تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830712381




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سخت‌گیرترین دانشگاه‌های دنیا


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
سخت‌گیرترین دانشگاه‌های دنیا




برخی از دانشگاه‌های خاص به دلیل اعتبار بسیار بالا و قدمت تاریخی شرایط سختی را برای کاندیداهای ورودی در نظر می‌گیرند و تنها تعداد کمی از آنها را به عنوان دانشجو قبول می‌کنند.





بازار خبر: انتخاب و قبول شدن در یک دانشگاه برای ادامه دادن تحصیلات تکمیلی دانشگاهی یکی از سخت ترین پروسه های تحصیلی در طول زندگی افراد است. اهمیت این موضوع بعد از پایان تحصیلات در دبیرستان و دغدغه انتخاب یک موضوع و رشته تحصیلی برای ورود به یک دانشگاه بیشتر می‌شود.

استرس و مشکلات زمانی شدت می گیرد که بخواهید وارد یکی از دانشگاه های خاص با شرایط پذیرش مشکل شوید. بسیاری از دانشگاه‌ها میزان پذیرش بالایی به صورت سالانه دارند. برای مثال دانشگاه کانزاس میزان پذیرش 92 درصد درخواست ها را دارد.

در سال 2012 دانشگاه معماری بوستون تمام کاندیداهای خود را پذیرفت. اما در مقابل برخی از دانشگاه های خاص به دلیل اعتبار بسیار بالا و قدمت تاریخی شرایط سختی را برای کاندیداهای تحصیل ارائه می کنند و در نتیجه نسبت بسیار کمی از کاندیداها را هر سال قبول می کنند.

یکی از مهمترین فاکتورها نمرات دانش آموزان در طول دوران تحصیل است. از دیگر فاکتورها می توان به فعالیت های اضافه، مهارت های کسب شده و کارهای خیرخواهانه در طول دوران تحصیل اشاره کرد.

در ادامه به لیستی از دانشگاه های خاص که شرایط خاص پذیرش آنها باعث شده هر سال تنها تعداد کمی از کاندیداها را برای ادامه تحصیل پذیرا باشند اشاره خواهیم کرد.

1. دانشگاه آکسفورد

نرخ پذیرش : 19 درصد

آکسفورد یکی از معروف‌ترین دانشگاه های جهان بوده. اولین دانشگاه انگلیسی زبان دنیا شناخته می شود که فعالیت خود را از سال 1167 آغاز کرده است و جزء برترین دانشگاه های حال حاضر جهان در رتبه بندی های مختلف است. پذیرش در این دانشگاه بسیار مشکل بوده. افراد باید بالاترین نمره را در امتحانات نهایی کسب کنند و از پس مصاحبه‌های سنگین ورودی برآیند. هر ساله تنها 19 درصد کاندیداها در این دانشگاه قبول می شوند.






2. دانشگاه تکنولوژی کالیفرنیا

نرخ پذیرش : 12 درصد

دانشگاه تکنولوژی کالیفرنیا به اختصار کلتک یکی از شناخته شده ترین دانشگاه های تکنولوژی در سرتاسر جهان است. نرخ پذیرش در این دانشگاه تنها 12 درصد است و در سال 1891 تأسیس شده است. این دانشگاه تنها دانش آموزان برتر در بالاترین نمره در آزمون نهایی دبیرستان را پذیرش می کند و بهترین ها را برای رشته های مختلف دستچین می کند.






3. دارتموت

نرخ پذیرش : 5. 10 درصد

دارتموت با نرخ پذیرش 10 درصد هشتمین دانشگاه با قدمت تاریخی در آمریکا است. که در سال 1769 تأسیس شده است. دانشگاه دارتموت عضوی از باشگاه آیوی لیگ بوده که مختص رشته های هنرهای مستقل واقع در هانور است.






4. دانشگاه تکنولوژی ماساچوست

نرخ پذیرش 2. 8 درصد

معروفترین دانشگاه تکنولوژی جهان که آن را به اختصار MIT می نامند در این لیست قرار دارد. این دانشگاه در سال 1861 توسط ویلیام بارتون راجز تأسیس شد. از هر 100 نفر متقاضی پذیرش در هر سال تحصیلی تنها 2. 8 افراد موفق به ورود به این دانشگاه می شوند.






5. پرینستون
نرخ پذیرش 2. 7 درصد
دانشگاه پرینستون که در نیوجرسی واقع است در سال 1746 تأسیس شده است که چهارمین دانشگاه آمریکا از لحاظ قدمت تاریخی است.  بیش از 34 رشته دانشگاهی در پرینستون تدریس می شود این دانشگاه یکی از بزرگترین دانشگاه هایی است که کمک های مالی زیادی به دانشجوهای خود می کند.






6. کلمبیا

نرخ پذیرش 8. 6 درصد

دانشگاه کلمبیا با نرخ پذیرش کمتر از 7 درصد در سال 1754 به دستور شاه جورج دوم تأسیس شد. این دانشگاه متشکل از دپارتمان های متعددی است که در شاخه های مختلف علوم فعالیت می کند.






7. دانشگاه Yale

نرخ پذیرش: 6.7 درصد

دانشگاه یل در آخرین سال تحصیلی خود تنها 6.7 درصد پذیرش کاندیداهای تحصیلات تکمیلی را داشت. فعالیت این دانشگاه از سال 1640 آغاز شد و از سال 1718 با نام Yale فعالیت می کند. طراحی و معماری این دانشگاه برگرفته از معماری انگلیسی دانشگاه هایی نظیر آکسفورد و کمبریج است. فاکتورهای پذیرش دانشجو در این دانشگاه به شدت تحت تأثیر عملکرد دانش آموزان در مدرسه است.






8. جولیارد

نرخ پذیرش : 6 درصد

دانشگاه جولیارد یکی از معروفترین دانشگاه های موسیقی و هنرهای زیبا است. تنها 6 درصد کاندیداها هر ساله در این دانشگاه پذیرش می شوند و محدودیت سنی برای پذیرش هنرجوها وجود ندارد. این دانشگاه در سال 1905 تنوسط دکتر داهروش به عنوان موسسه موسیقی مستقل تأسیس شد.






9. هاروارد

نرخ پذیرش : 9. 5 درصد

دانشگاه هاروارد یکی از رقبای بزرگ دانشگاه Yale با میزان پذیرش 9. 5 درصد در سال گذشته بوده است. هاروارد تأکید زیادی بر تحصیلات آکادمیک دانشجوهای خود دارد. بیش از 135000 دانشجو این دانشگاه امسال در آزمون SAT نمره 100 و یا بیشتر را کسب کردند.






10. استنفرد

نرخ پذیرش : 7. 5 درصد

اولین دانشگاه در لیست با کمترین میزان پذیرش دانشجو استنفرد با 7. 5 درصد است. این دانشگاه در سال 1891 تأسیس شده و پیشینه سیاسی زیادی دارد. وضعیت اقتصادی دانشجوها در پذیرش در این دانشگاه سهمی ندارد بلکه عملکرد آنها در امتحانات در امتحانات نهایی و در طول دوران تحصیل معیار پذیرش است.












تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن