظ روانی آماده رفتن به نزد دندانپزشک کنید.
این کارشناس بهداشت دهان و دندان افزود: بهتر است قبل از رفتن به دندانپزشکی، کودک استراحت کرده و سرحال باشد زیراخستگی و بی‌حوصلگی، معمولاً منجر به عدم همکاری کودک با دندانپزشک یا به خواب رفتن او روی صندلی دندانپزشکی می‌شود و انجام یک درمان خوب و با کیفیت توسط دندانپزشک را دشوار می‌کند.
حق شناس همچنین توصیه کرد: ازبکاربردن کلماتی چون آمپول، سوزن، مته و خون که در کودک ترس و اضطراب ایجاد می کند، خودداری کنید.
وی اضافه کرد: قبل از آشناشدن کودک با محیط پراسترس دندانپزشکی، برای شروع درمان کودکتان عجله نکنید زیرا مطب دندانپزشکی از دید کودک، یک جای ناآشنا با صداها و بوهای عجیب و غریب و دارای وسایل تیز و همچنین آدم هایی غریبه با لباس‌هایی سفید بلند است که مشغول انجام کارهای سخت و پیچیده پزشکی هستند و تمام اینها می‌تواند برای کودک دلهره‌آور باشد به همین خاطر بهتر است بعد از معاینه اولیه، درمان کودک با کارهای ساده‌ای چون برساژ/ فلورایدتراپی (تمیزکردن دندانهای کودک با مسواک برقی و زدن ژل فلوراید برروی دندانها) و فیشورسیلانت (شیارپوش) شروع شود و وقتی اعتماد کودک جلب شد و یادگرفت در محیط دندانپزشکی چگونه باید رفتار کند، کارهای پیچیده‌تری چون درمان پالپ(عصب‌کشی) و روکش دندانها انجام شود زیرا شروع کار با یک درمان سخت و پراسترس مثل کشیدن دندان، معمولاً منجر به ایجاد ترس شدید کودک از دندانپزشکی می‌شود که ممکن است اثرات منفی آن تا بزرگسالی ادامه پیدا کند.
حق شناس تاکید کرد: هرچند تزریق بی‌حسی، شایع‌ترین عامل ترس کودک از دندانپزشکی است، اما نگران انجام تزریق بی‌حسی دندان کودکتان نباشید و حین تزریق با کودک صحبت نکنید و کاملاً طبیعی رفتار کنید.
وی گفت: دندانپزشک و کارکنان دندانپزشکی از روش های کاهش ناراحتی و درد کودک حین تزریق آگاهی دارند و دراین زمینه آموزش کافی دیده‌اند و انجام برخی تکنیک‌ها از جمله کاربرد ژل‌های بیحس کننده مخاط قبل از ورود سوزن، تعریف کردن یک داستان خیالی حین تزریق و پرت کردن حواس کودک از این طریق، انجام تزریق در وضعیتی که سرنگ در دید کودک نیست و ایجاد برخی حرکات مالشی در ناحیه تزریق توسط دندانپزشک کمک می‌کند دندان کودک به راحتی و حتی بدون اینکه خود او متوجه شود، بی‌حس











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن