واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
تبلیغات واهی اقلام چاقی و لاغری شبکه های ماهواره ای تهدید سلامت است اراک - ایرنا - معاون دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تبلیغات پرزرق و برق شبکه های ماهواره ای که برای اقلام چاقی و لاغری با وعده های واهی پخش می شوند به تهدید جدی برای سلامت تبدیل شده و باید برای آن چاره سازی اساسی شود.

دکتر ˈمصطفی دلاورˈ روز سه شنبه در نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی افزود: بسیاری از این اقلام که بیشتر به صورت پودر مکمل غذایی، قرص و کپسول عرضه می شود حامل مقادیر زیادی مخدرهای شیمیایی نظیر شیشه هستند و ترکیبات زیانبار آنها کلیه ها، به کبد و سیستم اعصاب و روان مصرف کننده آسیب می رساند.
وی توضیح داد: اطلاع رسانی موثر و آگاهی مردم از زیانهای جدی مصرف این کالاهای قاچاق و غیراستاندارد یکی از موضوعاتی است که باید در سایه جدی گرفتن مباحث فرهنگی و همکاری رسانه ها و نهادهای اموزشی و تربیتی در سطح وسیع انجام شود.
معاون دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: بسته های آموزرشی و هشدارهای ضروری در خصوص این مقوله وجود دارد و باید بستر انتقال کارآمد و هدفمند ان در مضرات استفاده از کالای قاچاق غیرمجاز و دامنه آسیب جدی ان در سلامت بیش از پیش در استان مهیا شود.
دکتر دلاور خاطرنشان کرد:سال گذشته پیشنهاد تشکیل کارگروه کالاهای سلامت محور در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مطرح شد و لزوم شکل گیری آن با توجه به تهدیدی که اقلام چاقی و لاغری قاچاق برای سلامت ایجاد کرده اند در سال جاری حیاتی است.
وی تصریح کرد: سال گذشته در حوزه وظایف کارگروه تجهیزات پزشکی علاوه بر انجام 58 گشت نظارتی، 700 قلم کالای قاچاق نیز در این بخش شناسایی و ضبط شد و امسال نیز با حساسیت ویژه برنامه هایی در هفت محور عملیاتی طراحی شده است.
دکتر دلاور ادامه داد: با توجه به ابلاغ بسته سیاست سلامت از سوی مقام معظم رهبری یکی از وظایف محوله مهم تغییر جهت در خدمات حوزه درمانی است و سیاستهای جدید بستر کنترل و مهار قاچاق در تجهیزات پزشکی را فراهم می کند.
وی عنوان کرد: سال گذشته در بخش نظارتهای کالای قاچاق آرایشی و بهداشتی نیز یکهزار مورد بازرسی در استان انجام شد که 10 پرونده تخلف در این بخش به مراجع قضایی ارجاع شده است.ک/2
560/559
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]
26/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]