تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 1 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن به ميل و رغبت خانواده اش غذا مى خورد ولى منافق ميل و رغبت خود را به خانواده ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812104880




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توصیه جوانفکر به احمدی‌نژاد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: توصیه جوانفکر به احمدی‌نژاد
کد خبر: ۳۹۲۹۸۷
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۲ - 14 April 2014


علی اکبر جوانفکر اعتقاد دارد که زمینه برای بازگشت احمدی‌نژاد فراهم است.


مثلث‌آنلاین بخش‌هایی از گفت‌وگوی هفته‌نامه مثلث با علی‌اکبر جوانفکر را منتشر کرده است که در پی می‌آید:


* فکر می‌کنم برای اظهار‌نظر درباره عملکرد دولت جدید یک مقدار زود است. به‌نظر می‌رسد زمان بیشتری لازم است تا آنچه را در چنته فکری و توان اجرایی خود دارند به عمل در‌آورند و مردم نیز نتیجه آن را ببینند و سپس بشود در مورد آن قضاوت کرد. در مجموع می‌توان گفت آنچه تا به حال اتفاق افتاده رضایت‌بخش نیست و انتقادهای زیادی را در جامعه بر‌انگیخته است. یک مقدارش هم به رویکردهای دولت جدید مربوط می‌شود. آنها به ‌جای اینکه بر توانمندی‌های داخلی و شکوفا کردن ظرفیت‌های موجود کشور از نظر استعدادهای انسانی و بهره‌گیری از دستاوردهای ادوار گذشته تاکید کنند، نگاهشان متوجه بیرون از مرزهاست و بیشتر به این امید دارند که از رهگذر توافق با چند کشور غربی که برخی از آنها دشمنان قسم‌خورده ملت ایران هستند، بتوانند شرایط جدیدی را در کشور ایجاد کنند. آنها بنا را بر این گذاشته‌اند که با چنین توافقی، مشکلات را می‌شود حل کرد اما من فکر می‌کنم به این طریق نه‌تنها چیزی دستمان را نخواهد گرفت بلکه خیلی چیز‌ها از جمله عزت ملی را هم از دست خواهیم داد و این باوری نیست که به‌تازگی شکل گرفته باشد. از ابتدا هم معلوم بود که این راه به ترکستان ختم می‌شود.


* اینکه در هر مقطعی بخواهند رفتار انتخاباتی مردم را بر پایه انگیزه‌های سیاسی تفسیر کنند، غلط است. من این نگاه را از اساس قبول ندارم برای اینکه به بن‌بست و تناقض می‌خوریم. بنابراین من آن را رد می‌کنم. اگر مردم آقای احمدی‌نژاد را انتخاب کردند، این امر محصول باور، اعتقاد، شناخت و آگاهی بود.


* مردم در هر مقطع با آگاهی و شناخت نسبی و نه مطلق به نامزدها رای می‌دهند. آقای احمدی‌نژاد شهردار تهران بود. تهران ‌ام‌القرای ایران است و شهرداری این شهر یک مسئولیت مهم و ملی محسوب می‌شود. آحاد ملت ایران در جای جای کشور به پایتخت رفت‌ و‌ آمد می‌کنند. تحولات مهمی‌ در دوره مسئولیت دکتر احمدی‌نژاد در شهر تهران اتفاق افتاده بود و مردم از طریق رسانه‌های ارتباط جمعی با این تحولات آشنا شده بودند.


* در تمام ادوار انتخابات که نگاه کنید مردم همیشه می‌خواهند یک چهره جدید روی کار بیاید. در دوره‌های قبل هم مردم به چهره‌های تکراری اقبال نشان ندادند. این در واقع رفتار انتخاباتی مردم ایران است. آقای روحانی را هم که انتخاب کردند نسبت به چهره‌هایی که در انتخابات بودند، چهره‌ای جدید به‌شمار می‌آمدند. بنابراین من اصلا قبول ندارم که مردم از ‌ترس هاشمی به احمدی‌نژاد رای دادند. آقای احمدی‌نژاد یک کارنامه عملکردی موفق داشت، با مردم در شهرداری تهران ارتباط صمیمانه و نزدیک برقرار کرده بود، او در سفرهای انتخاباتی به استان‌ها دیدگاه‌های منحصر به فردش را برای اداره کشور برای مردم مطرح کرده بود و مردم با شناخت نسبی که از ایشان به‌دست آوردند، به او رای دادند.


* اینکه آقای احمدی‌نژاد نامزد اصولگرایان نبود درست است، چرا‌که آقای لاریجانی نامزد آنها بود. اما اینکه ایشان اصولگرا نبود، حرف درستی نیست. ایشان اصولگرا بود، سابقه رفتاری و باورها و زندگی‌اش و همه شاخص‌هایی که از مدیریت ایشان وجود داشت، گویای این بود که ایشان فردی اصولگراست. من اصلی‌ترین اصولگرای کشور را آقای احمدی‌نژاد می‌دانم. پس بحث را خلط نکنیم. ایشان اصولگرا بود اما نامزد اصولگرایان نبود.


* جریان اصولگرایی نمی‌تواند داعیه‌دار بدنه‌ای باشد که در عمل از او فاصله گرفته است و به اذعان شما میان این دو شکاف وجود دارد. بنابراین آنها نباید خودشان را بچسبانند به این بدنه چون فاصله وجود دارد. مردم فراتر از اینکه جریان اصولگرایی به فضای سیاسی کشور چه نگاهی دارد عمل می‌کنند و انتخاب خودشان را انجام می‌دهند.


* احمدی‌نژاد امروز همان احمدی‌نژاد سال 84 و همان احمدی‌نژاد سال 1388 است که رهبر معظم انقلاب در نماز‌ جمعه فرمودند دیدگاه‌های ایشان به من نزدیک‌تر از آقای هاشمی است. در همان مقطعی که خیلی از اصولگرایان با احمدی‌نژاد زاویه پیدا کرده بودند.


* اگر ادامه وضع دولت فعلی همین‌گونه باشد که اکنون است و رویکردها اصلاح نشود، شما ‌تردید نکنید که اگر آقای احمدی‌نژاد در سال 96 کاندیدا شود پیروزی قاطعی به‌ دست خواهد آورد.


* اگر وضعیت امروز استمرار داشته باشد به او توصیه می‌کنم کاندیدا شود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن