محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831319133
توهم توطئه درباره ی نهادهای مدنی باید از بین برود
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
«خسرو منصوریان» از فعالان جامعه ی مدنی ایران در گفت و گو با ایرنا: توهم توطئه درباره ی نهادهای مدنی باید از بین برود تهران-ایرنا-«باید به مردم اعتماد کنیم و توهم توطئه درباره ی کنشگران و داوطلبان خدمات در سازمان های مردم نهاد باید از میان برداشته شود»؛ این بخشی از گفته های «خسرو منصوریان» از فعالان جامعه ی مدنی و بنیانگذار دو انجمن خیریه در زمینه ی مسایل اجتماعی در گفت و گو با ایرنا است.
پیچیدگی پدیده های اجتماعی در جامعه های امروزی تا حدی است که می تواند دولت ها را در مسیر حل معضل های گوناگون اجتماعی، فرهنگی، بهداشتی، محیط زیستی، اقتصادی و حتی سیاسی با چالش روبرو سازد؛ به گونه یی که مسوولان دولتی حتی اگر تمام همت خود را برای برطرف کردن معضل های گریبانگیر جامعه بکارگیرند، باز هم از عهده ی کنترل و برطرف کردن کامل آنها بر نخواهند آمد.
روشن است در این مسیر دولت ها سخت نیازمند همکاری و مشارکت یکایک شهروندان برای کمک به پالایش جامعه یی که در آن زندگی می کنند، هستند. تحقق این امر نیازمند حمایت و استقبال مسوولان از فعالیت های مردمی و مدنی، برای جذب مشارکت عمومی افراد جامعه است.
همراهی و حمایت دولت از اهداف و فعالیت های مثبت شهروندان در کنار تقویت جامعه ی مدنی و ایجاد جامعه یی پویا و مسوول، می تواند از بار سنگین اداره ی مشکل های موجود در جامعه که بر روی دوش دولت قرار دارد بکاهد.
یکی از راه های جذب مشارکت عمومی، کمک به ایجاد انجمن های غیر دولتی و سازمان های مردم نهاد (NGO) است؛ سازمان هایی که در کلی ترین تعریف می توان گفت بخشی از ساختار دولت محسوب نمی شوند، اما با ایجاد همبستگی میان شهروندان، به عنوان واسطه یی بین تک تک افراد جامعه عمل می کنند و نقش بسیار مهمی در ایجاد هویت های جمعی و مسوولیت پذیری افراد برای کمک به دولت و جامعه دارند.
با این وجود به نظر می رسد هم اکنون چالش های زیادی از جمله حمایت ناکافی از ایجاد و گسترش انجمن ها و سازمان های مردم نهاد و در برخی موارد وجود نگاه امنیتی به فعالیت اینگونه سازمان ها در کشور وجود دارد.
گروه پژوهش های خبری ایرنا که مطالعه و بررسی تحول ها و پویش های مربوط به جامعه ی مدنی ایران را بویژه پس از روی کارآمدن دولت تدبیر و امید در دستور کار خود قرار داده است، این بار به سراغ یکی از فعالان جامعه ی مدنی ایران رفت: «خسرو منصوریان» بنیانگذار 2 انجمن خیریه ی «حمایت و یاری آسیب دیدگان اجتماعی» (احیای ارزش) و «حمایت از کودکان و نواجوانان» (توان یاب).
این انجمن های خیریه، سازمان های مردم نهادی هستند که به گفته ی موسس آنها فقط با کمک های مردمی اداره می شوند و اهدافی خیرخواهانه از جمله کمک به معلولان و بیماران مبتلا به ایدز را دنبال می کنند.
بنیانگذار انجمن های خیریه ی احیای ارزش و توان یاب، در بخشی از گفت و گوی خود، ضمن قدردانی از خبرگزاری ایرنا برای توجه به سازمان های مردم نهاد، از دیگر رسانه ها نیز درخواست کرد، سهم بیشتری از ظرفیت خود را برای گسترش فرهنگ امر خیر اختصاص دهند.
در ادامه متن کامل گفت و گوی ایرنا با «خسرو منصوریان» آمده است.
*** ایرنا: درانجمن هایی که شما بنیانگذاری کرده اید چه فعالیت هایی انجام می شود؟
** منصوریان: یکی از انجمن ها، انجمن حمایت از کودکان و نوجوانان توان یاب است. این انجمن تنها موسسه یی است که در آن به کودکان معلول جسمی- حرکتی از بدو تولد تا 16 سالگی خدماتی از جمله فیزیوتراپی، کار درمانی، گفتار درمانی و مشاوره به صورت صد در صد رایگان ارایه می شود.
همچنین موسسه ی ما تنها موسسه ی خیریه یی است که در زمینه ی زنان و کودکان مبتلا به ایدز خدمات رایگان ارایه می کند. ما به زنانی که از همسران خود ایدز گرفته اند، همسرشان فوت کرده اند و فرزندان مبتلا به ایدز نیز دارند، به ازای هر کودک ماهیانه 100 تا 250 هزار تومان کمک مالی می کنیم.
به خانم ها آموزش می دهیم تا یاد بگیرند با ایدز می توان زندگی کرد و نیازی به اقدام هایی مانند خودکشی یا رفتار جنسی پر خطر نیست. به آنها می آموزیم که برای شیر خشک کودک خود رفتار پر خطر نداشته باشند و همزمان افراد دیگر را نیز آلوده نکنند. موسسه ی ما به این بیماران کار کردن یاد می دهد. به عنوان مثال به افراد خیاطی می آموزیم و یک چرخ خیاطی نیز به آنها می دهیم برای اینکه شرافتمندانه کار و زندگی کنند.
در انجمن ما به زنانی که کودک مبتلا به ایدز دارند آموزش داده می شود تا وقتی کودکشان به مدرسه می رود بگویند که این کودک با ایدز زندگی می کند؛ تا ایمنی لازم برای جلوگیری از ابتلای کودکان دیگر از طرف مسوولان مدرسه به کار گرفته شود.
*** ایرنا: در انجمن های خیریه ی شما منابع مالی برای ارایه ی این خدمات چگونه تامین می شود؟
** منصوریان: منابع مالی ما فقط از طریق کمک های مردم خیر و نیکوکار ایران تامین می شود.
*** ایرنا: آیا این منابع کافی است؟
** منصوریان: خوشبختانه بله. هیچ گاه پیش نیامده است که موسسه ی ما در فشار مالی و سختی قرار گیرد.
*** ایرنا: با وجود اینکه فعالیت های مثبت در زمینه های اجتماعی، فرهنگی، هنری، محیط زیستی و حمایتی در تعریف ماهیت موسسه ها و سازمان های مردم نهاد جای می گیرد، چرا گاهی اینگونه نهادها در مسیر فعالیت هایشان دچار چالش می شوند؟
** منصوریان: دلیل این امر دو چیز است. نبود شفافیت در عملکرد برخی سازمان های مردم نهاد را می توان به عنوان دلیل نخست این مساله ذکر کرد. سازمان مردم نهاد باید عملکردی شفاف داشته باشد. به عنوان مثال اگر از کسی مبلغی دریافت می کند، اعلام عمومی کند و به شخص خیر نیز رسید دهد. گاهی برای موسسه ی ما پیش آمده که وقتی خواسته ایم به شخص خیری که به موسسه ی ما کمک مالی کرده است رسید دهیم، آن شخص به گریه افتاده و گفته است من را در محضر خداوند خجالت ندهید؛ من رسید نمی خواهم. در اینگونه موارد بنده می گویم که در صورت دریافت نکردن رسید، موسسه پول را از شما دریافت نمی کند. دلیل این کار جلوگیری از بد عادت شدن سازمان های مردم نهاد است. اینگونه سازمان ها نه تنها باید به تمامی افرادی که نقدی یا به صورت کالا کمک می کنند، رسید دهند بلکه باید آن را در دفاتر قانونی خودشان نیز ثبت کنند تا سازمان مردم نهاد مستقل از کمک های دولتی باشد و بتواند به حیات خود ادامه دهد و از همه مهمتر آمد و رفت و تبعیض دولت ها و سیاست ها نتواند موجب رکود یا تعطیلی سازمان های مردم نهاد شود. همچنین در کنار شفافیت، سازمان های مردم نهاد باید بدانند که لازم است همواره در خصوص کمک ها ی غیر نقدی و مبالغی که دریافت می کنند و چگونگی مصرف این مبالغ پاسخگو باشند.
*** ایرنا: به عقیده ی شما فقط نبود عملکرد شفاف و پاسخگویی است که فعالیت سازمان های مردم نهاد را با مانع مواجه می سازد؟
** منصوریان: خیر. گاهی موانع دولتی نیز وجود دارد. به عنوان مثال دو نهاد حمایتی که ما تاسیس کرده ایم، در منزل شخصی هیات موسس قرار دارد و امروزه شاید حدود بیست میلیارد تومان ارزش پیدا کرده است. موسس می تواند این خانه را اجاره دهد و با پول آن دربهترین نقاط جهان زندگی کند ولی این کار را نکرده است و به جای آن این مکان را در اختیار امور خیریه قرار داده و بر روی تابلوی آن نوشته است: «خدمات صد در صد رایگان برای کودکان معلول جسمی- حرکتی از بدو تولد تا شانزده سالگی». به جرات می توان گفت دولت هم این کار را به صورت رایگان انجام نمی دهد. با این وجود چند سال است که نهادهای مسوول مجوز بنیاد را تمدید نمی کنند و زمانی که علت این امر را می پرسیم نیز پاسخی شایسته دریافت نمی کنیم.
*** ایرنا: شما علت اینگونه برخوردها را در چه می دانید؟
** منصوریان: در این خصوص نمی توان به درستی پاسخ گفت. شاید این همراهی نکردن به این دلیل است که برخی از تصمیم گیرندگان تصور می کنند بعضی از نهادها و سازمان های مردم نهاد متخلف هستند یا خودی نیستند.
سازمان های مردم نهادی که کارکرد حمایتی دارند، پولی هم از دولت دریافت نمی کنند و وابستگی خاصی هم به جناح های سیاسی حاکم ندارند نمی توانند پیاده کننده ی منویات و خواسته های برخی نهادها باشند. در این شرایط به علت سلیقه یی عمل کردن مجریان در نهادهای گوناگون مشکل های جدی برای سازمان های مردم نهاد به وجود می آید.
*** ایرنا: آیا فکر نمی کنید مقداری از نگرانی مسوولان در این زمینه می تواند بجا باشد؟
** منصوریان: چرا در برخی موارد درست است. اما نهادهای مسوول با امکاناتی که در اختیار دارند به آسانی می توانند نهادهای متخلف را شناسایی کنند و در این زمینه برخوردهای انضباطی لازم را البته با شفافیت و مستند به قانون با متخلفان انجام دهند.
*** ایرنا: آیا فکر می کنید سازمان های مردم نهاد در قبال مردم بیش از دولت ها احساس مسوولیت می کنند؟
** منصوریان: به شرط اینکه دولت ها در کار مثبت و قانونی سازمان های مردم نهاد دخالت نکنند، این سازمان ها می توانند به حل معضل های بسیاری در جامعه کمک برسانند.
*** ایرنا: در جوامع در حال گذار که هنوز فرهنگ سازی لازم برای رویارویی با معضل های پیچیده ی دنیای مدرن صورت نگرفته است، به نظر می رسد سازمان های مردم نهاد می توانند نقشی تعیین کننده داشته باشند؛ نظر شما در این رابطه چیست؟
** منصوریان: درست است. بنابر این در جوامع در حال گذار دولت ها باید این ضرورت و نیاز را درک کنند و در مسیر آن گام بر دارند.
*** ایرنا: اگر نبود حمایت های دولتی از شکل گیری و گسترش سازمان های مردم نهاد را بپذیریم، در صورت ادامه ی این روند فکر می کنید راه به کجا خواهیم برد؟
** منصوریان: به نظر من معضل های اجتماعی از آن چیزی که هست نیز بدتر خواهد شد. چند روز پیش مقاله یی را در یکی از روزنامه های صبح خواندم که در آن از شرایط غیر انسانی حاکم بر اهالی محله ی دروازه غار تهران سخن به میان آمده بود. در این مقاله از خرید و فروش کودکان کار به مبالغی تا 5 میلیون تومان اشاره شده بود. پرسش اینجاست آیا کودکان را می توان خرید و فروش کرد؟ آیا نباید به حل چنین معضل هایی در جامعه ی ایران آن هم در پایتخت کشور کمک کنیم؟ آیا باید نویسنده ی مقاله ی مذکور را به تشویش اذهان عمومی متهم یا محکوم کنیم و یا او را یک روشنگر و ناجی بنامیم؟ با چنین رسانه ای که مسوولانه عمل کرده چه برخورد مثبتی صورت گرفته است؟
*** ایرنا: تجلی بی توجهی به اهمیت وجود سازمان های مردم نهاد در یک جامعه چیست؟
** منصوریان: تجلی بی توجهی به اهمیت سازمان هایی را که مردم اداره می کنند می توان در جامعه به وضوح دید. وجود اماکنی مانند دروازه غار و کودکانی که در آن خرید و فروش می شوند، کاهش سن روسپیگری در جامعه یی که در آن زندگی می کنیم، وجود میلیونی معتادان به مواد مخدر، گسترش روزافزون مصرف مواد مخدر صنعتی مانند شیشه، جامعه بویژه جوانان را با خطرهای بسیار بزرگی رو به رو ساخته است. افزایش اعتیاد میان جوانان، افزایش مبتلایان به ایدز، افزایش نرخ طلاق، زورگیری و سرقت های خرد و کلان همگی از نتایج اهمیت ندادن به نقش کمک دهنده و یاری رسان سازمان های مردم نهاد در کشور از یک سو و درست عمل نکردن نهادهای مسوول از سوی دیگر دانست .
*** ایرنا: نظر شما در مورد تغییرهایی که در دیدگاه های دولت جدید در خصوص سازمان های مردم نهاد ایجاد شده است چیست؟ آیا فکر می کنید در صورت تحقق وعده های دولت یازدهم شرایط برای فعالیت مفید شما بهتر خواهد شد؟
** منصوریان: قبول دارم که وضعیت از قبل خیلی بهتر شده است؛ اما در زمینه ی فعالیت سازمان های مردم نهاد در جامعه ی ما آنقدر وضعیت خراب است که به نظر می رسد درست شدن آن کار یک روز و یک شب و دو شب نیست.
*** ایرنا: از نظر شما راهکار بهتر شدن این وضعیت چیست؟
** منصوریان: اعتماد به مردم مهمترین راهکار است. این باور و اعتماد باید عملی و نه در حد وعده و صحبت باشد. صادقانه بگویم ما مردم خیلی خوبی داریم. اگر خوب نبودند تا این اندازه کمک های بی دریغ نمی کردند. حالا که مردم ما آنقدر خوبند و برای کمک به هم نوعانشان همواره پیشقدم هستند، بهتر است که دولت و مسوولان هم کمک کنند و همزمان حواس خود را نیز خوب جمع کنند.
ممکن است هر یک از ما مثل دیگری فکر نکنیم اما توهم توطئه درباره ی کنشگران و داوطلبان خدمات در سازمان های مردم نهاد باید از طرف سازمان های مسوول و رسیدگی کننده از میان برداشته شود. باید به مردم اعتماد کنیم و به آنها فرصت دهیم زیرا این بار باری نیست که فقط دولت بتواند بردارد. نه تنها دولت ما بلکه هیچ دولتی نمی تواند به تنهایی از پس حل تمام مشکل های جامعه برآید.
سازمان های مردم نهاد به مردم متصل هستند و کمک های خود را از آنها دریافت میکنند . به عنوان مثال در چند سال گذشته دولت به چاه نفت متصل بود و اکنون در اصطلاح عامیانه «کفگیر به ته دیگ خورده است»؛ اما به لطف خدا و همت مردم نیکوکار وطنمان حقوق کارمندان سازمان ما تاکنون یک ماه هم عقب نیافتاده است و در عین حال از خدمات خود به توان یابان زیر پوشش ما نه تنها کاسته نشده است بلکه این خدمات را ارتقا نیز داده ایم.
در پایان ضمن تشکر از خبرگزاری جمهوری اسلامی برای پرداختن به فعالیت های سازمان های مردم نهاد که موجب گسترش فرهنگ آن در سطح جامعه می شود، از دیگر رسانه ها نیز این درخواست را دارم که سهم بیشتری از ظرفیت خود را به این مهم اختصاص دهند. این انتظار از رسانه ی ملی که به همگی مردم تعلق دارد و هزینه های آن نیز توسط تک تک افراد جامعه تامین می شود، بیش از دیگر رسانه ها است، بیایید تا دیر نشده همت کنیم و با کمک همه ی مردم و دعوت آنها به امر خیر بر اساس این آیه از قرآن کریم که می فرماید «تَعاوَنُوا عَلَی البِرِّ وَ التَّقوی» به امر گسترش فرهنگ امر خیر بکوشیم.
*گروه پژوهش های خبری
پژوهش**9282**2054
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
27/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]
صفحات پیشنهادی
بدون وجود نهادهای مدنی جامعه مرده است
سعید معیدفر استاد بازنشسته ی جامعه شناسی دانشگاه تهران بدون وجود نهادهای مدنی جامعه مرده است تهران-ایرنا-در نبود نهادهای مدنی جامعه مانند فردی خواهد شد که دچار مرگ مغزی شده است این بخشی از سخنان سعید معیدفر استاد بازنشسته ی جامعه شناسی دانشگاه تهران در گفت و گوی تفصیلی با ایرنادغدغه مقام معظم رهبری در عرصه های فرهنگ و اقتصاد باید از بین برود
دغدغه مقام معظم رهبری در عرصه های فرهنگ و اقتصاد باید از بین برود کرمانشاه - ایرنا - فرمانده سپاه صحنه گفت همه افراد جامعه باید به عمق فرمایش های رهبر معظم انقلاب توجه کنند و نسبت به اجرایی کردن آنها گام بر دارند تا دغدغه مقام معظم رهبری در دو عرصه فرهنگ و اقتصاد از بین رود بهجنجال توهمات شیخ سلفی درباره قیامت!
جنجال توهمات شیخ سلفی درباره قیامت توهمات شیخ سلفی مبنی بر نزدیک شدن قیامت واکنشهای بسیار زیادی را در شبکههای اجتماعی در پی داشت باشگاه خبرنگاران توهمات شیخ سلفی مبنی بر نزدیک شدن قیامت واکنشهای بسیار زیادی را در شبکههای اجتماعی در پی داشت به گزارش پایگاه خبری میدل ایسآلمان درباره دستیابی به توافق نهایی در مذاکرات هسته ای ابراز خوشبینی کرد
درآستانه دور سوم مذاکرات در وین آلمان درباره دستیابی به توافق نهایی در مذاکرات هسته ای ابراز خوشبینی کرد برلین - ایرنا - سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان با بیان اینکه مذاکرات هسته ای تاکنون سازنده و مفید بوده گفت این خوشبینی وجود دارد که در پایان مهلت 6 ماهه تعیین شده در توافق موعملیات نصب سیستم روشنایی باند اصلی فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز آغاز شد
عملیات نصب سیستم روشنایی باند اصلی فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز آغاز شد خبرگزاری پانا مدیر کل فرودگاه های استان از آغاز عملیات نصب سیستم روشنایی Cat2 باند اصلی فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز خبر داد ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۶ فروردين ساعت 10 55 به گزارش خبرگزاری پانا علی رستمی &عملیات نصب سیستم روشنایی باند اصلی فرودگاه بینالمللی شهید مدنی تبریز آغاز شد
سهشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۸ مدیرکل فرودگاههای آذربایجانشرقی از آغاز عملیات نصب سیستم روشنایی Cat2 باند اصلی فرودگاه بینالمللی شهید مدنی تبریز خبر داد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقهی آذربایجانشرقی علی رستمی اظهار کرد با توجه به انجامپیش بینی اوپک درباره کاهش تقاضای نفت در 2014
پیش بینی اوپک درباره کاهش تقاضای نفت در 2014 سازمان کشورهاي صادر کننده نفت اوپک پيش بيني خود را در خصوص حجم تقاضاي نفت خام در سال 2014 کاهش داد به گزارش سرویس اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه اينترنتي الرساله نت از وين اوپک در گزارش ماهانه خود پيش بيني کرده است ميانهشدارهای بانکی آل اسحاق/ حیات خلوت بانکها باید از بین برود
اقتصادی صنعت و تجارت و کشاورزی هشدارهای بانکی آل اسحاق حیات خلوت بانکها باید از بین برود رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران با ارایه هشدارهایی به سیستم بانکی کشور مبنی بر وضعیت فعلی آنها در پشتیبانی از اقتصاد گفت اینکه بانکها حیات خلوتی داشته باشند و خود را رقیب بخش خصسايت حامی احمدینژاد: اصولگراياني همچون زاکاني هنوز اسير توهم توطئه هستند
سايت حامی احمدینژاد اصولگراياني همچون زاکاني هنوز اسير توهم توطئه هستنديکي از رسانه هاي نزديک به محمود احمدي نژاد به انتقادهاي اخير عليه رييس جمهور سابق واکنش نشان داده است سايت دولت بهار در يادداشتي با عنوان اينک نوش جان کنيد چنين نوشته است سفر نوروزي هاشمي به شمال و جزيرآیتالله قرهی در درس اخلاق مطرح کرد نظر آیتالله بهاءالدینی درباره مالک اشتر/ کابینه «عقل» چند عضو د
آیتالله قرهی در درس اخلاق مطرح کردنظر آیتالله بهاءالدینی درباره مالک اشتر کابینه عقل چند عضو داردمدیر حوزه علمیه امام مهدی عج گفت عقل دارای سپاه و جهل هم دارای سپاه است هر دو هم از یک مقوله نشئت میگیرند و آنها که به اخلاق الهی متخلّق میشوند طبیعی است در حقیقت به آن سپاهانفجار در «قاهره» و «الجیزه» مصر و پیش بینی مرسی درباره السیسی
انفجار در قاهره و الجیزه مصر و پیش بینی مرسی درباره السیسی دستگاه قضایی مصر روز گذشته با صدور بیانیه ای گروه انصار بیت المقدس را یک گروه تروریستی معرفی کرده بود به گزارش سرویس بین الملل جام نیوز شبکه العربیه خبر داد که نیروهای امنیتی مصر یکی از مهمترین سرکردگان گروهدرآستانه دور سوم مذاکرات در وین؛ آلمان درباره دستیابی به توافق نهایی در مذاکرات هسته ای ابراز خوشبینی کرد
درآستانه دور سوم مذاکرات در وین آلمان درباره دستیابی به توافق نهایی در مذاکرات هسته ای ابراز خوشبینی کرد سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان با بیان اینکه مذاکرات هسته ای تاکنون سازنده و مفید بوده گفت این خوشبینی وجود دارد که در پایان مهلت 6 ماهه تعیین شده در توافق موقتی ژنو به هدف نهشدار صندوق بین المللی پول درباره خطرات اقتصادی
هشدار صندوق بین المللی پول درباره خطرات اقتصادی کریستین لاگارد پیش از برگزاری نشست های بهاره صندوق بین المللی پول و بانک جهانی در واشنگتن گفت منطقه یورو به اصلاحات ساختاری نیاز دارد در غیر این صورت این منطقه در دامِ رشد اقتصادی پائین گرفتار می شود به گزارش پایگاه اطلا/تحولات فلسطین/ هشدار مجلس قانونگذاری فلسطین درباره توطئهها برای نابودی مسجد الاقصی
تحولات فلسطین هشدار مجلس قانونگذاری فلسطین درباره توطئهها برای نابودی مسجد الاقصیمجلس قانونگذاری فلسطین از تشکیلات خودگردان خواست با توطئههای رژیم صهیونیستی برای نابودی مسجد الاقصی مقابله کند و در همین حال شمار فلسطینیانی که امروز توسط نظامیان صهیونیست ربوده شدند به یازده تن رپیشبینی کارشناسان درباره بازار مسکن 93
پیشبینی کارشناسان درباره بازار مسکن 93تاریخ انتشار شنبه ۱۶ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۹ ۲۳ آغاز سالی آرام با ثبات قیمتها" پیشبینی غالب کارشناسان بخش مسکن برای امسال است و بر اساس این پیشبینیها با توجه به اینکه مسکن رشد قیمتی خود را داشته است اکنون زمان حرکگزارش کمیته بینالمللی صلیب سرخ درباره حوادث خشونتآمیز
چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۷ به مناسبت هفتم آوریل روز جهانی بهداشت کمیته بینالمللی صلیب سرخ گزارشی را درباره حوادث خشونتآمیزی که ارائه مراقبتهای درمانی را تحت تأثیر قرار میدهند تهیه کرده است که بر پایه شمار زیادی از پروندههای ثبتشدهای انجام شده است تا در خصوص حملآخرین گزارش صندوق بینالمللی پول درباره ایران
آخرین گزارش صندوق بینالمللی پول درباره ایران صندوق بینالمللی پول در گزارش خود با موضوع اقتصاد ایران از بروز نشانههایی از ثبات خبر داده و نرخ رشد اقتصادی در سال ۹۲ را حدود منفی ۱ ۷ درصد ارزیابی کرده است کد خبر ۳۹۰۳۱۵ تاریخ انتشار ۱۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۰ ۰۵ - 04 April 2014 صندوق-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها