تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند اِبا دارد از اين كه باطلى را حق معرفى نمايد، خداوند اِبا دارد از اين كه حق...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869207502




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فروش 5 میلیون اصل نهال به عراق برای تثبیت ریزگردها


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مجری طرح احیای جنگل های زاگرسی: فروش 5 میلیون اصل نهال به عراق برای تثبیت ریزگردها تهران - ایرنا - مدیرکل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام و مجری طرح احیای جنگل های زاگرس گفت: طبق تفاهمنامه ای قرار است 5 میلیون اصل نهال به کشور عراق به منظور تثبیت ریزگردها در سال 93 به فروش برسد.


به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا به استان ایلام، رضا احمدی روز سه شنبه در نشستی با سایر مدیران منابع طبیعی استان های زاگرسی در پاسخ به خبرنگاران، افزود: چندی پیش با همکاری استانداری ایلام و استاندار واسط عراق تفاهمنامه ای به امضا رسید که طبق این تفاهمنامه برای تثبیت ریزگردها و کاهش گرد و غبار 5 میلیون اصل نهال تهیه و به عراق فروخته خواهد شد.
وی اظهار داشت: این امر به منظور ایجاد فضای سبز در عراق و تجهیز این کشور به دانش روز اکوسیستمی و اکولوژیکی منابع طبیعی خواهد بود.
وی با بیان اینکه هر اصل نهال به قیمت پنج دلار به فروش خواهد رسید، گفت: این اقدام در سال 93 عملیاتی خواهد شد.
احمدی تصریح کرد: این نهال ها مقاوم به کم آبی و گرما هستند.
مجری طرح احیای جنگل های زاگرسی تصریح کرد: از سال 86،87 تاکنون کشور با پدیده ریزگردها مواجه است. استان ایلام به دلیل هم مرزی با عراق بیش از سایر استان ها تحت تاثیر قرار دارد.
وی ادامه داد: هم اکنون سازمان ملل متحد به ازای هر مترمکعب آب پنج دلار در نظر گرفته، این در حالی است که جنگل های زاگرسی آب قابل توجهی را سالانه ذخیره سازی می کنند.
وی افزود: به طور مثال اگر سالانه 30 میلیون مترمکعب آب توسط جنگل ها ذخیره شود، سالانه حدود 450 میلیارد تومان ارزش اقتصادی به همراه دارد، حال اگر سالانه بیش از 30 میلیارد مترمکعب آب ذخیره شود به طور حتم مبلغ هنگفتی به دست می آید که ما کمتر از 10 دهم درصد آن را برای احیای جنگل ها استفاده می کنیم.
مدیرکل منابع طبیعی استان ایلام گفت: امسال 55 میلیارد تومان توسط سازمان محیط زیست در بحث ریزگردها تثبیت شده که امیدواریم با تامین این اعتبار به نتایجی مطلوبی برسیم.
احمدی در خصوص قطع درختان خشکیده استان ایلام، گفت: در عملیات پیشگیری و کنترل تاکنون 80 هزار اصل درخت قطع و به ذغال تبدیل شده است.
وی اضافه کرد: کنترل و پیشگیری درختان جنگل های زاگرسی یک طرح مدون ملی برای تمام استان های زاگرسی کشور است که باید این کار با تامین اعتبار لازم به سرعت اجرایی شود.
وی اضافه کرد: از دی ماه 92 تاکنون سطحی بالغ بر هفت هزار و 218 هکتار عملیات قطع، انتقال و خروج درختان خشکیده بلوط از جنگل های استان ایلام صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: در ازای قطع پایه درخت خشکیده بلوط 4 تا 5 اصل نهال واریته های مختلف بلوط از جمله گونه های بنه و تای در عرصه های منابع جنگلی این استان کاشته شده است.
وی مشارکت و همکاری مردم را در کنترل و پیشگیری خشکیدگی جنگل های زاگرسی مهم دانست و گفت: تاکنون 10 هزار هکتار عملیات کاشت درختان بلوط با مشارکت مردم، سازمان منابع طبیعی و اداره کل منابع طبیعی استان ایلام اجرایی شده است.
اجتمام(3)9186/ن.س**1558
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




26/01/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن