واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: چشمپوشي از يارانه به كسي لطمه نميزند اما به توليد كمك ميكند!
حجتالاسلام اكرمي گفت: اگر كسي داوطلبانه از دريافت يارانه صرفنظر كند خيلي به زندگي او صدمه و لطمهاي وارد نميشود
جوانآنلاين: حجتالاسلاموالمسلمين سيد رضا اكرمي، رئيس شوراي فرهنگي نهاد رياست جمهوري در گفتوگو با «جوانآنلاين» با اشاره به فاز اول هدفمندي يارانهها اظهار داشت: نسبت به گذشته حرف و حديثهاي بسيار بوده به طوري كه در حال حاضر آمار نشان ميدهد پرداخت يارانه فروردين 93 بيش از جمعيت فعلي كشور است، اين مسئله دلايل مختلفي از جمله باطل نشدن شناسنامههاي اموات است و خانوادههاي آنها همچنان يارانه فرد را دريافت ميكنند و اكنون بايد اين مشكل برطرف شود.
اكرمي در خصوص قوانين جديد براي دريافت يارانه گفت: در يارانه جديد به صورت قانوني شرط شده كسي يارانه بگيرد كه نيازمند باشد، بنابراين هر كسي نيازمند به دريافت يارانه نيست اما براي گرفتن آن اقدام كند قطعا كاري خلاف قانون، شرع و عرف انجام داده است و اين هيچگاه مورد تقدير و تشكر ما نيست وقتي فردي نياز به يارانه ندارد قطعا بايد از گرفتن آن چشمپوشي كند.
رئيس شوراي فرهنگي نهاد رياست جمهوري افزود: در حال حاضر براي ثبتنام پرسشنامهاي ارائه ميشود كه از طريق پاسخها افراد واجد شرايط براي دريافت يارانه مشخص ميشوند.
اين نماينده سابق مجلس تصريح كرد: مبلغ يارانه كه تا به حال به افراد ميدادند و قرار است از اين بعد هم همين مقدار داده شود ماهي 45 هزار تومان است و 45 هزار تومان رقمي نيست كه اگر كسي داوطلبانه از آن صرفنظر كند خيلي به زندگي او صدمه و لطمهاي وارد شود اما اين انصراف به بخش سلامت، توليد و خدمات كمك مي كند و انصرافدهندگان در جاي ديگر از همين انصراف خود استفاده ميكنند، بنابراين افرادي كه خيلي نياز جدي و ملموسي به اين مبلغ اندك ندارند، انصراف دهند و اين انصراف هم خدمت به خودشان است و هم خدمت به قانون هدفمندي يارانه است.
اكرمي همچنين به نحوه تبليغات براي انصراف از يارانه اشاره كرد: آن مقدار تبليغاتي كه در صدا و سيما ديدم خوب و متين است اما بايد توجه داشته باشيم كه رسانه ما فقط صدا و سيما نيست، بلكه همه دستگاههاي تبليغاتي ما از قبيل تريبون نماز جمعه، سخنرانيهاي تبليغاتي، روزنامه و مجلات بايد در اين زمينه اقدام كنند و درباره يارانه هدفمند توضيحات منطقي دهند.
عضو جامعه روحانيت مبارز اضافه كرد: بايد از خانوادهها ميانگيني گرفته شود و مثلا يك خانواده 5 نفر، يك خانواده ده نفر و خانوادهاي ديگر 18 نفر هستند در اين ميان بايد ميانگيني گرفته شود و به طور كل اصل را بر اين گذاشت كه مردم با زحمات خود، زندگي خود را اداره كنند و دولت جنبه حامي و مدير را داشته باشد.
رئيس شوراي فرهنگي نهاد رياست جمهوري تاكيد كرد: رهبر معظم انقلاب امسال را سال فرهنگ و اقتصاد با عزم ملي و مديريت جهادي نامگذاري كردند، هر كس بايد با توجه به قانون و سند چشمانداز قانون هدفمندي يارانه به توليد و خدمت رساني فكر كند.
اكرمي مشكل فعلي اقتصاد كشور بيكاري دانست و گفت: ما بايد بهره كاريمان را بالا ببريم و ساعت بيشتري كار كنيم و در عين حال به درست كار كردن توجه داشته باشيم.
وي در پايان خاطرنشان كرد: مسئله ديگر، موضوع كنترل مصرف است، آماري ديدم كه ايران در خاورميانه از نظر مصرف لوازم آرايشي رتبه دوم را دارد، مگر لوازم آرايشي جزو ضروريات زندگي است! بايد اين كنترل مصرف را در همه موارد ملاحظه كنيم تا ثروت كشور به خارج نرود و اين مسائل را بايد جدي بگيريم، اين بحث دولتي نيست همه 77 ميليوني كه توان كمك و مساعدت دارند بايد كمك كنند تا توليد توسعه پيدا كند، به اين ترتيب قطعا برخي از مشكلات ما حل خواهد شد.
منبع : جوان آنلاين
تاریخ انتشار: 25 فروردين 1393 - 13:57
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]