واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار مرکزی:بهبود نظام سلامت نیازمند تحولات زیرساختی و فرهنگی است اراک - ایرنا - استاندار استان مرکزی گفت: بهبود نظام سلامت و رفاه عمومی جامعه نیازمند تحولات زیرساختی در روشها و برنامه ها و برجسته سازی فرهنگی و الگوهای صحیح رفتاری است.
ˈمحمد حسین مقیمیˈ روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سلامت به عنوان مهمترین سرمایه انسانی و موتور محرکه توسعه پایدار از اهمیت ویژه ای برخوردار است و به همین خاطر در فروردین امسال بسته سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری با نظر مشورتی مجمع تشخیص مصلحت نظام تدوین و برای ارتقای شاخص های سلامت به سه قوه ابلاغ شده است.
وی توضیح داد: در این سیاستها اگرچه وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی به عنوان مسوول و تولیت سلامت اعلام شده اما اجرایی کردن 14 ماده مهم این سیاست به عزم ملی و مشارکت تمامی لایه های اجتماعی نیاز دارد.
استاندار استان مرکزی خاطرنشان کرد: ارتقای کیفی خدمات بهداشت و درمان با استفاده از درآمدهای ناشی از یارانه ها در مرحله دوم هدفمند کردن یارانه یکی از محورهای مهم این سیاستها است که در این راستا تمامی دستگاههای بیمه گر، بخشهای بهداشتی و درمانی و اجرایی استان باید بسیج شوند.
مقیمی اضافه کرد: همسان سازی بیمه ها و از بین بردن فاصله طبقانی در بهره مندی از خدمات بهداشتی و درمانی یکی از اهداف مترقی بسته سیاست ابلاغی است که باید در سایه تدبیر مدیران و مشارکت مردمی و گروههای مرجع فکری و طیفهای اثرگذار اجرایی شود.
وی بیان کرد: بیمه های پایه بر اساس این بسته سیاستی باید به گونه ای خدمات رسانی کنند که سهم مردم از پرداختهای درمانی کاهش یابد و با اصلاح تعرفه ها انگیزه مداری در سطوح درمانگر و چرخش روان کار میسر شود.
مقیمی گفت: رویکرد اصولی و علمی به مدیریت سلامت کشور بسیاری از هزینه های سربار ناشی از بیماریها را کاهش داده و علاوه بر افزایش امید به زندگی و عمر مفید افراد، بستر را برای شتاب گیری اهداف کلان اقتصادی و اجتماعی مهیا می کند.
وی تصریح کرد: یکی از مفاد مهم سیاست ابلاغی توجه به سلامت و بهداشت روان ، اولویت بخشی به پیشگیری نسبت به درمان و روزآمد کردن برنامه های بهداشتی و درمانی کشور است که نیاز آن در تمامی سطوح به شدت احساس می شود.
استاندار مرکزی ادامه داد: تاکید این بسته سیاستی بر کاهش مخاطرات آلودگی های محیطی و انسانی بر مبنای شواهد علمی نیز هست که با توجه به اینکه اراک یکی از هشت کلانشهر آلوده کشور شناخته شده سیاستگذاری ، پگیری و نظارت دقیق در این حوزه از تکالیف جدی مدیران و فعالان مدنی و زیست محیطی استان مرکزی است.
مقیمی یادآور شد: یکی از حلقه های مفقوده در حوزه سلامت ارتقای ایمنی و خدمات خودمراقبتی در تمامی ارکان جامعه است که باید در این بخش نیز اقدامات اجرایی هدفمند در کنار اصول فرهنگی حساب شده دنبال شود.
وی توضیح داد: یکی از بندهای دیگر مهم این سیاست ابلاغی شفاف سازی و قانونمند کردن درآمد و هزینه ها در حوزه سلامت است که شکل گیری دقیق و مناسب آن نتایج مطلوب و رضایتمندی را در پی دارد.
وی تاکید کرد: مدیران اجرایی استان باید باتشکیل کمیته ویژه به منظور اجرایی کردن و نظارت بر مفاد بسته سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت، زمینه تحقق خواست معظم له را در کیفی سازی این بخش مهم و مطالبه بحق مردم فراهم کنند.ک/3
560/559
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
26/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]